onedio
Reklam
Reklam
Yepyeni Bir Dönem Başlıyor! Son Haliyle Çağımızın Güzellik Algısını Yerle Bir Eden Rihanna!
etiket
Etli butlu kızlar, müjdemizi isteriz! Bizim dönemimiz geliyor artık! Etine dolgun, balık etli, kısacası 'sıska' olmamanın moda olduğu altın çağ geliyor... Buna da Rihanna öncülük ediyor!Şaka bir yana; kendimizi güzel hissetmek yahut değer vermek adına herhangi bir şekilde başkalarının onayına ihtiyaç duymasak da, Rihanna'nın son dönemde aldığı kilolar çok konuşuldu ve konuşuldukça güzelliğin kilo ile orantılı olmadığı gözlere batmaya başladı. Biz de, İnternet alemiyle beraber bu gündem konusuna mizahi bir yaklaşımda bulunalım dedik!
Reklam
Çin 'Eğlence Sektörünü Temiz Tutmak' İçin Justin Bieber'ın Ülkede Konser Vermesini Yasakladı
Kanadalı popçu Justin Bieber aslına bakılırsa olgunlaştıkça pop müziğini çok daha başarılı hale getirmeye ve eskiden yaptığı ergenlik dönemi şımarıklıklarını yapmamaya başladı. Bir zamanlar her gittiği yerde bir olay çıkaran Justin, şimdilerde çok daha olgun ve müziğine odaklı. Fakat Çin yetkilileri Justin'deki bu değişikliği fark edememiş olacak ki The Telegraph'tan derlediğimiz bu gelişmeler oldu.
Reklam
Game of Thrones'da Oynayan 50 Oyuncunun Gündelik Hayattaki Görünümleri
etiket
Neredeyse her kare ve detayını ezbere bildiğimiz Game of Thrones dizisi geçtiğimiz günlerde dillere destan bir finalle  6. sezonu kapattı. Sezon boyunca bazı karakterler aramızdan ayrılırken bazıları da ilk defa dizide boy gösterdi. Gidenler, yeni katılanlar ve diziye hala devam edenler derken 6. sezon boyunca yine birçok karakterlerle karşılaştık. Bu karakterlere can veren oyuncuların günlük hayatta nasıl göründüklerini merak ettik ve bu 50 karşılaştırmayı sizler için hazırladık.
Reklam
Güzellikler Kraliçesi Marilyn Monroe'nun Hiç Tanınmadığı Zamanlara Ait 10 Efsane Fotoğrafı
etiket
1950'de Life Magazine dergisi fotoğrafçısı Ed Clark tarafından çekilen ve Marily Monroe'nun henüz tanınmadığı zamanlara ait olan fotoğraflar, gören herkesi şaşırttı. Sizler için Boredpanda'dan derlediğimiz bu fotoğrafların sahibi Ed Clark bu konuda 'Fotoğrafları New York'a LIFE dergisine yolladım, fakat cevap olarak 'Marilyn Monroe da kim?' dediler.' dedi. O zamanlar Marilyn'in ne kadar ünlü olacağını kimseler bilmiyordu.
Reklam