Görüş Bildir
Haberler
Yürüyen Merdivende Karşılaşabileceğiniz 10 İnsan Tipi

Yürüyen Merdivende Karşılaşabileceğiniz 10 İnsan Tipi

diazepam
22.05.2014 - 14:08 Son Güncelleme: 22.05.2014 - 14:13

Yürüyen merdivenlerin hayatımıza iyiden iyiye girmesiyle insanları sınıflandırmanın yeni bir kategorisi daha ortaya çıkmış oldu. Vakit kaybetmedik ve sizin için sınıflandırdık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sol taraftan yürüyenler

Merdivenin ağır temposuna uymak yerine kendi kurallarını koyan, işinde gücünde, kent kültürüne aşina tiplerdir. Her ne iş yapıyor olurlarsa olsunlar gönüllerinden hep günün birinde kendi işini kurma fikri yatar. Çünkü hayatta kendi kuralları ile yaşamaya düşkündürler. Babaları ile aralarında adı konulmamış özel bir ilişki vardır ve babalarının kendilerine hayata dair anlattıklarına çok kıymet verirler. Toplumsal kurallara saygılı, kültürlü buna karşın hırslı, dinamik ve azimli kişilerdir. Aile kurumuna kıymet verirler ve 23-27 yaşları arasında evlenme eğilimindedirler.

2. Sol tarafta duranlar

Kent kültürüne aşina olmadığı için solda durup, izin istenince özür dileyerek sağa geçenleri bu kasamın dışında tutarsak, bunlar kavgaya meyilli, vurdumduymaz, hayatta başarısız kimselerdir. Hayattaki başarısızlıklarının yarattığı etkiyi yürüyen merdivende gidermek gibi akla hayale gelmeyecek idealleri vardır. Yürüyen merdiven yürüyor zaten bir de ben niye yürüyeyim ki düşüncesi hayatlarının geneline hakim bir düşüncedir. Hayat akıyor zaten benim de ona uymamın ne gereği var ki, o beni sürüklüyor zaten.

3. Son birkaç basamak kala yürümeye başlayanlar

Soğukkanlı, düşünmeden hareket etmeyen, hayat onları yorduğunda düşünmek, kararlarını değerlendirmek için kendilerine dışarıdan bakmasını bilen tiplerdir. Yanlış kararlar vermemek, bir hata yapmamak için ince eleyip sık dokurlar. Kendilerine iyi bakarlar, sağlıkları onlar için çok önemlidir. Genellikle kendi işini kurmuş veya çalıştığı yerde yüksek konumda olan kişilerdir.

4. Hiç yürümeyenler

Kolaycı, tembel kişilerdir. İstifade edilebilecek bir şeyden sonuna kadar istifade etmek isterler. Mesela bir market açılışında bedava bir şey dağıtılıyorsa, 3 saat kuyrukta bekleyen kişiler bunlardır. Asla aceleleri yoktur, olsa da karşı taraf beklesindir. Bencillikleri vardır ama bu kişilere bunu asla kabul ettiremezsiniz.

5. Zikzak çizerek yürüyenler

Ağlamak istediğinizde bir omuz arıyorsanız o omuz bu kişilerdir. Son derece düşünceli, hassas, narin kişilerdir. Hayatta en korktukları şey birilerini incitmektir. Onun için her adımlarını dikkatlice atarlar, üzerinde düşünmeden bir işe girişmezler. Bu hassas yapıları sebebiyle sağlıkları ciddi risk altındadır, büyük çoğunluğunda alerji bulunur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son birkaç basamak kala duranlar

Bencil kimselerdir, canları ne istiyorsa hiç düşünmeden, o anda yaparlar. Bu hareketlerinin diğer insanlar üzerindeki sonuçları onları zerre ilgilendirmez. Ta ki bu eylemden kendileri de zarar görene kadar. Böyle bir durumda agresifleşirler, saldırganlaşırlar. Koruma içgüdüleri fazladır.

7. Hiç kullanmayanlar

Sağlıklarına önem veren, bunu hayatın her alanında göstermeye gayret eden tiplerdir. Hayatı hızlı yaşayan ama yorulmayan kimselerdir. Grup olarak hareket ederken grubun liderliğini ele geçiren, grubun ne yapacağına karar veren kimseler bu kişilerdir. Eğer grup kendisinden bağımsız hareket ediyorsa, alınan her karara itiraz eden, onları beğenmeyen yine bu arkadaşlardır.

8. Zor binenler

Yeniliklere kapalı kişilerdir. Alışkanlıklarının dışına çıkmaktan pek hazzetmezler. Kabul ettiklerinde çok güzel istifade ederler ancak bu noktaya gelinceye kadar bir hayli geç kalmış olurlar.

9. Sol tarafta çok yavaş yürüyenler

Umursamaz, hayalperest, bir gün başarılı olacaklarını düşünen ama o güne bir türlü kavuşamayan tiplerdir. Hayatta hep haklarının yenildiğini düşünürler. Başarısızlıklarının sebebini hep dışarıda ararlar. Onlar her zaman ellerinden geleni yapmış, ama ellerinde olmayan faktörler onların başarılı olmalarını engellemiştir. Bu düşüncelerinden dolayı ve kendilerini eleştirmekten hep kaçındıkları için başarıyı yakalamaları oldukça güçtür. Memurlar genellikle bu sınıfa dahildir.

10. Merdiveni ortalayanlar

En bencil insanlar bunlardır. Gelir seviyesi yüksek, her istediklerinin yapılmasına alışmış, baskıcı, zorba tiplerdir. Yanlarında çalışan kimselere asla hoşgörülü davranmazlar. Mesela iş yeri sahibiyse resmi tatillerde asla tatil yaptırmaz, hafta sonu çalışanı ofise getirip mesai ücreti vermez. Merdiveni ortalayanlar hayatta sevmediklerimizin bir toplamıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus - Sol taraftan koşarak çıkanlar

Hep acelesi olan, hep bir yerlere yetişmek zorunda kalan tiplerdir. Alt gelir grubuna ait kimselerdir. Onlar da yürüyen merdivenin keyfini çıkarmak isterlerdi elbette ama zaman onlar için nakittir. Kaybedilecek vakit yoktur!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
3
1
0
0
0