Görüş Bildir
Haberler
YouTube’un En Popüler 100 Kanalının İzlenme Sayıları İki Katına Çıktı

YouTube’un En Popüler 100 Kanalının İzlenme Sayıları İki Katına Çıktı

İçeriğin Devamı Aşağıda

YouTube’daki popüler kanallar son bir yıllık dönemde hızlı biçimde büyümeye devam etti. 

Analiz şirketi OpenSlate’in verilerine göre, YouTube’un en popüler 100 kanalının izlenme sayıları geçtiğimiz ocak ayında 14.7 milyara ulaştı. 2014’ün ocak ayında YouTube’un en popüler 100 kanalının toplam izlenme sayısı 7 milyarın biraz üstünde seyrediyordu.

Bu etkileyici artışın altında yatan sebebin ne olduğu konusunda kesin bir yargıda bulunmak ise pek kolay değil. Geride kalan yılda pop kültüründe pek çok kategorinin büyümesine katkı sağlayan Taylor Swift’in YouTube’un izlenme sayılarındaki artışta da etkili olduğunu söylemek mümkün. Zira ünlü şarkıcının resmi YouTube kanalı, platformun en popüler kanallar listesinin üçüncü sırasında yer alıyor. Listenin ilk iki basamağında ise oyun kanalı PewDiePie ile kutu açma videoları yayınlayan FunToyzCollector bulunuyor.

Oyunlar, çocuk oyuncakları ve programları ve müzik YouTube’un en popüler 100 kanal listesinde önemli bir yer işgal ediyor. The Guardian’a göre, çocuklara yönelik içeriklerin popülaritesi de YouTube’un geçtiğimiz günlerde çocuklara özgü bir uygulama yayınlamasında önemli rol oynuyor. En popüler kanallar listesinin ilk 10 sırasında Taylor Swift dışında kulağa tanıdık gelen tek isim ise BuzzFeed oluyor.

  • Teknoblog
Kaynak: http://www.teknoblog.com/youtube-en-p...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın