Görüş Bildir
Haberler
Yeni Trend Elektronik Makyaj: Omote

Yeni Trend Elektronik Makyaj: Omote

Pchocasi
19.08.2014 - 11:07 Son Güncelleme: 19.08.2014 - 18:08

Dijital dünyada yeni trendler insanlar tarafından ilgi ile karşılanmaya devam ediyor. Şimdi yeni trend Elektronik Makyaj modası.

Dijital bilgisayarlar ile birlikte teknolojinin gerçekleştirmiş olduğu hareketli görüntüler sunmak yeni bir şey değil tabii ki. Fakat yansıtılan yüzeyler canlı bir insan yüzü ise, karşımıza çıkan sonuç inanılmaz olaylara sahne olabiliyor.

GERÇEK ZAMANLI CANLI MAKYAJ

Gerçek zamanlı yüz tarama teknolojisinin kullanıldığı Omote , 3D grafikler insan yüzüne yansıtıldığında büyüleyici görüntüler ortaya çıkabiliyor. Bu görüntülere “ Canlı makyaj ” isminin verilmesi algılanan içerikler ve özellikler sayesinde görüntüleme teknolojisinin ortaya çıkardığı sonuçlara bakılarak veriliyor. Model yüzünü sağa ve sola çevirdiğinde bile yüzünün açısına göre yeni görüntüler oluşturulabiliyor.

Şimdiden binlerce kişi tarafından merak uyandıran “ Canlı makyaj ” dijital tasarımcılar ve makyaj uzmanları tarafından oluşturulan ekip ile birlikte dijital bir eser ortaya çıkartılmış oluyor. Omote olarak bilinen teknolojide henüz teknik detaylar verilmezken, ileride hareket halinde yer alan objeler üzerinde geliştirilme ve uygulama aşamları da yer alacak.

PCHOCASI

ELEKTRONİK MAKYAJ TRENDİ

Kaynak: http://www.pchocasi.com/yeni-trend-el...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
9
3
2
1
0
0