Görüş Bildir
Haberler
Yurt Dışında Okuma Hayali Kuruyorsanız ve Kafanızda Deli Sorular Varsa Sizi Böyle Alalım!

Yurt Dışında Okuma Hayali Kuruyorsanız ve Kafanızda Deli Sorular Varsa Sizi Böyle Alalım!

Onedio Content
09.10.2018 - 12:49 Son Güncelleme: 12.10.2018 - 11:06

'Yurt dışında eğitim almak' özellikle küreselleşen dünyada tüm gençler için 'elzem' bir ihtiyaç olarak sınıflandırılmaya başladı. Artık gelecekte başarılı olmak ve iş hayatına bir sıfır önde başlamak için yurt dışı eğitimi şart gibi. Aynı zamanda eğitimden sonra yurt dışında hayatınızı devam ettirme şansına da sahip olabilirsiniz. İsterseniz devam edelim...

Yurt dışında eğitim almak istiyorsunuz fakat merak ettiğiniz noktalar için ne yapmanız gerektiğini bilmiyor musunuz?

Eğer cevabınız evet ise iyi bir araştırma yapmalı, ülkeleri ve size katacaklarını inceleyip okulları iyice gözden geçirdikten sonra en doğru seçimi yapmalısınız.

Bu süreçte internetin yetersiz kaldığı, deneyimlerin ve bilginin önemli olduğu anlar için ise yapmanız gerekeni söylüyoruz.

Yurt dışında eğitim hakkında bilgi almak ve doğru seçimi yapmak için Akare eğitim fuarlarına katılabilirsiniz!

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları 18 yıldır olduğu gibi bu yıl da dünyanın en seçkin lise, üniversite ve dil okullarını ayağınıza getiriyor. 150’den fazla yabancı okul yetkilisi, eğitim danışmanları ve staj yetkilileri yurtdışında okuma hayalleri kuranların hayallerini gerçeğe çevirmek için 11- 19 Ekim tarihlerinde sizleri bekliyor.

“Param yeter mi?”, “İngilizcem yeter mi?”, “O ülke beni kabul eder mi?” gibi sorunlar bu fuardan sonra sorun olmaktan çıkacak!

Amerika’dan İngiltere’ye, Fransa’dan Hollanda’ya, Avustralya’dan Güney Afrika’ya kadar yüzlerce okulun temsilcisi bu fuarda sizlerle olacak. Fuar boyunca aklınıza takılan ne varsa dilediğiniz gibi sorabilir, okul kabul şartlarını öğrenebilir, fuara özel indirim ve burs imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Fuar süresince konsolosluk yetkilileri, kariyer danışmanları ve eğitim danışmanlarının ücretsiz seminerlerinde sizlerin sorularını yanıtlayacak!

Bu şekilde yurtdışına en kolay ve az maliyetle gitmenin de püf noktalarını öğrenebilirsiniz.

Her bütçe ve eğitim seviyesine göre binlerce eğitim alternatifinin tanıtılacağı fuarlarda “Yurt dışında Eğitim ve Kariyer Yapmak” isteyen tüm gençler hayalleriyle buluşabilecek.

11-18 Ekim arasında düzenlenecek Akare Eğitim Fuarları'nın takvimi ise şöyle;

11-18 Ekim arasında düzenlenecek Akare Eğitim Fuarları'nın takvimi ise şöyle;

11 Ekim Ankara Sheraton Otel: 15:00 – 20:00

13-14 Ekim İstanbul Harbiye Hilton Otel: 13:00 - 18:00

16 Ekim İstanbul Bostancı Dedeman Otel: 15:00 – 20:00

18 Ekim İzmir Hilton Otel: 15:00 -20:00

Fuarla ilgili daha fazla bilgi almak ve ücretsiz online davetiye almak için buraya tıklayabilirsiniz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
45
13
10
8
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mert

Bu islerde tecrubeli birisi olarak soyleyim. Paraniz yoksa, guzel bir bursunuz yoksa, arkanizda dayiniz yoksa hic bu yurt disinda okuma islerine bulasmayin.

Huf Hufington

Bu tip fuarlarin hicbir faydasi yok. Belki hic bilmeyen birilerine biraz fikir verebilir ama gercekten bilgilenmek icin yurtdisinda okumus bu olayi kisisel o... Devamını Gör

Someone else

Tl'nin degeri o kadar dustu ki, cok paranız yoksa hic bi bok yapamazsınız. Benim arastırdıgım donem de dolar 3.5 civarındaydı (ki cok uzak bir zaman da degil... Devamını Gör