Görüş Bildir
Haberler
Zamanın Normalden Daha Yavaş Aktığı 12 An

Zamanın Normalden Daha Yavaş Aktığı 12 An

Kadir
10.02.2014 - 15:04 Son Güncelleme: 10.02.2014 - 16:52

1. Pazartesi

Çok bariz bir şekilde pazartesi diğer günlerden daha uzun süreli bir

gündür. Sanki 24 değil de 45, ne bileyim 50 saatmiş gibidir.

Standart bir çarşambanın iki katıdır, geçmek bilmez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Desteklenen Takım Öndeyken Geçmek Bilmeyen Uzatma Dakikaları

Takımınız öndedir, atak üstüne atak yiyorsunuzdur. 90 dakika bitmiş, uzatma dakikası 1 dakika olsa bile o 1 dakika geçmez. Yan hakem 800 dakikalık uzatma gösterdi!

3. Dişçi Koltuğu

Ağzınızı ayırmış aval aval bekliyorsunuzdur. Gözünüze vuran bi spot ışık. Bir metal girip bir metal çıkarken aklınızın tabanından 'zannedersem hayatımın geri kalanını burada geçireceğim' yazısı geçer. Halbuki daha oturalı 2 dakika bile olmamıştır, gösteri yeni başlıyodur.

4. Aileyle Gidilen Zorunlu Misafirlikler

Eee daha daha nasılsınız? Siz de iyisiniz inşallah... Sizler de iyisiniz? Arkada biri kafasını uzatıp çıkarıyo o da iyidir umarım? İyi mi o? Değişik biriymiş... Geçmek bilmez, derin sessizlik anları olur. Halı desenleri incelenir, ayaklara bakılır. Beni alın burdan!

5. Asansör Beklerken

Adamlar düşünmüş ve 'yazık bunlara o kadar merdiven çıkmasınlar, biz asansör yapalım' demişler. Süper fikir! Ama basıyosun düğmeye gelmiyo? Bekle bekle bekle 3...2...1...0 Aha geldi, Aaa gidiyo, eksiye gidiyo. Gelmez, gelse de durmaz.

6. Bir Tır Başka Bir Tırı Sollarken

Çok saçma ama öyle. Çift şeritli bir yol, siz sol şeritten giderken birden önünüze bir tır girip diğer tırı sollamaya başlıyor. Git, git, git bitmiyor. Tır, tırı bi türlü geçemiyor. Etrafa bakıyorsunuz, gelecek planları kuruyorsunuz... Tır hala diğer tırı solluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Mesainin Bitimine Son Yarım Saat Kala

Zaten saçma sapan bir gün geçmiş, şu gün bi bitse de kurtulsam diyorsunuz. Yarım saat kalmış. Peki o yarım saat, yarım saatte geçer mi? Geçmez. O yarım saat aslında 4 saattir, 10 saattir.

8. Sevilmeyen Kişiyle Geçirilen Kalitesiz Zaman

-Aaa naber?

-İyi sen?

-İyidir ya, nereye gidiyosun böyle?

-Markete gidiyodum.

-Ben de o tarafa gidiyorum, beraber gidelim.

-Ben aslında o markete değil, tam ters istikamette bi markete gidiyodum. Tahıl ambarı falan da olur, illa market olcak diye bi kaide yok sonuçta. Hadi eyv..

9. Askerlik

Askerlik kesin ve kesinlikle zaman kavramının olmadığı bir mekan. Bir gün 365 gün iken, 2 gün 1978 gündür. Orantısı bile orantısızdır. Zaman geçmek bilmez, bitmez. 'senin askerlik bitmez torun'

10. Berber Sırası Beklerken Geçen Amansız Zaman

Kaç kişi var sırada diye sorarsınız. '3' denir. Tamam diyip 3 kişilik bir bekleme süresi kafanızda oluşturup beklemeye koyulursunuz. Ama sanki o an 3 kişi değil de koca bir stadyum tıraş olacaktır, koca bir il sıraya girmiş gibidir. Bitmek bilmez.

11. Son Dersin Son Dakikaları

Cuma günü, son ders, hava hafifi kapalı, florasanlar yanıyo, garip bi kasvet kaplamış sınıfı. Hoca orda mıy mıy kendi kendine bir şeyler anlatıyo. Maksimum 50 dakika sürecek ders nedense bitmek bilmiyo. 50 dakikalık ders oluyo 50 saatlik, geçmek bilmiyo. Hoca beni değiştir, hoca.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Dolmak Bilmeyen Video

Alt tarafı düşen kedi, gülen bebek videosu izlemek istiyorum. Neyini dolduruyosun bu kadar, Kaç kilobayt ulan bir kedi! Döner, döner, döner ha doldu dolacak derken geçen zaman ömrünüzden geçer.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
11
6
2
1
1
1