Görüş Bildir
Haberler
Zor Ölüm 4 Filminin Konusu Nedir? Zor Ölüm 4 Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Zor Ölüm 4 Filminin Konusu Nedir? Zor Ölüm 4 Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Elif
16.07.2022 - 11:54

2007 yılında vizyona giren Zor Ölüm 4 filmi, serinin en beğenilen yapımları arasında yer alıyor. Başrollerinde Bruce Wills gibi oyuncuların bulunduğu filmin yönetmen koltuğunda Len Wiseman oturuyor. Aksiyon- gerilim türünün en çok izlenen filmi, pek çok kez televizyonda gösterildi. Bu akşam ise ATV ekranlarında seyircisiyle buluşacak. Peki Zor Ölüm 4 filminin konusu nedir? Zor Ölüm 4 filminin oyuncuları kimlerdir? Detaylar haberimizde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zor Ölüm 4 Filminin Konusu Nedir?

Zor Ölüm 4 Filminin Konusu Nedir?

Polis memuru John McClane, eşinden boşandıktan sonra alkol tedavisi görmeye başlanmıştır. Polis departmanında çalışmayı bırakmış, devletin bir güvenlik biriminde bilgisayar korsanlarının izini sürmektedir. Tehlikeli bir bilgisayar korsanı olan Matthew'i tutuklamak için yoldayken bir terörist saldırısının ortasında kalır.

Bilgisayar korsanlarından oluşan bir çete, Amerika'nın alt yapılarına saldırmıştır. Trafik ışıklarından başlayıp ülkenin pek çok sistemine el koymuşlardır. Bu çete, Amerika'nın tüm sistemini çökertmek peşindedir.

Çete, banka ve borsa ağlarını da ele geçirdikten sonra ülkenin ekonomisi ciddi bir çöküş yaşamaya başlar. Eski polis memuru John, tüm bu olayların arasında kalır. Yeni tutukladığı bilgisayar korsanı Matt ise oldukça güçlü bir zekaya sahiptir. 

Genç korsan Matt, Thomas Gabriel'in başında olduğu bu çetenin amaçlarını ve ne yapmak istediğini adım adım çözer. Matt ve John ülkeyi bu terörist saldırıdan kurtarmak için ellerinden geleni yapacaklardır.

Zor Ölüm 4 Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Zor Ölüm 4 Filminin Oyuncuları Kimlerdir?
  • Bruce Wills - John McClane

  • Justin Long - Matthew

  • Timothy Olyphant - Thomas Gabriel

  • Mary Elizabeth - Lucy Gennore 

  • Maggie Q - Mai 

  • Kevin Smith - Frederick

  • Cliff Curtis - Miguel Bowman

  • Jonathan Sadowski - Trey

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın