Görüş Bildir
Haberler
Yükselen Burcuna Göre Hangi Kötü Alışkanlığa Sahipsin?

Yükselen Burcuna Göre Hangi Kötü Alışkanlığa Sahipsin?

Yükselen burcunuz sizin karakteriniz hakkında pek çok bilgi verir. Buradan yola çıkarak, hangi kötü alışkanlığa sahip olabileceğinizi ortaya çıkarıyoruz!

Eğer hazırsanız;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Burcunu seç bakalım!

Kendini toplumdan soyutluyorsun!

Kendini toplumdan soyutluyorsun!

Yükselen Koç olarak yaptığın en büyük hata kendini az önemseyip toplumdan soyutlaman. Hayattaki hedefin, duygu ve ilişkilerin, diğer insanlar hep kendinden önce geliyor. Kendini belki de farkında olmadan arka plana atıyorsun. Bunun asıl sebebi dışarıdan bakıldığında güçlü görünme isteğinle alakalı. İçten içe hissettiğin yalnızlık ve huzursuzluğu göz ardı edip böylece kendini de ihmal ediyorsun. Tüm bunlar da toplumdan kendini soyutlamanla sonuç buluyor. Bunun sana hiçbir yararının olmadığını anlaman lazım.

Öfkelendiğinde hiçbir şeyi gözün görmüyor!

Öfkelendiğinde hiçbir şeyi gözün görmüyor!

Sen hemen her şeye çok fazla öfkeleniyorsun ve maalesef öfkeni pek de iyi yönetemiyorsun. Bu yüzden hayatta pek çok sevdiğini, belki işini ve önemsediğin bazı şeyleri kaybediyorsun. Bu durum aslında çevrenden çok sana zarar veriyor. Öfken yüzünden yalnızlaşıyor, kimi zaman öfke nöbetinin ardından çektiğin vicdan azabıyla baş başa kalıyorsun. Buna bir çözüm bulman, tek başına yapamıyorsun bir uzmandan destek alman gerek.

Sürekli kötü şeyler hak ettiğini düşünüyorsun!

Sürekli kötü şeyler hak ettiğini düşünüyorsun!

Yükselen İkizler insanı ne kadar öz güvenli ve eğlenceli görünse de içinde büyük bir boşluk var. Sanki iyi bir şey hak etmiyormuş gibi hissediyorlar. Bunun sebebi de içten içe yalnızlık çekip kimseye güvenmemenin de bir sonucu aslında bu. Bunu ne yazık ki kendine bile itiraf etmekte güçlük çekiyorsun. Bu yüzden de bir girdap gibi gitgide yalnızlaşıyor ve kendini toplumdan soyutluyorsun. Bu huyundan bir an önce vazgeçmelisin.

Hep negatife odaklanıyorsun!

Hep negatife odaklanıyorsun!

Bazı insanlar vardır dünyadaki iyi ve güzel şeylerdense hep olumsuz ve kötü şeylere odaklanırlar. Her şeyin kötü gideceğini, başladığı işin kötü gideceğini, sevdiklerin tarafından terk edileceğini düşünen insanlardansın. Bu yüzden de gerçekten kendini dibe çekiyorsun ve mutlu anları görmezden gelip hem negatif düşünüyorsun. Bu da hayatı kendine zindan etmene sebep oluyor. Kendine lütfen ne olursa olsun hayatın da yaşanacak güzelliklerinin olduğunu hatırlat.

Çok kibirlisin!

Çok kibirlisin!

Yükselen Aslan burcu insanları genelde çok kibirli insanlardır. İnsanların ne düşündüğü veya hissettiği onları pek etkilemez. Kendilerini düşünüp, kendi bildikleri doğrunun yolunda ilerlerler. Düşünceleri tartışmaya açık değildir, çünkü onlar en doğrusunu bilir. Olumsuz eleştiri desen asla kabul etmezler. İşte sen de tam böylesin! Ama bu durum sevenlerine karşı bazen kırıcı olmanı ve aranızda bir sorun olmasına yol açıyor. Lütfen biraz kibrini yenmeye çalış.

Bu kadar takıntılı olunmaz ama!

Bu kadar takıntılı olunmaz ama!

Senin bir yükselen Başak olarak en büyük sorunun takıntıların! Özellikle temizlik, düzen konusunda o kadar takıntılısın ki, senin düzeni bozmayı düşünecek kişinin vay haline. Bu durum kişisel hayatından çıkmış ve etrafındaki insanlara kadar ulaşmış. Artık onlarla ilgili durumları da takıntı haline getiriyorsun, onları analiz edip söylediklerinden anlam çıkarmaya çalışıyorsun. Bu hem sana hem de ilişkilerine fazlasıyla zarar veriyor. Lütfen kendini biraz törpülemeyi öğren!

Nefret dolusun!

Nefret dolusun!

Yükselen Teraziler inanılmaz kinci insanlardır. Kendilerine yapılan kötülükleri unutmaz ve intikam almak için gün sayarlar. Her ne yaşanırsa yaşansın kendi içlerinde yorumlarlar ve bunu kendilerince çözüme kavuşturmak için planlar yaparlar. İşte sen de tam böylesin. İnsanların yaptıklarına kin besleyip nefret dolu bir şekilde yaklaşıyorsun. Ama bu durum aslında başkasına değil sana zarar veriyor. İçinde nefret ve kin barındırman seni sevgiden ve sevenlerinden uzaklaştırıyor. Bu konuda biraz dikkatli olmanda fayda var. Yoksa çook üzülürsün.

Her şeyden şüphe ediyorsun!

Her şeyden şüphe ediyorsun!

Yükselen Akrepler genelde çok şüpheci insanlardır. Kimseye güvenmez ve bu sebeple hayatı kendilerine zehir ederler. Her şeye şüpheyle yaklaşıp olması gerekenden farklı anlamlar çıkarabilirler. Sen de böylesin işte. Kafanda kurduklarına inandığın için ilişkilerine zarar veriyorsun. Biraz olsun kendine değer veriyorsan insanlara güvenmeyi deneyebilirsin.

Kontrolü elden kaçırmışsın!

Kontrolü elden kaçırmışsın!

Yükselen Yaylar genelde kontrolsüz davranış sergilerler. Plansızdırlar ve akıllarına eseni yapıp sonunda bundan pişmanlık duyarlar. Sonunu düşünmedikleri için de hayal ettiklerinden farklı bir sonuçla karşılaşmaları olasıdır. Peki ama bunlar umurlarında mıdır? Hayırrr! Sen de bunun sana verdiği zararın farkında olmayanlardansın işte.

Menfaatçisin!

Sen tam bir menfaat insanısın. Bir iş yapılacaksa ya da birine yardım edeceksen bundan kendi karın ne olacak diye düşünüyorsun. Eğer sonuç seni tatmin etmeyecekse de hiçbir şey yapmamayı tercih ediyorsun. Sence bu çevren tarafından hoş karşılanacak bir şey mi? Yani sen olsan ne yapardın? Sevdiğin insanlar illaki vardır, onların hatrına bu tavrından vazgeçmeyi denemelisin.

Kendinden başkasını umursamıyorsun!

Kendinden başkasını umursamıyorsun!

Senin bu dünyada umursadığın tek şey kendin! Ne kimsenin neye ihtiyacı olduğu umurunda, ne de nasıl hissettiği. Herhangi bir meselede sen mutluysa geri kalan hiçbir şeyin bir önemi yok senin için. Çevrendeki insanlar da senin bu halinden tavrından mutlu değiller. Sadece kendi derdini paylaşırsın ama başkası bir şey paylaşacak olsa hemen kaçarsın. Bu seni yalnızlığa götürür, bizden söylemesi!

Fazla umursamazsın!

Fazla umursamazsın!

Sen etrafındaki her şeyi analiz ederek bir anlam çıkarıyorsun. Aslında hassas bir yapın olmasına rağmen, söylediklerinle ve yaptıklarınla karşındaki insanları kendinden fazla kırıyorsun. Onları eleştirmek bir yana dursun, kırılıp üzüldüklerinde bu durumu pek de önemsemiyorsun. Çünkü her şey senin kontrolünde olsun istiyorsun. Bu takıntından bir an önce kurtulsan iyi edersin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
27
11
11
10
7
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elif Çikoğlu

Nefret dolusun! evet doğru bildin

Turgut Güler

Akrep şüpheci, gerçekten herşeye şüpheyle bakıyorum

Necla Kaplan

Kendinden başkasını umursamıyorsun!