Görüş Bildir
Haberler
Yükseldiğin Erkeklere Göre Ne Kadar Seksi Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Yükseldiğin Erkeklere Göre Ne Kadar Seksi Olduğunu Söylüyoruz!

Evet, hazır mısın? Yükseldiğin erkeklere göre ne kadar seksi olduğunu söylüyoruz! 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

2.

3.

4.

5.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

7.

8.

9.

10.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Baş döndürücü bir seksiliğe sahipsin!

Resmen başımızı döndürüyorsun! Bir insanda bu kadar seksilik olur mu? Vallahi oluyormuş. Senin ağına giren kurtulamıyor. Bakışlarınla ve konuşmanla herkesi büyülüyorsun. Sadece bakışlarınla değil yürüyüşün ve tarzınla da bu seksiliği yakalıyorsun. Çünkü kendine bakmaya çok seven bir insansın. İnsanları resmen etkin altına alıyorsun ve senden kopamıyorlar. Bu gidişle etrafında hayranın olmayan kimseyi bırakmayacaksın. Özellikle seksi olmak için bu kadar çaba harcamana gerek kalmıyor. Çünkü bu seksilik senin doğanda var. Kendine bakmasan bile her halinle seksi olmayı başarıyorsun. O bakışın, gülüşün, ciddi duruşun hepsinde ayrı bir hava var. Lütfen, bu kadar seksilik sence de biraz fazla değil mi?

Herkesin hayal ettiği o seksiliğe sahipsin!

Herkesin hayal ettiği o seksiliğe sahipsin!

Senin bu seksliğin bilmem kaç metre öteden bile anlaşılıyor! Sen herkesin hayal ettiği bir seksiliğe sahipsin! Kendini saklamayı denesen de olmuyor. Hem zeki hem seksi olabilmek bu devirde zor. Bazen kendi kendini etkilediğin bile oluyor. Seksilik imajına kendini çok yakıştırmasan da sen tam bir seksisin. İnsanların gözlerine sokmaktan hoşlanmıyorsun fakat kendini de geride tutamıyorsun. Bu insanları aklından alan seksiliğin senin doğanda var. Saçından tut ayakkabılarına kadar bir asalet var. İnsanı kendine hayran bırakan bir çekicilik, seksilik...

Doğal halinle bile insanların dikkatini çeken bir seksiliğe sahipsin!

Her şeyi bir kenara bırakıp seni konuşacağız bugün. Bu endam bu seksilik nereden geliyor? Bazı insanlar fiziği ya da güzelliği ile seksi olur. Ama sen tüm bunların yanında, tavırların ile de insanları etkin altına alabiliyorsun. Hele o kendine olan güvenin yok mu? İnsanları hafif korkutan ama seksi de olan bir yapın var. Bu insanlara senin tahmin edebileceğinden çok daha çekici geliyor. Her zaman bakımlı olmaya çalışıyor ve dikkatleri üzerine çekiyorsun. Senin ekstra bir şey yapmana hiçbir zaman gerek yok. Doğal halinle bile insanların gözünde oldukça seksi görünüyorsun. Anlatsana ya nasıl bu kadar mükemmel olabiliyorsun?

Gizemli yapınla çok ama çok seksisin!

Senin o gizemli olan yanın yok mu? Heh işte bu seni öyle bir seksi kılıyor ki bunu sen bile anlamıyorsun.  Öyle herkesle samimi olmazsın, insanlarla aranda mutlaka bir mesafe vardır. O duvarı yıkabilen insan sayısı çok azdır. Ondan dolayı etrafında çok fazla insan olmaz. Senin bu ulaşılmaz yapın seni oldukça çekici ve seksi yapıyor. Cool tavırların, umursamaz havan ile ortalığı yıkıp geçiyorsun. İnsanlar dışarıdan seksi görünebilmek için çok çaba harcıyorlar.  Oysaki senin böyle şeylere hiç ihtiyacın yok. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Anlayacağın sen güzellik sınırları içinde değil tavırlarınla çok ama çok seksisin!

Sen seksi değilsin fakat çok sempatiksin!

Sen seksilikten ziyade müthiş bir sempatikliğe sahipsin. İnsanlar senin samimi tavırlarını, güleryüzlü oluşunu çok ama çok seviyorlar. Olduğun gibi doğal davranan bir insansın. İçin neyse dışın da bir senin. Dış güzellikten çok insanların karakterine odaklanırsın. Tarz olarak her zaman rahat şeyler tercih edersin. Şık olmak için vücudunu rahatsız eden şeyleri giymekten her zaman kaçınan bir insansın. Ama özel günlerde giydiğin o kıyafetlerle gerçekten herkesin aklını başından alabiliyorsun. Fakat günlük hayatta hep rahat şeyleri tercih edersin. Bu da senin kendine olan özgüveninden kaynaklanıyor. Gerek tavırların gerek tarzınla insanların daha çok sempatik bulduğu insanlardansın. Ve bu durumu çok ama çok seviyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
421
260
174
33
15
14
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın