Görüş Bildir
Haberler
Instagram Kullanım Tarzına Göre Sana En Uygun Burcu Söylüyoruz!

etiket Instagram Kullanım Tarzına Göre Sana En Uygun Burcu Söylüyoruz!

Nsycl
15.10.2017 - 21:20

Sosyal medyada gösterdiğin tarafın burcunla uyuşuyor mu görelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kullanıcı adın hangisi gibi?

2. Genelde paylaştığın şeyler ne peki?

3. Peki keşfet ekranın ne durumda? Uyum söz konusu mu? Gelen paylaşımlara dikkat ediyor musun?

4. Ne kadar takipçin var?

5. Ne sıklıkla paylaşım yapıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Profilin gizli mi herkese açık mı?

7. Kimleri takip ediyorsun? Ne tarz paylaşımlar görüyorsun genelde?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

8. Koç çıktı!

8. Koç çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin Instagram profilin koç burcuyla uyum içinde. Gerçekten sosyalleşmek için kullandığın bir Instagram var, belli. Peki burcunla uyumlu çıktı mı?

Boğa çıktı!

Boğa çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin Instagram profilin boğa burcuyla uyum içinde. Stalk olayına hakimsin, ama bazen yanlışlıkla fotoğraf beğendiğin olmuyor da değil! Rahatlığın burada da geçerli. Peki burcunla uyumlu çıktı mı?

İkizler çıktı!

İkizler çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin Instagram profilin ikizler burcuyla uyum içinde. Stalk olayını aşmış bir tipe benziyorsun! Haber kaynağında çok renkli duruyor. Peki burcunla uyumlu çıktı mı?

Yengeç çıktı!

Yengeç çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin Instagram profilin yengeç burcuyla uyum içinde. Sosyal medyada utangaç mısın biraz? Ya da böyle kullanmak işine geliyordur. Peki burcunla uyumlu çıktı mı?

Aslan çıktı!

Aslan çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin Instagram profilin aslan burcuyla uyum içinde. Instagramda da pozitif, beğeni yapan, yorum atan bir tipsin. Çok fazla etkileşim de bu yüzden. Peki burcunla uyumlu çıktı mı?

Başak çıktı!

Başak çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin Instagram profilin başak burcuyla uyum içinde. Kendi profilinde de, haber sayfanda da bir düzen var. Beğendiklerin, takipçilerin de bu yüzden dengeli. Peki burcunla uyumlu çıktı mı?

Terazi çıktı!

Terazi çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin Instagram profilin terazi burcuyla uyum içinde. Bir havası var profilinin. Şık görünüyor. E zaten beğenilerin de her şeyi gösteriyor. Peki burcunla uyumlu çıktı mı?

Akrep çıktı!

Akrep çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin Instagram profilin akrep burcuyla uyum içinde. Biraz daha gizli, birazcık daha merak uyandırıcu bir profilin olmalı. Peki burcunla uyumlu çıktı mı?

Yay çıktı!

Yay çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin Instagram profilin yay burcuyla uyum içinde. Eğlenceli, renkli ve çekici. Profilindeki beğenileri gezenler bile çok eğlenecektir. Peki burcunla uyumlu çıktı mı?

Oğlak çıktı!

Oğlak çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin Instagram profilin oğlak burcuyla uyum içinde. Fotoğrafların net. Seni çok belli eder tipte. Peki burcunla uyumlu çıktı mı?

Kova çıktı!

Kova çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin Instagram profilin kova burcuyla uyum içinde. Deneysel bir Instagram profilin olmalı! Takip etmeye değer biri olduğun ortada. Peki burcunla uyumlu çıktı mı?

Balık çıktı!

Balık çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin instagram profilin balık burcuyla uyum içinde. Samimi ve kaliteli bir Instagram kullanıcısısın. Çok fazla takipçide gözün yok. Sen kaliteni korusan yeter. Peki burcunla uyumlu çıktı mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1350
1150
304
191
178
146
132
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
witch

Sizin burcunuzu tahmin etmiyor instagram profilinizin burcunu tahmin ediyor :) Bi çok kişi yanlış anlamış o yüzden söyledim.

Pasif Kullanıcı

boşver pempeli öyle sansınlar .))))

Türk Kızı

Akrepim, akrep çıktı helal olsun

Gece Hayalcisi

instagramım yok, hayal edip çözdüm. dedim ki kimseyi takip etmezdim, boğa çıktı sen stalklarsın adamı diyor. şu temel mantık testlerini editörleri uygulayıp ... Devamını Gör