Görüş Bildir
Haberler
Yeni Şafak Yazarı Kemal Öztürk: 'AKP'li Belediyelerde En Can Acıtıcı Şikâyet Rüşvet, Adam Kayırma ve Torpil'

Yeni Şafak Yazarı Kemal Öztürk: 'AKP'li Belediyelerde En Can Acıtıcı Şikâyet Rüşvet, Adam Kayırma ve Torpil'

Batuhan
05.09.2018 - 12:39 Son Güncelleme: 05.09.2018 - 13:08

Eski Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü ve Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, AKP'li belediyeler için en can acıtıcı şikâyetin 'Rüşvet, adam kayırma, torpil gibi konular' olduğunu söyledi. Öztürk ayrıca 'AK Parti camiasının önde gelen isimleri bile, beton yığınına döndürülen Yassıada'nın son halinden açıkça şikayet ediyorlar' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kemal Öztürk, 'Seçmen artık farklı başkan istiyor' başlığıyla yayımlanan yazısında eskiden İstanbul'un belediyecilikte örnek alındığını söyledi.

"AKP içinden de Yassıada ile ilgili şikayetler var"

"AKP içinden de Yassıada ile ilgili şikayetler var"

Yassıada'nın son haliyle ilgili AKP içinden de şikayetler olduğunu belirten Öztürk, 'Birkaç gündür Yassıada'nın yeniden yapılandırılması konusunda süren tartışmalar, bence dikkate değer. AK Parti camiasının önde gelen isimleri bile, beton yığınına döndürülen adanın son halinden açıkça şikayet ediyorlar. Bu şikayet Fikirtepete'deki akla zarar kentsel dönüşüm başta, İstanbul'un çarpık imar politikasına yönelik de çok artmıştı.' dedi.

"Bunu ortaya çıkarmak yargının ve yürütmenin görevi"

"Bunu ortaya çıkarmak yargının ve yürütmenin görevi"

Seçmen şikayetlerine de değinen Öztürk, 'Sanırım en can acıtıcı şikayet ise rüşvet, adam kayırma, torpil gibi konular. Bunlar AK Parti'nin mücadele ederek, iktidar olduğu konulardı. Şimdi bu yönde şikayetler çok arttı belediyelerde. Aslı var mı yok mu, bunu ortaya çıkarmak yargının ve yürütmenin görevi' ifadelerini kullandı.

Öztürk'ün bu köşe yazısı sonrası sosyal medyadan da farklı görüşler geldi...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
108
30
14
5
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dusunen_odun

bu sadece akp den kaynaklanan bişey değil, gezegendeki ahlak seviyesi en düşük milletlerden biriyiz ondan oluyor böyle. akp gitse yerine başka parti gelip yi... Devamını Gör

Bozkurt

Ne de olsa ecdat torunları. Olacak o kadar.

Güldal Salman

Fatih Sultan Mehmet: Adalet kalmazsa devlette kalmaz. M. Kemal Atatürk: Adalet mülkün temelidir. Şimdi kim gerçek Osmanlı torunuymuş sahneye alalım sizleri