Görüş Bildir
Haberler
Yeni Dizi Seni Çok Bekledim Ayliz İrem Helvacıoğlu Kimdir?

Yeni Dizi Seni Çok Bekledim Ayliz İrem Helvacıoğlu Kimdir?

Müge Kakşi
29.01.2021 - 17:09

Star Tv'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. 1. bölümüyle ekranlara gelecek Seni Çok Bekledim dizisinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı isimler yer alıyor. O isimlerden biri de başrolde Ayliz karakterini canlandıran güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu. Peki İrem Helvacıoğlu kimdir?  Seni Çok Bekledim dizisi konusu nedir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seni Çok Bekledim Konusu ve Çekildiği Yer

Seni Çok Bekledim Konusu ve Çekildiği Yer

Dizinin Konusu

Yıllar boyunca birbirine teğet geçen Kadir ve Ayliz, birbirlerinin hayatına umulmadık bir anda girecek ve birlikte inanılmaz bir mucizeye tanıklık edecekler. 

Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu gibi tanınmış oyuncuların paylaştığı diziKatar ile Türkiye arasında geçen bir aşk hikayesini konu ediniyor. 

Hikaye, hayatını ailesinden ayrı kuran iş insanı Kadir (Özcan Deniz) ile babasız büyüyen fotoğrafçı Ayliz'in (İrem Helvacıoğlu ) annesiyle ilişkisine de yer veriyor.

Dizinin Çekildiği Yerler

Seni Çok Bekledim dizisinin ilk çekimleri Erzincan’da gerçekleştirildi. Daha sonra ise çekimlere İstanbul’da devam edildi. Ayrıca dizinin ilk bölümünün bazı sahneleri Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirildi.

İrem Helvacıoğlu Kimdir?

İrem Helvacıoğlu Kimdir?

İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankara'lıdır. Uzun yıllar Almanya’da kalmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

İlk olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile izleyici karşısına çıktı. Ardından Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde rol aldı. 2016’da No:309 dizisinde Pelin Su karakteriyle ekranlara gelmiştir.Sinema ve dizi oyuncusu İrem Helvacıoğlu, yakın geçmişte  ATV ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman gibi önemli isimlerin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinde, para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla Karadeniz’e sığınan, inatçı ve acısını içinde yaşayan Nefes karakterini canlandırdı. 

Şimdilerde ise Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Seni Çok Bekledim dizisinde Ayliz karakterini canlandıran Helvacıoğlu, 1.70 metre boyunda, 55 kilo ve Kova burcudur.

İrem Helvacıoğlu Rol Aldığı Dizi ve Filmler

İrem Helvacıoğlu Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Sinema

  • 2014 Aşkın Dili

  • 2016 Organik Aşk Hikâyeleri

  • 2017 Babası Aslı

  • 2018 Kızım ve Ben

  • 2020 Eflatun

Televizyon

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın