Görüş Bildir
Haberler
Dünyaya Balık Olarak Gelsen Hangi Balık Olurdun?

etiket Dünyaya Balık Olarak Gelsen Hangi Balık Olurdun?

Balıklar dünyasına hoş geldin! Dünyaya balık olarak geldiğini varsayalım. Bakalım hangi balık türü olurdun? 

Testi çöz ve sonucunu gör! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Denizlere baktığın zaman genelde ne görüyorsun?

2. Bunlardan hangisi sence daha kutsal?

3. Hangisini tercih edersin?

4. Teste bir balık olacağını varsayarak girdin biliyoruz. Pekii balık olsan ne ile beslenmek daha hoşuna giderdi? 🍴

5. Gelecekle ilgili varsayımlardan hangisi seni daha çok heyecanlandırıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir balık sahiplendiğini varsayalım. Ona ne isim verirdin?

7. İçinden balık geçen sözlerden hangisi sence de en doğrusu?

8. Son olarak, dünyaya bir kuş olarak gelsen hangi kuş olmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yunus!

Yunus!

Dünyaya balık olarak gelsen yunus olurdun! Tüm balık kardeşlerin içinde senin kadar şefkatlisi yok. Sende 'sevmek' eylemi gerçek anlamını bulur. Dostlarını, aileni, sevgilini asla yarı yolda bırakmazsın; gerekirse ömrünü feda edersin onlar için. Sadakatse senin için her şeyden önce gelir. Bunun karşılığında ise onlardan, çok değil, sevgi kırıntısı bekliyorsun. E bu da senin hakkın zaten. Dünyada daha güzel bir şey var mı sevgiden? Çevrendekiler seni çok seviyorlar; zaten seni sevmemek ne mümkün! 

Balina!

Balina!

Dünyaya balık olarak gelsen balina olurdun! Balıklar arasında senin kadar özgürü, senin kadar bağımsızı var mıdır, merak konusu doğrusu. Özgürlüğüne aşırı düşkünsün. Sen çevrende her zaman saygın, olgun ve bilgin bir insan olarak görüldün. Etrafındakilere sözünü dinletebilen, onlara yol gösterebilen biri oldun hep. Bu yüzden de sana inanılmaz derecede saygı ve sevgi duyuyor etrafındaki herkes. Her zaman ilginin odağındasındır, sen konuştuğun zaman insanlar susup seni dinler. Yaratıcısın ve kendine güvenin tam. Herkes seninle bu yüzden arkadaş olmak için can atar. Sen ise seçicisindir ama seçtiğini de sonunda kadar bırakmazsın.

Japon Balığı !

Japon Balığı !

Dünyaya balık olarak gelsen japon balığı olurdun! Hayatı yaşamayı çok iyi biliyorsun. Pek arkadaş canlısısın, girişken ya da sıcakkanlı olduğun söylenemez ama insanlarda güzel izler bırakıyorsun. Dışarıdan çok tembel ve uykucu görünebilirsin; ama bu, işi bilip işe gitmemenle alakalı. Şöyle bir özelliğin daha var ki, bu cidden kıskanılır: Her şeyi iyiye yoruyorsun, içinde zerre kötülük yok. Sana mesafeli bakan insanlar var. Ama bu tamamen seni kıskandıkları için. Bakıp bakıp dursunlar. Olduğun gibisin işte, aslında herkesin de olması gerektiği gibi. Bu yüzden hayatındaki insanlar seni her zaman sayıp, seviyorlar.

Lepistes!

Lepistes!

Dünyaya balık olarak gelsen lepistes olurdun! Senin bu hayata geliş amacın eğlenmek ve eğlendirmek. Enerjiksin, hızlısın ve çalışkansın. Renkli bir kişiliksin.Mutlusun sen mutlu. Bu yüzden insanlara çok iyi geliyorsun, yani senden bir parça tüm insanlara iyi gelir. Meraklısın, dolayısıyla da kolay öğrenebiliyorsun. Yeni şeyler öğrenmek senin için bir yaşam biçimi haline gelmiş. Bu kadar güzel özelliğine rağmen tek kusurun var o da tembel olman. Ama o da nazar boncuğu olsun. İnsanın seninle konuştuğu, dertleştiği, vakit geçirdiği zaman üzerine bir rahatlama geliyor. Bu yüzden insanlara çok iyi geliyorsun. Senden herkese lazım, şifa niyetine :)

Siyah Moli!

Siyah Moli!

Dünyaya balık olarak gelsen siyah moli olurdun! Arkadaşların ve ailen arasında süper kahraman olarak bilinirsin. Doğal bir lidersin. Yardımseversin. Ettiğin yardımlar karşılıksız olanındandır. Hatta etrafınla o kadar ilgilisin ki, bazen kendini unuttuğun bile oluyor. Ama senin için fark etmez, çünkü sen busun. Ayrıca bilge ve olgun bir kişiliğe sahip olduğunu da söylemek gerek. Sendeki tecrübe dünyanın dertleri kadar çok! Çevrendekilerin stresini azaltmak senin için çocuk oyuncağı. Bu yüzden insanlar her zaman seni yanlarında isterler.

Neon Tetra!

Neon Tetra!

Dünyaya balık olarak gelsen neon tetra olurdun! Sen bu dünyanın en pozitif, en neşeli  insanlarından birisin. Seninle vakit geçirirken mutsuz olan insan yok! Ayrıca senin tutkuyla dolu bir ruhun var. Çevrendeki insanlara tutkuyla bağlanıyorsun. Etrafındakiler de çok iyi bilir ki, senin tutkundan, kararlığından, isteğinden hiçbir şey kaçamaz. Bu yüzden de seninle her yola çıkarlar. Mücadele etmek senin karakterindir kısaca. Sen bunların farkında olduğun için, şımarmıyorsun, haddini biliyorsun, kalendersin, geçim sıkıntısı nedir bilirsin ve soğuğun ne demek olduğunu da. Bizdensin yani. ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
661
329
209
77
48
44
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Belce Uykusuz

BALINA VE YUNUS BALIK DEGIL MEMELIDIR!!!!!

feyk

biri editore balina ile yunusun balik olmadigini soylesin.

ulrica

ya nolcak sanki eğlencesine bi test

Arzu Güner

''balıklar ağlamaz sanılır oysa deniz gözyaşından başka nedir ki...'' Atilla ... Devamını Gör