Görüş Bildir
Haberler
Yıllar Sonra Gelen İtiraf! Nagihan Karadere: Kuzenimle Evlenmemek İçin Sporcu Oldum!

Yıllar Sonra Gelen İtiraf! Nagihan Karadere: Kuzenimle Evlenmemek İçin Sporcu Oldum!

dila bahar
18.10.2021 - 10:50

2016 ve 2018 yıllarında yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği 'Survivor' yarışmasına katılan ve oyunculuğu ve hırsı ile pistte adından söz ettiren Nagihan Karadere, katıldığı bir dergi programında ailesiyle ilgili bilinmeyen bir olayı itiraf etti. 2017 yılında Survivor yarışmasıyla adından söz ettiren ve Uğur Gökçe ile evliliğini sonlandıran Nagihan Karadere, Uçan Kuş'un televizyon ekranlarında yayınlanan Cumartesi Magazin'e konuk oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor ile bir süre yarışan ünlü sporcu Nagihan Karadere, Cumartesi Magazin’nine konuk oldu. Karadere, Gökay Kalaycıoğlu'na özel hayatını yabancının canlı yayınında anlattı.

‘ Kuzenimle Evlenmemek İçin Sporcu Oldum!’

‘ Kuzenimle Evlenmemek İçin Sporcu Oldum!’

Çocukken kuzeniyle evlenmemek için sporcu olduğunu söyleyen 36 yaşındaki Nagihan Karadere'nin yaşadığı zorluklar seyircileri üzdü. 'İstemediğim biriyle evlenmekten korktum.' Çocukluğunu Adana Osmaniye'de geçiren Karadere, “Ailemin durumu pek iyi değildi. Bu ailede birçok akraba evliliği vardır. İstemediğim biriyle evlenmekten korktum ve sporcu oldum.” 3. Gastro Afyon 2021 Lezzet Festivali tanıtım toplantısına katılan Nagihan Karadere, ilk olarak 'Survivor All Star 2022' yarışması için teklif aldığını duyurdu ve korona virüsüne yakalandığı için toplantıya katılamayacağını söyledi. Milli atlet, 'İkinci aşımı oldum, hemen ardından Covid oldum. Bir sporcu olarak muhtemelen koronavirüsten kolayca kurtuldum. Bu süreci evde kitap okuyarak atlattım. Survivor'a gitme şansım olursa hemen antrenmanlara başlayacağım' dedi.

“Hayatımda Bu Kadar Ligi Hiç Görmedim!”

“Hayatımda Bu Kadar Ligi Hiç Görmedim!”

Kızının babası Uğur Gökçe ile evliliği dört yıl önce sona eren Survivor Nagihan, hayatındaki değişiklikten bahsetmişti: Ben burada erkekler için soruyorum; Eşlerinize ve sevgililerinize iyi bakın. Fiziksel güzellik önemli değil, geçicidir. Mesela ben kaslı erkeklerden hoşlanmam, çok bencildirler. Bütün dünyanın kendi etraflarında döndüğünü sanıyorlar... 'Spor yaparken sadece kaslarımızı güçlendiriyorduk. Okumaya ve eğitime vakit bulamıyorduk. Şimdi gençlerin eğitime ve spora ağırlık verdiğini görüyorum.”

'Şu anda işime odaklandım ama çok hayranım var, inanılmaz. Paylaşılamayan bir kadın oldum. Hayatımda hiç bu kadar ilgi görmemiştim. Obsesif insanlarla tanıştım 38 yaşındayım. Hayatımda hiç bu kadar ilgi görmemiştim. İlgi gösteren kimse belli bir yaşta değildir. Görünüşe göre erkekler olgun kadınlardan hoşlanıyor ve yaşlandıkça daha çekici oldum. '' Tekrar evlenirim. Hepsi aynı değil. Çevremde de çok güzel insanlar var. Benim taliplerim var, iyi bir ilişki varsa evlenebilirim. İnsanlar bir şeyler paylaşmak istiyor.” Diye dile getirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın