Görüş Bildir
Haberler
Ekranların Yakışıklı Genç Oyuncusu Berk Cankat'tan 15 Film Önerisi

Ekranların Yakışıklı Genç Oyuncusu Berk Cankat'tan 15 Film Önerisi

Talha Enes
11.09.2017 - 11:42 Son Güncelleme: 11.09.2017 - 17:01

Güzel Köylü, Kösem Sultan ve Med Cezir dizilerinden tanıdığımız oyuncu Berk Cankat kendine has bir hayran kitlesi var.  Aynı zamanda grafiker olan yakışıklı oyuncudan Onedio okurları için 15 film önerisi istedik. O da bizi kırmadı 

Not: Film açıklamaları Beyazperde, sinemalar.com sitelerinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Legends of the Fall

1. Legends of the Fall

19. yüzyılın son seneleri yaşanmaktadır... Savaş gazisi bir hümanist olan Albay William Ludlow, hepsi erkek olan üç çocuğunu Montana'nın kırsal bölgelerinden birinde yer alan çiftliğinde, anneleri olmadan büyütmüştür. Etraflarındaki insanlar sayesinde oldukça serüvensever bir ruha sahip olan çocuklar, bu özellikleri için babalarına çok şey borçludurlar. Aralarından birinin nişanlısı olan Susannah, şehirden kırsala geldiğinde bu ailenin hayatına yepyeni bir hava gelir. Ancak Birinci Dünya Savaşı'nın ayak sesleri uzaklardan duyulmaya başlanmıştır bile.

IMDB 7.5

2. I'm a Cyborg, But That's OK

2. I'm a Cyborg, But That's OK

Bir akıl hastanesinin her biri kendine has özellikteki onlarca hastası arasında, kendisini cyborg zanneden genç bir kızla insanların ruhunu çalabildiğini iddia eden bir erkek hasta bulunmaktadır. Hayatın bildik gerçekliğinden kopmuş bu iki insanın sıradışı yakınlaşmaları, tamamen başka bir gerçeklik üzerine kurulmuş hastane ortamı tarafından da desteklenir.

IMDB 7.1

3. House of Fools

3. House of Fools

Genç Çeçen güzeli Janna, Çeçenistan sınırındaki bir klinikte psikiyatrik tedavi gören hastalardan biridir. Küçük klinikteki diğer hastalar ve görevlilerle birlikte dış dünyadaki savaştan yalıtılmış bir şekilde yaşamaktadırlar.Janna, vaktini akordiyon çalarak geçirmektedir. Çaldığı melodiler diğer hastaları da sakinleştirmekte ve kendilerini iyi hissetmelerini sağlamaktadır. Janna, hayali nişanlısı Bryan Adams'ın kendisine söylediği aşk şarkılarıyla huzuru bulmuştur.Bir akşam, hastaların seyretmekten keyif aldığı tren geçmez. Ertesi sabah uyandıklarında hastane personelinin kaçmış olduğunu farkederler. Artık dışarda süren savaşa karşı bu özürlü insanlar yapayalnız kalmıştır.Yaklaşan Rus birliklerinden kaçan bir Çeçen savaşçının hastaneyi işgal etmesiyle ortalık iyice karışır. Askerlerden birinden hoşlanan Janna, onunla kaçma planları yaparken Çeçenler gider ve onu arkada bırakırlar. Kalbi kırılan Janna, yine akordiyonunu alarak hayali nişanlısı Bryan için çalmaya başlar.

IMDB 7.2

4. The Man From Nowhere

4. The Man From Nowhere

Tae-sik'in hayatının anlamı sadece küçük bir kız olan So-mi'dir. So-mi'nin annesi bir uyuştucu örgütündedir. Tae-sik bir yolunu bulunca hem Hyo-jeong'u hem de So-mi'yi bu örgütün elinden kaçırmak ister. Ama planlamadığı birşey vardır; oda bu örgütün liderleri olan iki kardeş Man-sik ve Jong-sik. İki kardeş eğer Tae-sik onların istediği şeyi yaparsa Hyo-jeong ve So-mi'yi serbest bırakacaklarını söyler. 

IMDB 7.8

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. The Chaser

5. The Chaser

Eski polis, yeni kadın satıcısı Joong-Ho’nun, çalıştırdığı kadınlar borçlarını ödemeden ortadan kaybolmaktadır. Bir gece bir müşteriden gelen arama üzerine Mi-Jin’i yollar, ancak çok geçmeden müşterinin numarasının kaybolan kızların son arandığı numarayla aynı olduğunu fark eder.

IMDB 7.9

6. I Saw The Devil

6. I Saw The Devil

Jang Kyung-chul kadınları ve çocukları bile vahşice öldürmüş bir suçludur fakat polisonu bir türlü tutuklayamaz. Ta ki emekli bir polis memurunun kızını öldürünce kızın nişanlısı özel ajan işleri kendi ellerine alana dek. Gerçekten şiddet içeren bir polisiye gerilim.

IMDB 7.8

7. Memories of Murder

1986 yılında Güney Kore, askeri bir diktatörlük altındadır. Ülkede yasaklar ve baskılar tüm sıkılığı ile devam ederken bir gün, tecavüze uğrayarak vahşice bir cinayete kurban giden bir kadın bulunur. Hemen başlayan soruşturmanın başına, yerel polis dedektifi Park Doo-man getirilir. Fakat olayı çözmek için kullandığı yöntemler, her şeyi berbat etmekten başka bir işe yaramayacaktır. 

IMDB 8.1

8. White Man Can't Jump

8. White Man Can't Jump

Billy Hoyle (Harrelson) ve Sidney Deane (Snipes) şehirdeki en iyi basketbol oyuncuları olduklarını düşünmektedirler.bir gün yolları kesişir ve güçlerini birleştirip bunu para çevirmeye karar verirler.Bundan sonra pek çok iş yapan bu ikiliyi artık hiçbirşey durduramaz. Ancak başları da beladan kurtulmaz.Çünkü Billy'nin gangster tipi bazı adamlara büyük miktarda borcu vardır.

IMDB 6.7

9. The Man From Earth

9. The Man From Earth

Üniversitede başarılı bir tarih profesörü olan John Oldman ortada hiçbir neden yokken, aniden 10 yılını ayırdığı akademiden istifa etmiştir. Şehirden gitmeye hazırlanırken veda etmek için evine gelen meslektaşları ondan neden istifa edip gitmesi gerektiği konusunda bir açıklama yapmasını isterler. Arkadaşları John'un bu sessizliğine anlam verememektedirler. Önceleri suskun kalan John da neden gitmesi gerektiğini biraz geçmişe dönerek anlatmaya başlar.

IMDB 8.0

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Barfi

10. Barfi

Barfi, Aşkın dile ihtiyacı yoktur! türk sinemalarında da geç de olsa gösterime giren bir film olan Barfi;işitme ve konuşma özürlü bir gencin aşkını anlatıyor. klasik olmayı hakeden, yayınlandığı yıl ödüller almış,komedi,darm,müzikal,herşeyi barındırıyor içinde.sessiz,masum bir film.

IMDB 8.1

11. Before We Go

11. Before We Go
filmhafizasi.com

Eşiyle birlikte yaşadığı Boston'a dönmek üzere gece 1:30 trenine bileti olan Brooke Dalton (Alice Eve) New York garına giderken soyguna uğrar ve cüzdanını çaldırır. Bu sırada treni kaçırır, ancak eşi eve dönmeden eve dönmesi gerekmektedir. Durum oldukça kötü görünürken garda trompet çalan sokak müzisyeni Nick ile (Chris Evans) tanışır. İlk başta Nick'in ona kötü niyetli düşüncelerle yaklaştığını sanan Brooke, saatler geçtikçe Nick'i daha fazla tanır ve onun hakkındaki düşünceleri değişmeye başlar.

IMDB 6.8

12. Sleep Tight ( Mientras Duermes)

12. Sleep Tight ( Mientras Duermes)

Bir apartmanda kapıcı olan Cesar mutsuzluğunu herkesle paylaşmaya kararlıdır. Özellikle güzel apartman sakini Clara ile..

IMDB 7.2

13. The Hidden Face (La Cara Oculta)

13. The Hidden Face (La Cara Oculta)

La cara oculta; aşk, kıskançlık ve ihanetin sınırlarını keşfe çıkan bir psikolojik gerilim. İspanyol çift Adrian ve Belen, içinde panik odası bulunan, II. Dünya Savaşı sırasında inşa edilmiş Kolombiya’daki bir eve taşınır. Adrian’la ilgili şüpheleri bulunan Belen, panik odasına girerek Adrian’ı kontrol etmeye karar verir ve geri dönüşü olmayan korkunç bir yola girer.

IMDB 7.4

14. Soul Kitchen

14. Soul Kitchen

Genç restoran sahibi Zinos'un (Adam Bousdoukos) peşini şanssızlık bırakmamaktadır: kız arkadaşı Nadine (Pheline Roggan) yeni bir iş için Şangay'a taşınır. Kendisi kaza sonucu omurlarındaki diskleri sakatlar ve yeni bir ahçı (Birol Ünel) işe aldığından beri kalan tek tük müşterisi de kaçar. Ama restoranı yeni bir konsepte soktuktan sonra gelip giden 'meşhurların' sayısı artar. Buna rağmen Zinos aşkının peşinden, Nadine için Şangay'a gitmeye karar verir ve işini kardeşi Illias'a (Moritz Bleibtreu) bırakır. Ama bunun iyi bir fikir olmadığı ortaya çıkar. Illias dükkânı bir emlakçıya (Wotan Wilke Möhring) satar. Nadine ise kendine yeni bir erkek arkadaş bulmuştur. Zinos dükkanını geri almanın son bir yolu olduğunu öğrendiğinde, Soul Kitchen'ı kurtarmak için her şeyini ortaya koyar.IMDB 7.3

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Amores Perros

15. Amores Perros

Octavio adındaki genç sorumsuz kişiliklidir ve erkek kardeşi Ramiro'nun karısı Susana'ya büyük bir tutkuyla aşıktır. Ramiro ise serserinin tekidir. Katıldığı tüm festivallerde ödül kazanan film, kimilerine göre milenyumun ilk başyapıtı olarak adlandırılmaktadır. İstanbul Film Festivali'nde de gösterilen film büyük beğeni toplamıştır.

IMDB 8.1

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
73
46
42
42
41
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

hem kafa adammış hem de yakışıklı.hem sevdim hem sövdüm.

Aurora Campbell

9'u defalarca kez izledim. Sanki izledikçe daha çok derinlere iniyorum. Ve Hint filmi onermiş, sevdim. :)

Gizem Yenikler

Legends of the Fall, güzel bir filimdi,keyifle izlemiştim,diğerlerine bakacağım.