Görüş Bildir
Haberler
Yeni Nesil Moto 360 Göründü

Yeni Nesil Moto 360 Göründü

Onedio Medya
20.03.2015 - 23:02
İçeriğin Devamı Aşağıda

Motorola'nın sevilen akıllı saati olan Moto 360'ın yeni nesli kısa zaman sonra karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Lenovo CEO'su Yang Yuanqing sayesinde yeni prototip göründü.

250 dolarlık fiyatı ile geçtiğimiz senenin en çok sevilen akıllı saati olan Moto 360, Android Wear işletim sistemi ve şık tasarımı ile akıllı saat severleri memnun etmeyi başarmıştı. Daire şeklindeki yapısı ile geçen senenin akıllı saatlerinden ayrılarak normal saatlere benzemesi kullanıcıları mutlu etmişti. 

Çok sevilen bir cihaz olmasına rağmen neredeyse bir günlük batarya performansına sahip olması cihazın tek olumsuz tarafıydı. Kısa zaman önce MWC 2015'de LG'nin yeni akıllı saati LG Watch Urbane ve Çin'li Huawei markasının ilk akıllı saati olan Huawei Watch karşımıza çıkmış ve büyük beğeni toplamışlardı.

Sızan görsel ile birlikte yeni prototip karşımıza çıkmış oldu, ilk bakıldığında göze çarpan en büyük detay ise cihazın sağ tarafında konumlandırılmış olan tuş. Birinci nesil Moto 360'da ortada bulunan tuş, yeni prototip ile birlikte ortada değil üst tarafa konumlandırılmış durumda. Tuşun üst tarafa alınması prototipin, Huawei Watch ile oldukça benzerlik taşımasına neden olmuş.

Apple Watch'ın piyasaya çıkacağı şu günlerde akıllı saat pazarı kızışmış durumda, akıllı saatler 2014 yılında popüler olmuş olsalar da asıl patlama 2015 yılında olacak gibi görünüyor bakalım yıl boyunca karşımıza hangi akıllı saatler çıkacak. 

ShiftDelete

Kaynak: http://shiftdelete.net/yeni-nesil-mot...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0