Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker Videoları ile Bilinen Cenk Çelik’e Silahlı Saldırı

Sedat Peker Videoları ile Bilinen Cenk Çelik’e Silahlı Saldırı

Kübra Köklü
17.09.2022 - 19:22 Son Güncelleme: 17.09.2022 - 21:43

Sedat Peker ile ilgili paylaşımlarda bulunan Cenk Çelik, Ümraniye'de silahlı saldırıya uğradı. Çelik'in öldüğü iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Silahlı saldırıya uğradı

Silahlı saldırıya uğradı

Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker ile ilgili paylaşımlarda bulunan Cenk Çelik, İstanbul Ümraniye'de silahlı saldırıya uğradı.

Çavuşbaşı Caddesi'nde vurulan Çelik'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

"Cenk Çelik Ümraniye"

"Cenk Çelik Ümraniye"

Sosyal medyada kendisini 'Cenk Çelik Ümraniye' şeklinde tanıtan Çelik, Sedat Peker aleyhindeki videoları ile biliniyordu. Paylaşımlarında silahlı fotoğraflarını da kullanan Çelik'in vurulması 'hesaplaşma' yorumlarını beraberinde getirse de saldırının kim ya da kimler tarafından yapıldığı henüz bilinmiyor.

Olay yerinde inceleme yapan polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

İddia: Cenk Çelik öldü

İddia: Cenk Çelik öldü
İçeriğin Devamı Aşağıda

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Cenk Ç, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Cenk Çelik'in öldüğü öne sürüldü.

İşte saldırı anı

Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın'dan 'Cenk Çelik' açıklaması

Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın'dan 'Cenk Çelik' açıklaması

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, sosyal medya hesabından sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Cenk Çelik hakkında açıklama yaptı. Barkın, Peker’le FaceTime üzerinden yaptığı görüşmeyi aktararak, Peker'in bugün yaşanan olaya dair söylediklerini aktardı.

Barkın'ın paylaşımına göre Peker, Çelik'e yapılan saldırıyla ilgili 'Bugüne kadar sosyal medyada çoluk-çocuk, genç-yaşlı birçok kişi şahsıma hakaret videoları yayımlamaktaydı. Hiçbirine karşı tek karşı eylemde bulunmamışken, bıçak sırtında yaşadığım bu anda, böyle bir cinayeti işlettiğimi düşünmek en basit tanımıyla safdillik olur. Bazı güçler tarafından öldürülmem amaçlanırken, yakınlarıma saldırılar düzenlenirken, bana hiçbir fayda sağlamayacak bu tip bir cinayetle ilişkilendirilmem asla mümkün değildir' dedi.

Peker ayrıca 'Bugün, yakınımda olduğu bilinen Seyfi Gedikli isimli arkadaşın ana-babasının ve kızlarının kaldığı evin kapısına silahla ateş edildi. Bana sevgi besleyen insanları yıldırma amacıyla yapılan kriminal çalışmalar devam etmektedir. Dijital tecrit altında iken bu yönde komplolara başvurmak asla onurlu bir davranış değildir' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
89
45
34
20
16
16
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
moonlight

Memleket kurtlar vadisine döndü. Ama yeni versiyonda herkes mafya.

h.ibrahim

biz deiliz mafya falan filan

Erkan Şardağı

sedat peker bu kadar basit bi adam değil suçu ona yıkmak için bile olabilir.

DARK DAYS

Sedat Peker demişti zaten öldürüp üzerime atmaya çalışacaklar diye Sedat Peker yapacak olsa 2020 den beri yapardı şimdiye ayrıca Emre Olur Arnavut vatandaşı ... Devamını Gör

Ahmet Pasagil

işte böyle düşünüldüğünü bildiği için sedat peker yapmış olabilir