Görüş Bildir
Haberler
Yeni Bir İnsan Yarat, Senin Bilinçaltındaki Kişiyi Anlatalım!

etiket Yeni Bir İnsan Yarat, Senin Bilinçaltındaki Kişiyi Anlatalım!

Kendine yepyeni bir insan yarat, senin bilinçaltında nasıl bir kişinin yattığını söyleyelim! Eğer hazırsan;

Teste başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, beğendiğin yüz şeklini seç bakalım.

2. Saç şeklini de seç.

3. Şimdi de istediğin kaş şeklini seç bakalım.

4. Peki ya göz rengin?

5. Imm... Ya burun şekli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kulak şekli de seç bakalım.

7. Peki hangi dudak şekli? 😀

8. Ya boyunun kaç cm aralığında olmasını isterdin?

Peki ya bu el şekillerinden hangisi?

9. Tırnak şekli olarak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Ve son olarak, bir ayak tipi seç de bitirelim.

Çıkmaza giren bir insan!

Senin bilinçaltında aslında göründüğünden çok farklı bir kişilik yatıyor. İnsanlar senin sempatik yapına o kadar alışkın ki içindeki bu kişiyi görseler şaşıp kalırlar. Özellikle yalnız kaldığın zamanlarda kendini, hayatını sorgulamaya başlıyorsun. Çoğu zaman kendine yaptıkların için kızıyorsun hatta içine kapanıp kimseyle konuşmuyorsun. Kimseye anlatamadığın hatta anlatmak istemediğin bu durumdan bir türlü kurtulamıyorsun. Aslında günlük hayatta her şey tıkırında gidiyorken birden kafana dank eden şeyler oluyor. Bu gerek gelecek kaygısı, gerek insan ilişkilerin gerekse duyguların... Bazen öyle bir an oluyor ki, bir kalabalık içerisinde bile kendi içinde yaşadıklarından dolayı çıkmaza girebiliyorsun. İnsanlardan kendini soyutlamaya çalışıyorsun. Tabii bu her zaman başarılı olmuyor. Genelde ne zaman bunları düşünsen mutsuz oluyorsun. Gerçek ile hayal ettiğin dünya arasında kalmanın acısını çekiyorsun. Bazı yaşadığın şeyler kendini hayal dünyasındaymış gibi hissetmene sebep oluyor. İşte o zamanlar mutluluğun zirvesine ulaşıyorsun. Fakat gerçekler yüzüne vurduğunda acı olan tarafla karşı karşıya kalıyorsun. Büyük bir çıkmazın içine giriyorsun. Bilinçaltındaki bu kişiyi bi an önce iyileştirmen gerekiyor. Bunun için ne kadar uğraştığını biliyoruz. Ama pes etme. Sonuçta herkesin hayatında hiç istemediği düşüşler olabiliyor. Mesele bunların üstesinden gelip ya da gelememen değil. Nasıl gelmeye çalıştığın. O yüzden yaşadığın her şeyden bir anlam çıkarmaya devam et. Elbet yolunu bulacaksın.

Kendi sınırlarını çizen bir insan!

Sen kendi doğruları olan bir insansın. Bu seni bazen zorluyor. Çünkü bu durum senin dışarıya karşı tavrını çok net bir şekilde çiziyor. Dışarıya karşı çizdiğin bir karakterin var. Bu sınırları aşan insanları hayatından direkt uzaklaştırıyorsun. Bunun altında yatan sebep ise geçmişte yaşadığın kötü anılarından kaynaklanıyor. Seni derinden etkilemiş olacak ki, artık kendi sınırlarını kendin belirlemişsin. Çünkü insanların zaman zaman haddini bilmediğini gördün. Sınırlarını aştığında ne kadar üzüldüğünü fark ettin. Ve bunları gerçekten hak etmediğini düşünüp kurallarını baştan yazdın. Sert görünen bu yapının altında aslında oldukça hassas bir insan yatıyor. Bunu kimseye göstermek istemiyorsun. Sadece gerçekten kendine yakın hissettiğin insanlara içini açabiliyorsun. Etrafındaki insanlar senin bu yumuşak kalbini görseler kırabileceklerini çok iyi biliyorsun. O yüzden içindeki o iyi kalpli insanı kendine saklıyorsun.

Yapayalnız bir kişi var!

Sanki etrafındaki insanların hiçbiri seni anlamıyor gibi hissediyorsun. Herkes anlamış gibi yapıyor ama asla dinlemiyor. Kimse senin gibi hissetmiyor, sevemiyor. O yüzden kendine ait bir dünya yaratmışsın. Onun içerisinde sadece sen varsın. Başka hiç kimseyi almak istemiyorsun. Çünkü eğer alırsan seni çok üzeceklerini düşünüyorsun. Gereksiz insan kalabalığından o kadar sıkılmışsın ki, bomboş bir odada kendi başına vakit geçirmeyi tercih edersin. Ne birine laf anlatacak gücün var ne de dinleyecek. Hayatına etki etmeyen insanlar için kendini fazlasıyla yıpratmışsın. Artık kendine köşene çekilip, orada bekleme zamanın geldi. Varsa hayatına girmek isteyen birileri buyursun çabalasın. Değil mi?

Bilinçaltında resmen bir melek var!

Dışarıdan her ne kadar ciddi ve soğuk bir yapıya sahipmiş gibi gözüksen de içinde resmen naif bir kişilik yatıyor. Tanıdıkların seni çok iyi biliyor. O kalbinin güzelliği resmen yüzüne yansıyor. Her zaman insanlara yardım etmesini seven, naif, mütevazı kişiliğinle insanları kendine hayran bırakıyorsun. İçinde biraz olsun kötülük yok. Ne bir rekabet duygusu ne de bir yarış. Senin tek yarışın kendinle oluyor. Daha ne kadar insanı mutlu edebilirim diye düşünüyorsun. Sence de bu kadarı fazla değil mi? Bu masumluk, sevecenlik... Belki de hayatımızda tanıyıp tanıyabileceğimiz en merhametli kişi sen olabilirsin. İnsanların her zaman derdine derman olursun. Onları anlar ve yol gösterirsin. Daha ne diyelim ki? Müthiş bir kişiliğe sahipsin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
907
264
102
83
53
52
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?