Görüş Bildir
Haberler
'Yılın Marka Güzellik Ödülleri 2022' Töreniyle Ödüller Sahipleriyle Buluştu!

'Yılın Marka Güzellik Ödülleri 2022' Töreniyle Ödüller Sahipleriyle Buluştu!

Elit Medya Group tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ''Yılın Marka Güzellik Ödülleri'', önceki akşam Sheraton İstanbul City Center’de sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimler gecede görkemli bir tören ile ödüllerine kavuştular. Ev sahipliğini Kader İkizler ve Mustafa Calban’ın yaptığı ‘Kadına Şiddete Hayır’ temalı geceye yaklaşık 250 davetli katıldı. İşte ödül alan ünlüler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elit Medya'nın düzenlediği ve sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Murat Parasayar'ın yaptığı geceye Gülden Karaböcek, Ahmet Selçuk İlkan, İrem Derici gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Geceye katılan iş kadınlarından Nazlı Certel'den alkışlanacak bir davranış geldi. Certel 2023’ün sonuna kadar şiddet mağduru 50 kadını istihdam edeceğini açıkladı.

'Yılın Marka Güzellik Ödülleri' töreninde beyaz kostümüyle sahne alan şarkıcı İrem Derici, sahneden önce kısa bir röportaj verdi. Eski sevgilisi Cem Belevi ile barıştığı haberleri ile ilgili sorulara ise “Marka desen, endam desen, güzellik desen hepsi var, full paket. Şaka bir yana çok özel bir akşam. Burada bulunmamın en önemli sebebi ‘Kadına Şiddete Hayır’ mesajıyla yapılan bir organizasyon olması. Kesinlikle gelmem gerektiğini düşünerek masumiyetin sembolü olarak beyazlarımı giydim. Biliyorsunuz çok masumumdur” diyerek espri yaptı.

‘Gelin olmuş geliyorum’

‘Gelin olmuş geliyorum’

Basın mensupları “Cem Belevi ayrı kaldığınız 96 güne 96 gül gönderme olayını hem onayladı hem de onaylamadı, topu size attı’ diye hatırlatmada bulununca Derici ‘Ben topu geri atayım, öyle yıllar geçsin. 10 yıldır hiç yapmadığım bir şey yapacağım. Bu konuyla ilgili konuşmayacağım. Evet, ilk defa oluyor. Alıştınız tabii benim ağız ishal. Konuşmayacağım, bugün sahnede beyaz melek gibi süzüleceğim” sözleriyle suskun kalmayı tercih etti

Röportaj sonrası sahneye çıkan İrem Derici ‘Gelin olmuş geliyorum’ diye yorum yapınca sunucular Özlem Yıldız ve Murat Parasayar’ın konunun üzerine gitmesi sonrasında ‘Ay yok ayol, ne gerek var’ diyerek geri adım attı.

‘En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu’

‘En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu’

Onur Durmaz, Kanal D'de ekranlara gelen 'Yargı' dizisindeki ‘Engin’ rolüyle ‘En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görüldü.

30 yaşındaki oyuncu, 'Çok onore oldum. Bugünlere gelmem kolay olmadı. İnanılmaz çalıştığım, tabiri caizse aç kaldığım dönemler oldu. En iyisi ortaya çıkana kadar elimden geleni yaptım, çalışmaya devam ediyorum. Henüz 'Bir yere geldim' demem. Dizi hakkında ‘öldünüz mü, katilin kim?’ sorularına alıştım. Spoiler vermiyorum kimseye. 'Kulüp' ve 'Yargı'da muhteşem isimlerle çalışma şansı yakaladım. Sette hemen her gün yeni bir şey öğrendim, çok güzel kazanımlarım oldu' şeklinde konuştu.

'Yaşam Boyu Onur Ödülü'

'Yaşam Boyu Onur Ödülü'

Besteci ve şarkıcı Gülden Karaböcek düzenlenen gecede Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne lâyık görüldü. Alkışlar içerisinde ödülünü alan sanatçı gecede Dilek Taşı adlı şarkısını seslendirdi.

Gülden Karaböcek, yeni albüm hazırlığında olduğunu söyledi.  Son yıllarda çok sayıda kadının öldürüldüğüne dikkat çeken Karaböcek; 'Kadına şiddet hayır.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın