Görüş Bildir
Haberler
Instagram'da Seni En Son Kim Stalkladı?

etiket Instagram'da Seni En Son Kim Stalkladı?

Galina Grigoryevna
29.09.2018 - 17:35 Son Güncelleme: 30.09.2018 - 17:59

Hepimizin kendine özel bir stalker'ı var. İçimizde hep o kişiyi öğrenmeye dair bir heves de var... Bakalım senin Instagram profilini en son kim stalk'ladı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını sorsak ayıp olmaz herhalde?

3. Bu emojilerden hangisi seni yansıtıyor?

4. Senin için sosyal medyada beğeni almanın önemi var mı?

5. Instagram biyografinde sevgilinle tanışma veya sevgililik yıl dönümüz gibi tarihlere yer verdin mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Profilinde kuş, böcek, doğa, sanat eserleri vs vs fotoğraflarına da yer verir misin?

7. Son dönemlerde sık sık kulağının çınladığı oluyor mu?

7. Son dönemlerde sık sık kulağının çınladığı oluyor mu?

8. Yanlışlıkla birinin fotoğrafını beğendiğinde ilk tepkin ne oluyor?

9. Etiketlendiğin fotoğraflar genellikle hangisine benziyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eski sevgilin!

İnstagram'da seni en son stalklayan kişi eski sevgilin. Gizli gizli ne paylaştığına, ne beğendiğine bakıyor. Senden hala bir umudu var. Senin ona geri döneceğini düşünüyor fakat her şey için çok geç. Kimlerle görüştüğünü merak ediyor. Sevgilin var mı, yok mu? Flört ettiğin birisi var mı?  Hepsini merak içinde gözlemliyor. Bu çocuk deli gibi seni takip ediyor. Seni erkeklerle gördüğünde canı çok sıkılıyor. Bulduğu ilk fırsatta sana yazacak. Senden başkasıyla da mutlu olamamış. Dikkat et eski sevgilin tarafından takiptesin!

Kavgalı olduğun kız!

Zamanında aranızdan su sızmazken şimdilerde kavgalısınız. Birbirinizin yüzüne bakmıyorsunuz ve kanlı bıçaklısınız resmen. Bu kızla önceden çok iyi arkadaşken şimdi birbirinizi boğacak gibisiniz. Bu kız seni stalklamış en son. Hem de fotoğraflarına kim yorum yaptı, şimdiler de kimlerle takılıyorsun? Hepsini gözlemliyor. Zaten onu tanıyorsun, onun gözünden hiç bir şey kaçmaz. Birçok sahte hesap kullanıyor. Kendi profilinden olmasa da oralardan stalklıyor. Bir sürü fake erkek profili açmış, seni takibe almış, bırakası yok gibi.

Eski sevgilinin yeni sevgilisi!

Sen resmen stalk bombardımanına tutulmuşsun. Eski sevgilinin yeni sevgilisi tarafından profilin her gün kurcalanıyor. Kız senin tek tek fotoğraflarındaki yorumlara bakıyor, fotoğraflarını kimlerin beğendiğine bakıyor. Çılgınlar gibi seni takip ediyor. Hatta senin hakkında arkadaşlarıyla da çok fazla konuşuyor. Sana gerçekten çok uyuz oluyor. WhatsApp kız grubu konusu sen olmuşsun. Eski sevgilin senden ona çok bahsetmiş. Artık sinir oluyor senin adını duyunca. Seni resmen kıskanıyor. Stalk yağmuruna tutulmuşsun. Eski sevgilin senden bu kadar bahsedince tabii kızda sinirlenmiş ne yapsın. Sen olsan kıskanmaz mısın?

Gizli hayranın olan kız!

Gizli bir hayranın tarafından stalklandın. Seni bir akşam ansızın tekrar ve tekrar stalkladı. Bu kız senden çok hoşlanıyor fakat söyleyemiyor. Aslında az biraz sen de farkındasın gibi... Seninle gelip konuşmak istiyor fakat ikinizin de hayatında engeller var. Çok utangaç bir kız. Tüm engelleri ortadan kaldırıp seninle sevgili olmayı çok istiyor. Fotoğraflarına bakıp mutlu oluyor. Kim bilir belki çok yakınında birisidir. Kalbini hoplatmışsın bu kızcağızın. Seni gerçekten seviyor bizce.

Geçen gün bakıştığın güzel kız!

Nasıl yaptı bilmiyoruz ama seni buldu. Bu kadınların elinden hiç bir şey kaçmıyor. Evet, en son takıldığın mekanda kesiştiğin kız seni stalkladı. Neden eklemedi bilmiyoruz, belki senden bir hamle bekliyor. Sevgilin var mı, yok mu? Kimlerle takılıyorsun, nelerden hoşlanırsın? Bunları hep merak etti. Seni dibine kadar stalkladı. Yanlışlıkla beğeneceğim diye de korkmadı değil. Anlaşılan o da senden hoşlandı. Bir şekilde bul ve konuşmaya başla. Biraz çekingen anlaşılan senden bir hamle bekliyor. Ona bir kahve içme teklifinde bulunmalısın. Hadi hayırlısı...

Baba tarafından uzak akraba kız!

Baba tarafından uzaktan bir akraban tarafından stalklanmışsın. Paylaştığın ilk fotoğrafa kadar inmiş. Kızlarla olan fotoğraflarını ailesine göstermiş. Seni fena halde stalklıyor dikkat et. Aslında seni fena halde kıskanıyor gibi gözüküyor. Senin kadar rahat takılan birisi olamamış hiçbir zaman. Gittiğin yerleri, takıldığın ortamları fena halde kıskanıyor. Akraba tarafından stalklanmak nasıl bir duygu? Bu kız senden baya hoşlanmış aslında ama gösteremiyor. Akrabalarınla ilgilenmediğini ona lütfen belli et. Yoksa etrafında dolaşacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
350
251
123
71
69
59
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
parkyoo83367714

Eski sevgili mi lan benim eski sevgilim yok

gece-lambasi

evet onedio. ben instagram kullanmıyorum. noldu? morardın di mi? beni asla yenemeyeceksiiiiin.

Gunelhassnva

eski sevgilim. hmmm yok ki