Görüş Bildir
Haberler
Yüz Zayıflatma

etiket Yüz Zayıflatma

Melda Köksal
19.08.2014 - 11:46 Son Güncelleme: 19.08.2014 - 12:06

Bölgesel zayıflama yöntemlerinde kastedilen basen ve karın bölgesi bir şekilde eriyebilir. Ancak vücuttan daha kilolu duran yanakları, göz ve alın çevresini eritmek sanılanın tersine oldukça zordur. Zayıf ve ince bir yüz hayal ediyorsanız, yüz egzersizlerinden yararlanabilirsiniz.

Yanak Eritme Egzersizi Uzmanlar yanakların sadece tek bir yöntemler eriyebileceğini ifade ediyor. Gün içerisinde sadece 10 kez gülümseyerek yanaktaki fazlalıklardan kurtulabilir, daha ince bir yüze kavuşabilirsiniz. Yüzünüze büyük bir gülümse edinin, bir dakika süresince bu halde kalın ve bu gülümsemeyi 10 kez tekrarlayın. Yanaklarınız için bu hareketi her gün yapmayı unutmayın.

Göz Çevresi Toparlama Egzersizi Göz çevresini toparlayan bu egzersizi en kolay şekilde bir yere uzanarak uygulayabilirsiniz. İşaret parmaklarınızın burun kenarlarına, orta parmaklarınızı kaşların bitiş bölümüne yerleştirin Gözlerinizle alnınıza bakmaya çalışın. Hereketi uygularken alt göz kapaklarınızı asla kapatmayın, kısın ve bu şekilde 10 kez kısıp bırakın. Hareketi uygularken her tek seferde 40′a kadar sayıp bekleyin. Gün içerisinde 2 defa bu egzersizi tekrar edin. Bu hareket sayesinde göz çevrenizde oluşan fazlalıklar yok olur. Göz çevresindeki kırışıklıklar zamanla kaybolur ya da kırışıklık oluşmaz. Göz çevresindeki kaslar harekete geçtiğinden göz kapakları güçlenir ve gözaltı torbaları yok olur. Gözaltı torbalarının gitmesini sağlanır ve göz kapakları güçlenir. Parlak ve geniş gözlere sahip olmanızı sağlar.

Burun Küçültme Egzersizi Burnunuzun küçülmesini sağlayacak bu egzersizi her yerde uygulayabilirsiniz. İşaret parmağınızı burnunuzun ortasına koyun ve 1 saniye aralıklarla bastırıp çekin. Burun kenarlarınızın şişmemesi için diğer elinizin işaret ve baş parmağı ile burnunuzun kenarlarını tutabilirsiniz 35 kez tekrarlayın. Gün içinde 1 kez uygulayın. Burun Burun küçültme egzersizi, büyük ve geniş burunların küçülmesini sağlar, burun bölgesindeki kan akışını hızlandırır ve bu bölgenin daha biçimli görünmesine yardım eder.

Dudak Egzersizleri Dudak kenarlarındaki sarkıkların giderilmesi ve dudakların daha şekilli ve dolgun görünmesi için dudak egzersizlerinden yararlanabilirsiniz. Bu egzersiz sayesinde aşağı düşen ağız kenarınız toparlanacak bu alanda görülen şişme yok olacaktır. Dudak kenarı egzersizinin başarılı olması için ağzınıza bir kalem alarak yapabilirsiniz. Kalemi ağzınızda tutun ve kalemi dudaklarınızda itebildiğiniz kadar yukarı doğru itin. Ağzınızın kenarlarında ve dudaklarınızda bir yanma hissedinceye kadar bu hareketi yapın ve gerekirse içinizden 30’a kadar sayın. Sonra bırakın ve işaret parmağınız ile dudaklarınıza bir iki defa dokunun ve tekrarlayın. Bu hareketi uygularken dudaklarınızı büzüp de kırışmasını sağlamayın.

haber kaynağı:724saglik.org/estetik-güzellik

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
280
91
78
62
56
51
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uğur S.

Reserved