Görüş Bildir
Haberler
Youtuber Olsan Ne Tür Videolar Yapardın?

etiket Youtuber Olsan Ne Tür Videolar Yapardın?

Nsycl
10.06.2017 - 23:37

Youtuber olmak artık çok moda. Bakalım tercihlerine göre senin tarzın ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Videolarını ne ile çekerdin?

3. Bir dizi karakteri seç o halde!

4. Peki biraz da senden bahsedelim. Kendini iyi hissetmediğin zamanlarda hangisi senin yapacağın tarzda bir hareket?

5. Peki en çok hangi tip insan sinirini bozar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir sosyal medya seç!

7. Peki biraz da hayal kuralım. Youtube'da kazandığın parayı nasıl harcardın?

8. Peki tatile ya da yaşamaya gidecek olsan (video çekmeye devam edeceksin tabii ki) hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Makyaj videoları çıktı!

Farklı tarzlar, farklı senaryolar için ürettiğin makyajlarını tatlı ve güler yüzünle birleştirip, hem öğretici hem de eğlenceli videolar yapabilirsin. Kendini izleyicilerine bağlayabilirsen kesinlikle çok başarılı olacaksın biliyoruz. Bi dene bizce :)

Oyun videoları çıktı!

E zaten oyun oynamayı seven bir yapıdasın? Bunu yaparken twitch'den yayın da yapabilirsin. Güzel bir edit ile video haline de getirebilirsin. Sakın küçümsemeye kalkma, Youtube'un en çok kazananı bir oyun kanalının sahibi. Ondan dolayı bir düşün deriz biz.

Bilimsel/Eğitici videolar çıktı!

Zaten araştırmayı, öğrenmeyi seven bir insansın, e elinin altında internet de var. Neden bu olayı biraz daha genişletip, biraz daha öğretici olmayı denemiyorsun. Hem doğru frekansı yakalarsan, insanların senden öğrenecekleri çok fazla şey var. İki taraf da kazanıyor :)

Teknolojik ürün inceleme videoları çıktı!

Bir ürün almadan önce herkesin yaptığı bir şeydir aslında ürün incelemeleri. En kötü okuruz hepimiz. Bunlar dışında da merak ettiğimiz şeyleri inceleyen biri, eğer bizimle doğru bağlantıyı kurabilirse 20 dk izliyoruz, bu da ortada. Hem incelemen için hediye gönderilen teknolojik aletler de cabası :)

Vlog çıktı!

media.giphy.com

Samimi ve keyifli bir yanın varsa, izleyicileri de kendine yakın hissettirmeyi başaracak ve en temelinde istediğin şeyleri yaparken kendini videoya çekip bir nevi günlük tutmak kadar güzel bir şey olabilir mi? Hem para da kazanacaksın. Hem ünlü de olacaksın. Belki bir taraftan başka bir şey yapar, bir taraftan da vlog yaparsın, kim bilir?

Komedi videoları çıktı!

Eğer çevreni ve insanları gözlemlemede iyiysen, çevrendekileri güldürmeyi de başarabiliyorsan çok çok denenesi bir kanal. Bir senaryo üzerinden gidersin ya da her şey doğaçlama takılırsın, bu senin bileceğin şey, ama denemende kesinlikle fayda var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2743
1007
880
658
423
279
263
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nihad Abbasov

Oyun videoları çıktı!

Emre Saydeğer

oyun videoları evet güzelde enes batur falan olunca oyun piyasasında insanın oyun videosu çekesi gelmiyo götüme slime sokma cezalı gta 5 stunt race diye vide... Devamını Gör

yelda coruh

Makyaj videoları çıktı! :( SANIRIM ÖNCE ÖĞRENMEM GEREK HAHAHAH