Görüş Bildir
Haberler
Senin Bilinçaltın Dünyanın Hangi Ünlü Şehrine Benziyor?

etiket Senin Bilinçaltın Dünyanın Hangi Ünlü Şehrine Benziyor?

Bilinçaltın dünyaca ünlü bir şehir olsa hangisi olurdu diye hiç düşündün mü?

Merak ediyorsan, haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tam şu an bu yerlerden hangisinde olmak isterdin?

2. Bu boşluğu nasıl doldururdun?

2. Bu boşluğu nasıl doldururdun?

3. Bu renk tonlarından hangisini daha çok seviyorsun?

4. Yeme-içme alışkanlığını en iyi tanımlayan seçenek bunlardan hangisi?

5. Seçeneklerde yer alanlardan hangisine daha çok para harcıyorsun ya da harcamaktan çekinmiyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bunlardan hangisine daha çok vakit ayırıyorsun?

7. Bunlardan sana en fazla hitap edeni hangisi?

8. Son olarak; bunlardan hangisi ilk etapta karşındaki kişiden fazlasıyla etkilenmene neden olur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Amsterdam!

Amsterdam!

Senin bilinçaltın tıpkı Amsterdam’ın ünlü kanalları gibi karmakarışık. Kafanın içi resmen bir sürü şeyle dolu, sürekli aynı anda pek çok şeyi birden düşünüyorsun. O kadar çok ilgi alanın var ki hepsini yapamasan bile sadece onları düşünmek bile seni yoruyor. Beyninin böyle çok yönlü çalışması, senin kimsenin göremediği şeyleri görebilmeni ve ruhundaki delilik de insanların yapmaya cesaret edemeyeceği şeyleri yapabilmeni sağlıyor. Tüm bunların dışında senin son derece özgür bir ruhun ve toplumsal kalıplarla sınırlandırılamayacak bir yapın olduğunu söyleyebiliriz. Bu yüzden hayata bakış açın da ilişkilerin de hep alışılagelmişin dışında. Özetle sen kafasına estiğini yapan, süprizlerle dolu birisin!

New York!

New York!

Senin bilinçaltın tıpkı New York şehri gibi! Zihninde her şeyin en uç noktalarını barındırıyorsun. Bir yandan deli dolu, kafasına estiğini yapan birisin bir yandan da son serece sorumluluk sahibi ve başarı odaklı bir insansın. Kafasına koyduğunu yapan, hırslı ve çalışkansın. Hayal kurmaktan asla çekinmiyorsun ancak bu hayallerini bile zihninde yer alan görünmez bir filtreden geçiriyor ona göre adım atıyorsun. Lükse, paraya, gösterişe fazla meraklı değil gibi görünsende kaliteyi ve kaliteli yaşamayı seven birisin. İlişki konusunda ise beklentilerin oldukça fazla, birinin senin hayatına girebilmesi için pek çok kıstası aynı anda karşılaması gerekiyor. Ne diyelim umarız hayat hep istediğin şeyleri karşına çıkarır!

Londra!

Londra!

Senin bilinçaltın tıpkı Londra şehri gibi düzenli ve kendine özgü! Oldukça ince zevkleri olan, mesafeli ve kendine has kuralları olan birisin. Eğlenmeyi biliyorsun ama hayatının genelinde ciddiyeti ve sınırları koruyarak hareket ediyorsun. Son derece ince zevklerin var oldukça da mükemmelliyetçisin. Öyle ki hayatında paradan çok kaliteye önem veren biri olarak, manevi şeylerin bile kaliteli olması için çaba sarf ediyorsun. Basit bir mutluluk ya da huzur sana yetmiyor çünkü sen; kaliteli mutluluğun, kaliteli başarının ve kaliteli ilişkilerin peşindesin. Bu özelliklerinse seni gerçekten ideal bir lider, ideal bir yönetici yapıyor. İkili ilişkilerinde de bu kuralcı ve disiplinli yapın ön plana çıkıyor. Herhangi biriyle laf olsun diye birlikte olmuyor, hiçbir şeyi akışına bırakarak yaşamıyorsun. Hayat sana hep başarı getirsin!

Tokyo!

Tokyo!

Senin bilinçaltın resmen Tokyo şehri gibi! Seni iki kelime ile özetleyecek olsaydın bunlar; zeki ve disiplinli olurdu. Zekasının farkında olan birisin ancak daha da önemlisi hayatta bir şeyleri başarmak için sadece zekanın yetmediğinin de farkındasın. O yüzden hayat motton; Çalışmak! Kafanda istediğin şeyleri sürekli sıraya dizip, sonra bıkmadan usanmadan çalışarak, adım adım onlara ilerliyorsun. Kendi dünyandan yaşamayı seviyor, öyle kolay kolay herkesle iletişim kurmuyorsun ancak asosyal biri de değilsin. Sadece kişisel alanına biraz fazla düşkünsün. Yeri geldiğinde eğlenmeyi de gezip tozmayı da biliyorsun ancak zamanını bekliyorsun. Aynı zamanda teknoloji ve bilimle de oldukça yakından ilgileniyorsun çünkü resmen bu alanlarda yapılan çalışmalar seni büyülüyor. Ne diyelim dünyayı fethetmeye çalıştığın içsel yolculuğunda başarılar!

Roma!

Roma!

Senin bilinçaltın tıpkı Roma şehri gibi sıcacık! Senin bu hayatta mutlu olman için öyle büyük şeylere, olaylara ihtiyacın yok. Ailen, sevdiklerin yanında olsun sana yeter bir de sevdiğin yemekler. Son derece evcimen, sıcakkanlı birisin ve aynı zamanda rahatsın da. Öyle kafayı olur olmadık şeylere takıp, moralini bozmuyorsun. Hayatını basit ve huzurlu bir şekilde yaşamak en büyük arzun. Aşk konusunda ise son derece hayalperest ve romantik birisin. Öyle ki aşk seni bu hayata bağlayan en önemli olgulardan biri. Sevmeyi seven, sevdiğine sevildiğini sonuna kadar hissettiren bir insansın. Son olarak senin için tam bir aile insanısın diyebiliriz. Hep böyle sevgi dolu kal!

Barcelona!

Barcelona!

Senin bilinçaltın Barcelona gibi rengarenk ve kıpır kıpır! Bilinçaltın da hayal gücün de dur durak bilmiyor. Bu hayata resmen eğlenmek için gelmişsin ve hiçbir şeyi, hiç kimseyi takmadan yoluna devam ediyorsun. Enerjik, kıpır kıpır ve son derece sosyal bir insansın. Tüm bunlar seni vurdumduymaz biri gibi gösterse de aslında içinde sürekli gelişmeye ve öğrenmeye açık, hırslı biri de var. Aynı zamanda oldukça estetik birisin öyle ki insanlarla kurduğun iletişim de bile bu özelliğini kullanıyor, kimseyi kırmadan, incitmeden, kibar bir şekilde davranıyorsun. Senin için aşk da tıpkı hayat gibi süprizlerle dolu bir macera. Karşına çıkan insandan beklediğin tek bir şey eğlenceli biri olması!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
625
276
124
48
23
19
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elif Elif

Roma ??

Lucinda Kane

Amsterdam! #2 Hangi boşluğu?

Pasif Kullanıcı

New York! Senin bilinçaltın tıpkı New York şehri gibi! Zihninde her şeyin en uç noktalarını barındırıyorsun. Bir yandan deli dolu, kafasına estiğini yapan b... Devamını Gör