Görüş Bildir
Haberler
Yeni ChromeBook Pixel Geliyor

Yeni ChromeBook Pixel Geliyor

ATKN
24.02.2015 - 15:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Google, kendi masaüstü işletim sistemi Chrome OS'e yer verdiği, ChromeBook Pixel adlı notebook modelini yeniliyor. İşte yeni Chromebook Pixel hakkında paylaşılan ilk bilgiler.

Google’ın Chrome OS adlı işletim sistemine yer verdiği, ilk kendi bilgisayarı olan Chromebook Pixel’in yeni modeli geliyor.

Geçtiğimiz günlerde OMG Chrome kaynağının paylaştığı bir fotoğraf ile ortaya çıkan fakat yeni Chromebook Pixel olup olmadığı doğrulanamayan bilgisayarın yeni Chromebook Pixel olduğu kesinleşti.

Google’ın aylardır üzerinde çalışmaya devam ettiği iddia edilen yeni Chromebook Pixel, birkaç yenilik ve donanımsal geliştirmelerle gelecek.

Tasarım korunacak

İlk Chromebook Pixel’in tasarımını yani 12.85 inç 2560x1700px çözünürlükteki ekranı ve ana kasasını koruyacağı söylenen yeni Chromebook Pixel’in isminin Chromebook Pixel 2 olacağı tahmin ediliyor.

İlk Chromebook Pixel modelinde kullanılandan daha güçlü bir donanım sunması beklenen Chromebook Pixel 2,  şimdilik kesin olmasa da 1300 Dolar fiyat etiketine sahip ilk Chromebook Pixel’den daha uygun fiyatlı olacak.

USB Type-C portu olabilir

Söylenenlere göre yeni USB Type-C bağlantı noktalarına sahip olacak Chromebook Pixel 2, 10 Gbps'e kadar hızda veri aktarımı yapabilecek ve yine geliştirici kesimi düşünülerek üretilecek.

Halen geliştirme çalışmalarının sürdüğü belirtilen Chromebook Pixel 2’nin 2015 yılı içerisinde duyurulması bekleniyor.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/yeni-chromeboo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0