Görüş Bildir
Haberler
Ziya Selçuk İstifa Mı Etti? MEB Bakanı Ziya Selçuk Hakkında Flaş İddia

Ziya Selçuk İstifa Mı Etti? MEB Bakanı Ziya Selçuk Hakkında Flaş İddia

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, dün akşam saatlerinde istifa ettiği ve istifasının kabul edildiği haberleri vardı. Koronavirüs süreci boyunca okullar hakkında çok eleştirilen Ziya Selçuk’un, istifa kararı aldığı öne sürülmüştü. Sözcü Yazarı Sultan Uçar’ın sosyal medyadan attığı ‘MEB Ziya Selçuk’un istifa ettiği ve bu istifasının da kabul edilerek, kesinleştiği bilgisi geldi’ mesajı sonrasında vatandaşlar ‘Ziya Selçuk istifa mı etti’ sorusuna cevap arıyor. İşte sosyal medyanın gündeminde Ziya Selçuk’un istifasına dair son dakika gelişmeleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ziya Selçuk İstifa Mı Etti?

Ziya Selçuk İstifa Mı Etti?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un istifa ettiği haberleri sonrası herkes Resmi Gazete’yi bekledi. 30 Temmuz 2021 tarihli yayımlanan Resmi Gazete’de Ziya Selçuk’un istifası yer almadı. Yani Ziya Selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı.

CUMHURİYET YAZARI BARIŞ PEHLİVAN'A GÖRE BAKANIN İSTİFASI CEPTE

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan 6 Temmuz 2021'de Bakan Selçuk için istifasının cebinde olduğunu iddia etmişti.

Pehlivan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

Kulaktan kulağa, hemen her bakanlıktaki usulsüzlükler yayılıyor. “Bu bakan artık kesin gider” deniliyor. Öyle ki bir bakanın, istifa mektubu cebinde gezdiği söyleniyor. O ki ilk göreve geldiğinde bazı kesimler umutlanmıştı. Hani kökenden AKP’li değil ya, “yanlışlara müdahale eder” denildi. İllüzyon bozuldu; o geldi, tarikat müritlerini çocukların sınıflarına soktu. Evet, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u yazıyorum.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
8
8
6
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın