Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker Aleyhinde Videolar Çeken Cenk Çelik Hayatını Kaybetti

Sedat Peker Aleyhinde Videolar Çeken Cenk Çelik Hayatını Kaybetti

Sedat Peker aleyhinde çektiği videolar ile sosyal medyada bilinen Cenk Çelik, 17 Eylül günü İstanbul Ümraniye'de başından vurulmuştu. Saldırıya uğradığı günden beri yoğun bakımda kalan Çelik yaşam mücadelesini dün kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başından vurulmuştu

Başından vurulmuştu

19 yaşındaki Özgür B., Cenk Çelik'e Ümraniye'de 17 Eylül günü, arkadan yaklaşıp başına ateş etmişti. Başından yaralanan Çelik, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Katil zanlısı Özgür B.'nin taksiyle Edirne'ye gittiği belirlendi. Olaydan 5 gün sonra Özgür B. Edirne'de yakalandı.

Cenk Çelik'e saldırı haberi

İşte saldırı anı

Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın 'Cenk Çelik'in vurulması ile ilgili açıklama yapmıştı

Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın 'Cenk Çelik'in vurulması ile ilgili açıklama yapmıştı
onedio.com

Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, Çelik'e yapılan saldırıyla ilgili 'Bugüne kadar sosyal medyada çoluk-çocuk, genç-yaşlı birçok kişi şahsıma hakaret videoları yayımlamaktaydı. Hiçbirine karşı tek karşı eylemde bulunmamışken, bıçak sırtında yaşadığım bu anda, böyle bir cinayeti işlettiğimi düşünmek en basit tanımıyla safdillik olur. Bazı güçler tarafından öldürülmem amaçlanırken, yakınlarıma saldırılar düzenlenirken, bana hiçbir fayda sağlamayacak bu tip bir cinayetle ilişkilendirilmem asla mümkün değildir' dedi.

Peker ayrıca 'Bugün, yakınımda olduğu bilinen Seyfi Gedikli isimli arkadaşın ana-babasının ve kızlarının kaldığı evin kapısına silahla ateş edildi. Bana sevgi besleyen insanları yıldırma amacıyla yapılan kriminal çalışmalar devam etmektedir. Dijital tecrit altında iken bu yönde komplolara başvurmak asla onurlu bir davranış değildir' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
18
10
8
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Maher

tipe bak amk boynunda mermiler kolunda apoletler. sorsan vatan sevdalisi, ama kamera kapaninca sikis sokus kokain. turkiye bu gibiler yuzunden cok cekti, bu ... Devamını Gör

Sananekiadımdan

Aklıma hırsızlık yaparken bayrak görünce öpen hırsızlar geldi.

rubellit

Sedat Peker' i çok seven, hayranlık besleyen biri yapmış olabilir. Ortalık manyak dolu. Sedat Peker'in açıklamasını mantıklı buldum.

Art Ankara

Bu tip insanların gözüne girip, yanına kapılanmak isteyen çoktur dediğin gibi öyle biri "bak abi aleyhine konuşuyordu vurdum" demek için yapmış olabilir.

dasdasd

ülke 20 yılda mafya ve terörist çöplüğüne döndü iyice