Görüş Bildir
Haberler
Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan! 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Yalnız Geçirecek Olanların Yaşayacağı Avantajlar

Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan! 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Yalnız Geçirecek Olanların Yaşayacağı Avantajlar

Meltem
14.02.2018 - 12:21

Bu bir teselli içeriği değildir a dostlar! 14 Şubat Sevgililer Günü’nü yalnız geçiriyorsanız, sevgilisi olanlara göre çok ama çok avantajlısınız!

Öncelikle 14 Şubat Sevgililer Günü nedir, ne değildir? Bilgilenelim 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 14 Şubat Sevgililer Günü'nü en sevdiğiniz arkadaşlarınızla geçirebilirsiniz. Kimsenin kimseye trip atmadığı huzurlu ortamınızda tatlı tatlı takılabilirsiniz.

2. Evde dilediğiniz gibi takılabilirsiniz. Bütün gün pijamalarınızı hiç çıkarmadan dans edebilir, film izleyebilirsiniz.

3. Sürpriz hazırlamak zorunda kalmadığınız gibi, "Sürprizimi beğenecek mi?" diye kendinizi yemezsiniz.

4. Kıyafet, kuaför ve yemek gibi ritüeller için para harcamak zorunda kalmazsınız. Dedik ya, isterseniz evde pijamayla takılırsınız, isterseniz arkadaşlarınızla dışarı çıkarsınız.

5. Ailenizle yaşıyorsanız ve yaşınız küçükse izin almak zorunda kalmazsınız. Normal zamanlarda bile zor izin veren anne ya da babanız varsa sevgiliniz olmamasını bir avantaja çevirirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinizle saat için sözleşmediğiniz için erkenden uyanmak zorunda kalmazsınız. İşiniz yoksa bütün gün uyuyabilirsiniz.

7. Dışarı çıktığınızda rastlasanız bile kendi içinizde kırmızıya, güllere, kalplere maruz kalmazsınız. Konsepte ayak uydurmak için akla karayı seçmezsiniz.

8. Herkes aşktan, sevgiden bahsetmek zorundaymış gibi davranırken, siz Sevgililer Günü dışındaki her şeyden rahatça konuşabilirsiniz. Sonuçta tek sohbet konusu o değil ya...

9. Sevgililer Günü'nün rehavetine kapılanlara inat, tüm gün tam motivasyonla çalışırsınız.

10. Eğer niyetiniz varsa, Sevgililer Günü'nün sevgili yapmak için en doğru gün olduğunu bilirsiniz. Yalnızlar partisi gibi etkinliklerde rahatlıkla kendinize uygun biriyle arkadaşlık kurabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BONUS: Tabii ki tüm bu saydıklarımız sizin tatlı mı tatlı, minnoş mu minnoş ilişkinizde de gerçekleşebilir. Sevgililer Gününüz kutlu olsun!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
11
6
5
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın