Görüş Bildir
Haberler
Yeni Joker Filmi ve Harley Quinn'in Dönüşü ile DC Evreni Çok İddialı: İşte Yakında Vizyona Girecek Tüm DC Filmleri

Yeni Joker Filmi ve Harley Quinn'in Dönüşü ile DC Evreni Çok İddialı: İşte Yakında Vizyona Girecek Tüm DC Filmleri

Don't mind me
17.05.2019 - 19:43

Marvel evreni Avengers: Endgame ortalığı yıkıp geçiyorken, şu sıralar çok sesini duymadığımız DC evreninden bomba yapımların yakında vizyonda olacak. İşte önümüzdeki yıllarda vizyona girmesi beklenen tüm DC Comics yapımları!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Joker - 4 Ekim 2019

Birds of Prey - 7 Şubat 2020

Wonder Woman 1984 - 5 Haziran 2020

Wonder Woman 1984 - 5 Haziran 2020

Wonder Woman 1984'ün çekimleri tüm hızıyla sürerken yönetmen Patty Jenkins bu serinin ilerisi için de şimdiden planlar yapmaya başlamış. Yaptığı bir açıklama Wonder Woman 3'ün çekilmesini ve bunun bir üçleme haline getirilmesini ne kadar istediğinden bahsediyor.

Günümüzden çok uzak bir tarihte geçmeyecek Wonder Woman 1984'te başrolde yine Gal Gadot'u göreceğiz, Soğuk Savaş yıllarında geçen yapımda, kahramanımız Cheetah'ın peşinden gidecek!

Cyborg - 3 Nisan 2020

Cyborg - 3 Nisan 2020

Daha önceden Justice League ve Batman v Superman: Dawn of Justice filmlerinde karşımıza çıkmış olan Cyborg karakterinin filmi de gelecek DC filmleri arasında yerini aldı. Cyborg'u Ray Fisher'in canlandırması beklenen yapımın 2020 yılında vizyona gireceği söylense de tarihin geriye atılacağı tahminleri var.

Green Lantern Corps - 24 Temmuz 2020

Green Lantern Corps - 24 Temmuz 2020

2011 yapımı ilk filmde Ryan Reynolds'un canlandırdığı Green Lantern filmi eleştirmenler ve seyirciler tarafından çok sert eleştirilere maruz kalsa da bir devam filmi yolda gibi duruyor. Green Lantern çizgi romanlarının çizeri ve DC Entertainment'in başkanı Geoff Johns tarafından yazılan ve yönetilen yapımın yönetmeni henüz belli değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Flashpoint - 2021

Flashpoint - 2021

Başrolde Ezra Miller'ı izleyeceğimiz The Flash'ın solo filmi için beklenilen tarih 2020'ydi, ancak filme yönetmen bulma konusunda yaşanılan sıkıntılar ve Miller'in yoğun programı yüzünden yapımın 2021'de vizyona çıkması bekleniyor.

Batman - 25 Haziran 2021

Batman - 25 Haziran 2021

Henüz adı dahi belli olmayan bir Batman yapımı, DC'nin önceliği haline gelmiş durumda. Batman rolünü Ben Afflect'ten devralacak olan isimse Robert Pattinson oldu. Bu yıl kasım ayı gibi yapımına başlanılması beklenen filmin vizyon tarihi henüz net değil ancak beklentiler 25 Haziran 2021'i işaret ediyor.

Aquaman 2 - Vizyon tarihi duyurulacak

Aquaman 2 - Vizyon tarihi duyurulacak

Çoğu şirket devam filmlerinde karşılaşılabilecek finansal risklerden kaçınmak adına, önceki yapımın başarısını göz önünde bulundurur. Warner Bros. için de Aquaman, en çok başarı elde eden DC yapımlarından birisi. Bu sebeple önceki filmin yönetmeni James Wan ile tekrar anlaşarak yeni Atlantis maceralarının geleceği yönündeki dedikodular da oldukça güçlendi.

Kaynak, Kaynak 2

Sizin sabırsızca beklediğiniz hangisi? Başka hangi karakterlerin filmlerini görmek istersiniz? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
143
62
34
16
12
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın