Görüş Bildir
Haberler
Dünya'nın 7 Harikasından Hangisisin?

etiket Dünya'nın 7 Harikasından Hangisisin?

22.03.2018 - 20:04

Dünya'da pek çok güzellik var. Peki, bu tescilli güzelliklerden hangisi sensin?

Merak ediyorsan testi çöz ve Dünya'nın hangi harikası sensin öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kaç yaşındasın?

2. Hangi mevsimin senin ruhunu yansıttığına inanıyorsun?

3. Sence, senin hangi özelliğin insanlara mükemmel geliyor?

4. Hangi tatil tam senlik?

5. Diyelim ki, çok acıktın ve bu yemeklerden başka bir seçeneğin yok. Hangisini tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eski çağlarda tertemiz doğada yaşıyor olsaydın, en çok neyi yapmaktan keyif alırdın?

6. Eski çağlarda tertemiz doğada yaşıyor olsaydın, en çok neyi yapmaktan keyif alırdın?

7. Peki, o devirlerde yaşasaydın ne işle meşgul olurdun?

7. Peki, o devirlerde yaşasaydın ne işle meşgul olurdun?

8. Son olarak, Dünya'nın yeni 7 harikasından hangisi sence gerçekten harika görünüyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Keops Piramidi!

Keops Piramidi!

Verdiğin cevaplara göre sen Keops Piramidi'sin! Sana ne söylesek az gelir! Harikasın, -ki bunu bütün dünya zaten biliyor. Her zaman, bulunduğun her ortamda dikkat çekiyorsun. Etrafın ne kadar kalabalık olursa olsun, kimseye gereğinden fazla güvenmiyor ve varsa sırlarını açık etmiyorsun. Bu da insanlarda sana karşı bir merak duygusu uyandırıyor. Bizim bir şey söylememize gerek yok, sen zaten işini bilirsin!

Babil'in Asma Bahçeleri!

Babil'in Asma Bahçeleri!

Verdiğin cevaplara göre sen Babil'in Asma Bahçeleri'sin! O kadar özelsin ki, hayatında olan insanlar senin yanında kendilerini cennette gibi hissediyorlar. Ayrıca öyle sevgi dolusun ki, birinin kalbine girdiğinde onun şiirlerine ve şarkılarına da konu oluyorsun. Eğer biri unutulmaz olacaksa, o kesinlikle sen olursun!

Zeus Heykeli!

Zeus Heykeli!

Verdiğin cevaplara göre sen Zeus Heykeli'sin! Sen bulunduğun yeri güzelleştirme konusunda tam anlamıyla harikasın! Herhangi bir ortamı renklendiren, oraya güzellik katan kişi hep sen oluyorsun. Bu yüzden de, özellikle arkadaş ortamlarının vazgeçilmez üyesi sensin desek yalan olmaz. Ayrıca, altın gibi de bir kalbe sahipsin. Açıkça söyleyebilirim ki, sen bu dünya için paha biçilmez birisin!

Rodos Heykeli!

Rodos Heykeli!

Verdiğin cevaplara göre sen Rodos Heykeli'sin! Sen hayatındaki insanlar için son derece değerlisin. Kimin bir derdi ya da paylaşacak mutluluğu olsa, koşa koşa sana gelir! Bu yüzden insanlar için paha biçilemezsin. Ayrıca, hem bilginle hem de sıcak kalbinle onları öyle aydınlatıyorsun ki, herkes için adeta yol gösterici olmuşsun. Sen bu dünyaya iyilik ve güzellik için gelmişsin kısaca!

İskenderiye Feneri!

İskenderiye Feneri!

Verdiğin cevaplara göre sen İskenderiye Feneri'sin! Bir ortamı zenginleştirmek konusunda üstüne yok! Gerek fikirlerin, gerek yol gösteren tutumların o kadar değerli ki, sanki çok daha önceden dünyaya gelmiş, görmüş geçirmişsin. Muhtemelen seni görenler, akılın yaşta değil başta olduğunu düşünüyor. Ama her insan gibi senin de hassas noktaların var. Ne kadar mantıklı bir yapıya sahip olursan ol, aynı zamanda kesinlikçe çok duygusalsın!

Halikarnas Mozolesi!

Halikarnas Mozolesi!

Verdiğin cevaplara göre sen Halikarnas Mozolesi'sin! Hayatındaki her şeyi güzelleştirmeyi çok iyi biliyorsun. Bu da, dünya için unutulmaz olacağın anlamına gelebilir! Herkes kadar senin de sırların var, ama gerçekten güvendiğin insanlara seni anlamaları ve çözmeleri için fırsat vermekten kaçınmıyorsun. Kimi zaman yanıldığın da oluyor tabi, ama kim kusursuz ki? Kendinin ve kudretinin farkına var!

Artemis Tapınağı!

Artemis Tapınağı!

Verdiğin cevaplara göre sen Artemis Tapınağı'sın! Seni kelimelerle anlatmak mümkün değil, şahanesin! Senin tek kusurun, insanlara çabuk güvenmen. Onları tam anlamıyla tanımadan hayatına alıyorsun ve sonuçları senin için yıkıcı oluyor. Tabii bu senin temiz kalpliliğinden oluyor, herkesi kendin gibi görüp güveniyorsun. Ama bu özellik sen ve senin gibi nadir insanda bulunuyor. Hayatına aldığın insanları iyi tanı sadece, gerisi iyilik güzellik!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
592
294
165
71
32
24
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Babil'in Asma Bahçeleri!

Nienna Lossehelin

yaşasın Babil'in Asma Bahçeleri <3

Pasif Kullanıcı

Keops Piramidi!-doğru.insanlara asla açık vermem.gardını düşürürsen sen de düşersin.ve dikkat çekmekten nefret ediyorum.