Görüş Bildir
Haberler
YKS
YKS Tercih Tarihleri Uzatıldı! İşte Üniversite Taban Puanları, Kontenjanları ve YKS Tercih Kılavuzu...

YKS Tercih Tarihleri Uzatıldı! İşte Üniversite Taban Puanları, Kontenjanları ve YKS Tercih Kılavuzu...

Müge Kakşi
05.08.2021 - 22:47

Geçtiğimiz hafta YKS sonuçlarının açıklanması üzerine üniversite adayları heyecanla tercih zamanının başlamasını bekliyordu. Binlerce öğrenciyi heyecanlandıran YKS tercihleri bugün başladı. ÖSYM'nin sitesinde YKS tercih kılavuzu, YKS taban puanları ve kontenjanları yayınlanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da YKS tercih tarihleri süresinin uzatıldığı haberi geldi. Peki Üniversite taban puanları ve kontenjanları kaç? YKS Tercih Kılavuzu ve detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte YKS Tercih Kılavuzu ve Taban Puanları

İşte YKS Tercih Kılavuzu ve Taban Puanları

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunun güncel halinin internet sitesinde yayımlandığını duyurdu.

Prof. Dr. Halis Aygün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Değerli Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) adaylarımız; Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunun güncel hali internet sitemizde yayımlanmıştır. 2021-YKS tercih işlemlerinizi ÖSYM AİS üzerinden yapabilirsiniz. Yapacağınız tercihlerin hayırlı olmasını dilerim' ifadelerini kullandı.

YKS Tercih Tarihleri Uzatıldı

YKS Tercih Tarihleri Uzatıldı

Başkan Erdoğan: Ülkemizde meydana gelen yangın ve sel felaketleri sebebiyle, 5-13 Ağustos olarak belirlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2021 tercih tarihlerini uzatma kararı aldık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması şu şekilde;

Yapılan değişiklikle birlikte öğrenci kardeşlerimiz 5 Ağustos'tan 20 Ağustos saat 23:59'a kadar üniversite tercihlerini yapabilecek. Her bir kardeşime hayırlı bir tercih dönemi ve başarılı bir üniversite hayatı diliyorum.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın