Dev Markaların Çektikleri Koronavirüs Reklamları Birbirinin Aynısı mı?
Koronavirüs salgınının dünyanın dört bir yanında görülmesinin ardından dev markalar da konuyla ilgili reklam filmleri hazırladılar. İnsanları bilinçlendirmek ve daha sıkı önlemler alınması için uyarmak adına reklam filmleri hazırlayan markaların reklamları birbirinin aynısı mı?
Tuvalet Kağıdına Hücumun Ardında Yatan Psikoloji
Koronavirüs salgını patlak verdiğinde insanların en çok talep ettiği şeylerden birisi tuvalet kağıdı oldu. Makarna, un, şeker gibi temel gıdalara hücum anlaşılabilir olsa da tuvalet kağıdının hızla stoklanıp tükenmesi herkesi şaşırttı. Peki, bunun ardında yatan psikolojik nedenler neler?
Reklam
Reklam
Ramazan’ın En Sevilen Tatlısı: Çilekli Güllaç Tarifi Nasıl Yapılır?
ÇİLEKLİ GÜLLAÇ1 paket güllaçŞerbet için:2 SB Mis süt1 SB su1 SB şeker1 paket Piyale vanilin3 YK Mis kremaÜzeri için:ÇilekFıstıkTaze naneHazırlanışı:Su, süt ve şekeri bir sos tenceresine alın. Şeker eriyene kadar karıştırın. Ocaktan alınca vanilini ve kremayı ekleyip karıştırın. Bir borcama çok az sütlü şerbetten dökün ve üzerine güllaç yaprağını koyup tekrar şerbetten dökün. Doğranmış çilekleri serpin. Bu işlemi 5-6 kez tekrarlayın. En son kalan sosu üzerine dökün ve buzdolabında 1-2 saat dinlendirin. Çilek, taze nane ve fıstık ile servis edin.Detaylar için tıklayınız.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam