Temmuz 2022 Verilerine Göre En Beğenilen Siyasetçi Belli Oldu!
Seçim süreci yaklaştıkça ülkede konuşulan en büyük konu başlığı siyaset haline geldi. Herkes bir siyasi görüşe yakın olurken, başa geçecek kişi hakkında düşünceler de merak konusu. Seçim anketlerine dair sonuçlar açıklanırken, ASAL Araştırmanın yaptığı sürpriz bir ankette Türkiye'nin en beğenilen siyasetçileri ortaya çıktı.
Reklam
Reklam
Reklam
Tıvorlu İsmail, Kuzu Kırpma Festivalinde Seyircilerin Üzerine Atladı
Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde düzenlenen kuzu kırpma festivalinde sahne alan fenomen Tıvorlu İsmail diye bilinen İsmail Aşkan sahnede konser verdiği sırada seyircilerin üzerine atladı. Tıvorlu İsmail, seyircilerin arasına girerek coşkulu bir konser yaşanmasını sağladı.
Denizin Dibinden Aylık 30 Bin TL Çıkarıyor
Pandemi nedeniyle işsiz kalan Erhan Uludağ, denizin dibinden çıkarmaya başladığı metal ve demirleri satmaya başladı. Uludağ bu yeni iş ile aylık 30 bin TL'ye kadar gelir elde ediyor.
Reklam
'Dolar Neden 20 Lira Değil' Diyenlerden misiniz? Bu 10 Kişinin İçinde Kendinizi Bulabilirsiniz!
Dolar/TL yılbaşından bu yana yüzde 36, son 1 yılda da yüzde 108 oranında yükseliş kaydetti. 26 Temmuz 2021'de güne başlarken 8,5474 olan kur, 13,3721'den yeni yıla başlayarak bugün de 17,86 sınırında işlem görüyor. 2001 Mart ayında 1 liranın üzerine (o dönemin parasıyla 1 milyon) çıkan dolar/TL 4 TL sınırını 2018 Mart ayında tam 17 sonra aşmıştı. 5 TL'yi aşması ise sadece 5 ay sürmüş, yine aynı günlerin içinde kur krizi ya da Rahip Brunson krizi diye anılan dönemde 6 ve 7 lira da aşılmış sonrasında yaklaşık 1,5 yıl boyunca 5 seviyelerinde seyretmişti. 2020'den 2021' sonuna ise 5,95'ten 13,25 seviyesine taşınmıştı. Bu koşullar altında doların TL karşısında seyrinin aslen son 5 yılda hızlandığını söylemek yanlış olmaz.
Reklam
Reklam