Görüş Bildir
Haberler
Yönetmen Özcan Alper'i Hedef Alan Burak Haktanır'a Üst Düzey Ağırlama

Yönetmen Özcan Alper'i Hedef Alan Burak Haktanır'a Üst Düzey Ağırlama

Emre Ordu
01.11.2022 - 20:27 Son Güncelleme: 01.11.2022 - 20:29

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın tutuklanmasını eleştiren yönetmen Özcan Alper’e tepki gösteren oyuncu Burak Haktanır, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tarafından ağırlandı. Akar ile olan görüşmede kuvvet komutanları da yer aldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Boğaziçi Film Festivali kapanış töreninde Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın tutuklanmasını eleştiren ve ödülünü Fincancı’ya adayan yönetmen Özcan Alper’in konuşmasını hedef alan oyuncu Burak Haktanır ile görüştü.

Twitter hesabından açıklama yapan Altun, 'Ülkesini, milletini seven, her ortamda savunan kıymetli sanatçımız Burak Haktanır ile buluştuk. Sayın Haktanır'a sergilediği vakur duruş için teşekkür ediyor, sanat hayatında başarılarının devamını diliyorum' ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Akar da görüştü

Milli Savunma Bakanı Akar da görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da oyuncu Haktanır'ı Milli Savunma Bakanlığı'nda kabul etti.

Görüşmede Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Bakan Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu da yer aldı. 

Akar, Haktanır'ı sergilediği duruştan dolayı tebrik etti. Savunma ve güvenlikle ilgili konularda bir ve beraber olunmasının önemine vurgu yapan Akar, 'Sizin gibi duyarlı sanatçılarımızın ülkemize, milletimize sahip çıkması her şeyden önce kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin, ülkesi için canını veren Mehmetçiğimizin moral ve motivasyonunu artırıyor. Bu vatan hepimizin, 85 milyonu tek yürek, tek yumruk olarak görüyoruz' dedi. 

Burak Haktanır ise kendisine verilen desteğe teşekkür ederek 'Tepkimi gösterdiğimde salondan bana çok cılız destek geldi. Tek başımıza da olsak biz her zaman doğruları söyleyeceğiz. Türk Silahlı Kuvvetlerimize sahip çıkmak, ordumuzu savunmak boynumuzun borcu. Yaptığım çıkışın önemini Bakanımızdan gelen davet ile anladım. Bugün burada olmak benim için büyük bir gurur ve onurdur' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Yönetmen Özcan Alper, Boğaziçi Film Festivali kapanış töreninde, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın TSK'nın kimyasal silah kullandığı iddiasıyla ilgili açıklamasının ardından tutuklanmasına tepki göstererek ödülünü Fincancı'ya ithaf etmiş, oyuncu Burak Haktanır da Alper'in sözlerine, 'O kadın TSK'ya iftira attı' diyerek tepki göstermişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
24
12
9
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tek Ton

Ülke ne hale geldi ya pkk sevicilerin sesinin daha çok çıkması vatanı milleti savunmanın bağnazlık cahillik olarak görülmesi inanmıyorum yaa pkk sevicilerind... Devamını Gör

Özkan Ç

Terörist sevicilere karşı, o akşam bir tek Burak Haktanır ın sesi çıktı. En üst düzey ağırlama sonuna kadar hakkıdır. Zoruna gidenin, borusuna girsin..!

O kadının yanındayız !

Enverland

Biz de o kadının arkasındayız.. :)