Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Köpek Balığı Yüzde Kaç Yunussun?

etiket Yüzde Kaç Köpek Balığı Yüzde Kaç Yunussun?

Galina Grigoryevna
03.11.2018 - 15:35 Son Güncelleme: 05.02.2019 - 11:59

Okyanusun hakimi olan bu balıkların hangisi sensin?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenebilir miyiz?

2. Bir de cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

3. Bu fotoğrafa baktığında ne görüyorsun?

3. Bu fotoğrafa baktığında ne görüyorsun?

4. Otokontrollü birisi misin?

5. Bir ilişkide hangi taraf olursun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. ''Büyük balık küçük balığı yer.'' konusunda ne düşünüyorsun?

6. ''Büyük balık küçük balığı yer.'' konusunda ne düşünüyorsun?

7. Bir kostüm partisine hangi makyajla katılmayı düşünürsün?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%50 Köpek balığı, %50 yunussun!

Verdiğin cevaplara göre sen yarı yarıya köpek balığı yarı yarıya yunussun. Geçmişinden intikam alma duygusunu oluşturuyorsun kendinde, kafanın içinde bazı insanlardan nefret ediyorsun. Bir tarafın da diyor ki bırak onu zaten hayatta asla başarılı ve mutlu olamayacak, bunun sebebi sen olma. Bu yüzden hep yarı yarıya kalıyorsun. Aslında güzel bir karakterin var. Bir yanın baskınken diğer yanın onu dizginliyor. Çoğu zaman kendinden çok şikayetçi oluyorsun. Fazla yufka yürekli olduğunu düşündüğün zamanlar da oluyor. Bırak olsun. Büyüklük sende kalsın her zaman. Fakat şunu da unutma bazı zamanlarda 'İntikam soğuk yenen bir yemektir.'

%75 Köpek balığı, %25 yunussun!

Verdiğin cevaplara göre senin köpek balığı tarafın yunus tarafına göre daha baskın. Güçlü bir karakter gibi gözüküyorsun fakat can yakayım derken kendi kuyunda boğuluyorsun. Çok kolay sinirleniyorsun bu sinirinde boğulabilirsin. Seni sakinleştirecek uğraşlar bulmalısın. Birinin bir hatası sonucu onu tamamen hayatından çıkartıyorsun. Asla ikinci bir şans vermiyorsun. 

Olaylara daha pozitif yaklaşmaya çalışırsan hayatta daha yapıcı olursun.

%25 Köpek balığı, %75 yunussun!

Verdiğin cevaplara göre senin baskın tarafın yunus balığı. Şefkatli ve sevecensin. Birilerine karşı tırnaklarını çıkarttığın dönemler olmuş. İki güzel cümleyle o tırnaklarını yerine sokmuşsun hemen. Sen çok çabuk kanıyorsun. Çok güçlü bir karakterin var ve çok asil de bir duruşun. Seni kolay kolay kıramıyorlar fakat çok kolay kandırabiliyorlar. 

Sevenlerin çok... Senin canını yakanların karşısında duracak kocaman bir sevgi ağın var. Bu şekilde devam!

%100 Köpek balığısın!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir köpek balığısın. Başka bir açıklaması olamaz bunun. Merhamet duygunu içinde bitirmişsin. Zamanında insanlara çok değer vermişsin fakat istediğin değeri asla görememişsin. Sevdiğin insanları tam seviyorsun. Sevmediğin insanlara kötü davranıyorsun. Çünkü sevmiyorsan mutlaka bir sebebi var. Tehlikenin kokusunu alıyorsun ve ona doğru yöneliyorsun. İnsanlar seninle konuşurken çekiniyor. Bir cümle kuracaksa 5 kere düşünmesine neden oluyorsun. Karakterin çok ciddi fakat kolay alt edilebilirsin. Zayıfsın ve bunu insanlardan saklıyorsun.

%100 Yunussun!

%100 Yunussun!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir yunussun. Hiç katıksız bir yunus... Oyuncu olmayı sevdiğin kadar kimsenin seni üzmesine de izin vermiyorsun. Herkese yeteri kadar değer vermeyi anlaman gerekiyor. Önüne gelen herkese sevgini ve şefkatini açmışsın. Kucağın bomboş kalınca başını duvarlara vuracaksın. Birçok konuda satışa geliyorsun. Bu yufka yürekliliğinden ve iyi niyetinden kaynaklanıyor. İnsanlar sana çok güveniyor. Her zaman bir sonraki hamleni planlayıp öyle hareket ediyorsun. 

Senin bu acımasız hayatta herkesten daha güçlü olduğunu gösterme zamanın gelmiş. Hadi şimdi gücümüzü kullanma zamanı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
239
105
70
23
17
13
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nazox

abi bu ne ya başlığı görünce sesli güldüm :Ddd

Pınar Korkutan

artık kasım ayı burcu gelsin