Görüş Bildir
Haberler
Yükleniyor... 2018'de Çıkmasını Beklediğimiz 14 Heyecan Yaratan Oyun

Yükleniyor... 2018'de Çıkmasını Beklediğimiz 14 Heyecan Yaratan Oyun

07.12.2017 - 01:25

2017'nin sonuna geldiğimiz şu günlerde oyun piyasası iyiden iyiye durulmaya başladı. Artık gözümüzü 2018'e ve çıkacak oyunlara dikmiş durumdayız. Oyun fuarlarında gösterdikleri fragman ve tanıtımlarla şimdiden merakımızı cezbetmiş oyunlara bir göz atalım istedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Far Cry 5

1. Far Cry 5

27 Şubat 2018'de Far Cry 5 çıkışını yapacak. Oyunun ilk kez Amerika'da geçecek olması bile merak uyandırmayı başardı. Ancak yine eski oyunlarda olduğu gibi, benzer görevleri dayatırlarsa pek ses getiremeyeceklerdir.

2. A Way Out

2. A Way Out

2018 başlarında çıkışını yapacak olan oyun, tanıtımı sırasında herkesi heyecanlandırmayı başarmıştı. Arkadaşımızla beraber oturup oynayacağımız macera oyunu sayısı iyice azalmışken, A Way Out Hızır gibi imdadımıza yetişti.

3. Days Gone

3. Days Gone

Bitmek bilmeyen zombi teması bir başka oyunla daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Playstation için özel olacak olan yapımda, zombi kıyameti sonrası hayatta kalmak için çabalayacağız. Açık dünyaya sahip olması, oyunun en çok merak uyandıran yönü.

4. Red Dead Redemption 2

4. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption ilk oyunuyla ortalığı kasıp kavurmuştu. Bu nedenle 2. oyundan beklentilerimiz de tavan yaptı. 2018'in ilkbaharında, Vahşi batı temalı etkileyici bir hikaye oynayacağımız tartışmasız bir gerçek.

5. Vampyr

5. Vampyr

Vampir temalı bir oyun çok uzun zamandır bekleniyordu. Sırf konusu itibarıyla bile bu listeye girmeyi hak eden bir yapım. 1918'de Londra'da geçecek olan oyun, 2018 ilkbaharında oyuncularla buluşacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. State of Decay 2

6. State of Decay 2

Zombi salgınında tek tabanca dolaşmak pek akıl karı bir iş değil. Bunca sezondur The Walking Dead bize ekip olmayı öğretti. Tam anlamıyla bu dizinin karşılığı State of Decay 2 olabilir. İlk oyunu da oldukça güzel olmasına rağmen eksiklikleri göze batıyordu. Yeni oyunda arkadaşlarımızla beraber oynama şansımızın da olması, bu oyundan beklentilerimizi iyice yukarı çıkarttı.

7. Anthem

7. Anthem

Oyunun fragmanı ilk yayınlandığında verdiğimiz tepki, 'Ironman bu.' olmuştu. 2018 sonlarına doğru bu oyunu deneme şansımız olacak. Oyunun bir bilim kurgu evreninde, farklı topraklar üzerinde geçeceğini biliyoruz. Ancak şimdiden Destiny'ye rakip olarak görenler bile var.

8. Skull and Bones

8. Skull and Bones

Yelkenleri açalım. Denizlerde yapmamız gereken bir savaş var. Oyun bize 18. Yüzyılda geçen bir korsan hikayesi vaat ediyor. Hint Okyanusu sularında geçecek olan oyun, korsan teması beklentisi içinde olan oyuncular için büyük bir nimet.

9. God of War

9. God of War

God of War, Playstation oyuncuları için efsane statüsüne ulaşmış bir oyun. 2018'de de bu klasikleşmiş efsaneyi yeniden yaşama şansını elde edeceğiz. Playstation'ın yeni gücüyle birleşecek olan God of War, bakalım bize nasıl bir oyun hissi yaşatacak.

10. Metro Exodus

10. Metro Exodus

Metro serisi, hem kitaplarıyla hem de oyunlarıyla her zaman takdirleri toplamayı başardı. Yer altında hayatta kalma mücadelemiz, bu sefer yeryüzünde devam edecek. Eğer Metro oyunlarını hala oynamadıysanız, Exodus çıkmadan önce oynamanızı tavsiye ederim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Detroit: Become Human

11. Detroit: Become Human

Dünyaya yapay zekalı robotlar hakim olacak geyiklerini yapmaya doyamıyoruz. David Cage'de, hayatımızın orta yerinde yaşamaya başlayan Android robotlar üzerine bir hikaye yazdı. Tercihlerin tamamen bizlere bırakıldığı ve aldığımız kararlarla sonuçların değiştiği yapım, şahsen benim en çok beklediğim oyun olmayı başardı.

12. Spider-Man

12. Spider-Man

Açık dünyada süper kahramanlığın tadını çıkarma şansımız pek olmuyor. Spider-Man bize hem bu lüksü sunuyor, hem de herhangi bir film ve çizgi romana bağlı kalmayacak olan hikayesiyle daha da merak uyandırmayı başarıyor. Ama sadece Playstation kullanıcıları için.

13. The Last of Us Part 2

13. The Last of Us Part 2

Part 2, ilk oyundan beş yıl sonra geçecek. Joel ve Ellie'ni hikayesini konu alacak. Hayatta kalma temasını devam ettirecek. Oyun hakkında bildiklerimiz sadece bunlar olsa da, ilk oyunun güzelliği sebebiyle bu oyunun adını duyar duymaz beklentiye kapılmamak elde değil.

14. Death Stranding

14. Death Stranding

Death Stranding tam bir yılan hikayesine döndü. Metal Gear Solid serisinin yapımcısı Hideo Kojima, Konami firmasıyla olan olaylı ayrılığının ardından bu oyunu duyurdu. Oyun hakkında hala net bir bilgi verilmiş değil. 2 tane ne anlattığını anlayamadığımız sanat filmi tadındaki fragmanı ve Konami ile olan sözlü kavgaları dışında hiçbir bilgimiz yok. Hem Metal Gear Solid'in efsane bir seri olması, hem de bu kavgaların her yerde karşımıza çıkması merakımızı giderek arttırdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
123
50
12
12
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ekin Su

the last of us 2 beklentisi inanılmaz yüksek bi oyun çok heyecanlıyım

Tolga Şenol

God of war hakketen mükemmel olacak.

Mesut Seniz

God Of War tek geçerim.