Görüş Bildir
Haberler
Senin Bilinçaltında Hangi Burç Yatıyor?

etiket Senin Bilinçaltında Hangi Burç Yatıyor?

Trex
07.12.2017 - 12:28

Doğum günümüze göre bir burcumuz var. Peki ya bilinçaltının derinliklerinde hangi burç yatıyor?

1. Öncelikle 2017 yılını bize bir emoji ile anlatır mısın?

2. Pekiii 2018 için emoji ile bir tahmin istesek?

3. Şu görsele 10 saniye bak ve görselin sende hangi duyguyu uyandırdığını söyle!

4. Pekiiii bu görselde ilk önce ne gördün?

4. Pekiiii bu görselde  ilk önce ne gördün?

5. 2 saniye bak ve söyle. Köpek gördün mü?

6. Bir ortama ilk kez girdiğinde başkaların aklından ne geçer?

7. Hangisi senin için en korkutucudur?

8. Hangi manzara sana huzur veriyor?

9. Son olarak iyi günde kötü günde sana her zaman dost olacak hayvanı seç!

Senin bilinçaltında yatan burç: Koç!

Senin bilinçaltında yatan burç: Koç!

Ateş grubunun ilk burcu, zodyak'ın küçük haylaz çocuğu Koç'sun! Hareketli ve azimlisin. Seni durdurabilecek şey yok! Elli kere yenilsen de elli kere yeniden başlarsın. Yükselen burcundaki ateş sana sürekli enerji veriyor. Bu enerjiyi spor yaparak ve çok çalışarak atmalısın; yoksa öfke baş gösterir!

Senin bilinçaltında yatan burç: Boğa!

Senin bilinçaltında yatan burç: Boğa!

Her şeyin en güzelini, iyisini seversin. Yemek yemeyi seven, güzel giyinmeyi önemseyen bir yapın var. Azıcık ağır kanlı birisin ama olsun. Yükselen burcun Boğa sayesinde hayattan en iyi tadı almayı sen biliyorsun! Biraz da çevrenle paylaşırsan, mükemmel olursun!

Senin bilinçaltında yatan burç: İkizler!

Senin bilinçaltında yatan burç: İkizler!

Ele avuca sığmıyorsun! Çok aktif bir zekan var. Hemen hemen her konuda mutlaka söyleyecek şeyi olan, herkesle iyi anlaşan şahane birisin! İnsanları organize etmekte üzerine yok. Fakat biraz daha derin ilişkiler kurmak için daha sabırlı davranmalısın. Çünkü çok sabırsızsın!

Senin bilinçaltında yatan burç: Yengeç!

Senin bilinçaltında yatan burç: Yengeç!

İnsanlara güven veren, anaç ve sıcak bir havan var. Herkes koşup derdini sana anlatıyor, en güzel dost sensin! Empati yeteneğin çok yüksek! Fakat başkalarının derdini kendine dert edinebiliyorsun bazen. Biraz bencil ol!

Senin bilinçaltında yatan burç: Aslan!

Senin bilinçaltında yatan burç: Aslan!

Burası orman olsaydı, sen kralımız/kraliçemiz olurdun! Bir ortama girdiğinde hemen fark ediliyorsun. Çok gösterişlisin. En paspal halinle bile diğer insanlardan ayrılan bir havan var! İnsanlar seni doğal bir lider olarak görüyor. Fakat her zaman ilgi odağı olmak insanı yorabilir bazen... İç dünyana da zaman ayırmalısın!

Senin bilinçaltında yatan burç: Başak!

Senin bilinçaltında yatan burç: Başak!

Düzen, nizam seviyorsun! Herkesin yardımına koşuyorsun. Herkesi anlayabiliyorsun. Bu açıdan çok harika bir dostsun ama birazcık sivri dillisin! Birazcık umursamaz ve değişimlere açık olursan her şey süper olur!

Senin bilinçaltında yatan burç: Terazi!

Senin bilinçaltında yatan burç: Terazi!

Sen ortamların tatlı dilli, kibar, zarif prensesi / prensisin! Çok hoşsun, seni sevmeyen kıskanıyordur çok net! Adil ve düşüncelisin. Biraz bencil olmayı denemelisin! Herkesi kendin gibi sanmamalısın!

Senin bilinçaltında yatan burç: Akrep!

Senin bilinçaltında yatan burç: Akrep!

İşte geldi ortamların gizemlisi! Garip, karanlık bir çekiciliğin var. İnsanlar senden hem çekiniyor, hem de sana yanaşmak istiyorlar. Her imayı anlıyorsun ve sözlerini dikkatli seçiyorsun. Herkesle yüz göz olmuyorsun. Cool kelimesi sende hayat bulmuş adeta! Biraz daha sıcak kanlı olsan insanlar senin ne kadar harika biri olduğunu görme fırsatı bulsa keşke!

Senin bilinçaltında yatan burç: Yay!

Senin bilinçaltında yatan burç: Yay!

Gitmekle, uzaklaşmakla kafayı bozmuşsun! Doğuştan şanslı ve iyimsersin! Sürekli kanın kaynıyor, farklı ülkeleri gezmek istiyorsun. Büyük resmi görebilen, derin bir zihnin var. Daha da fazlasını; dünyayı istiyorsun ve hemen şimdi! Fakat tüm istediklerini gerçekleştirebilmek ve sağlıklı ilişkiler kurabilmek için biraz detayları da düşünmen gerekiyor. İnsanlar seni sorumsuz olarak görüyor olabilirler...

Senin bilinçaltında yatan burç: Oğlak!

Senin bilinçaltında yatan burç: Oğlak!

Soğuk ve mesafelisin belki ama sevdiklerinin resmen yaslanabileceği bir kaya gibisin! Sapasağlamsın! Katı kuralların ve prensiplerin var. Zeki ve garanticisin. Sadece biraz karamsar olmak gibi bir kötü özelliğin var. Biraz daha yumuşak ve değişimlere açık olsan, on numara insansın!

Senin bilinçaltında yatan burç: Kova!

Senin bilinçaltında yatan burç: Kova!

Ortamların en zeki insanı sensin! Nerede orijinal bir fikir var, hepsi senden çıkıyor. Sen olmasan, insanlık olarak bir adım bile ilerleyemezdik! Vızır vızır çalışan zehir gibi aklın, maalesef, insan ilişkilerine pek de iyi çalışmıyor. Biraz empati kurmayı denesen ve gerçek hayata dönsen iyi olur! Onun dışında; sensiz ne yapardık, bilmiyoruz! Biraz da bizim seviyemize in ki; senin o eşsiz zihninden faydalanabilelim!

Senin bilinçaltında yatan burç: Balık!

Senin bilinçaltında yatan burç: Balık!

Sen ortamların en sevilesi, en minnoş, en yumuşak kalpli insanısın! Sanatçı ruhlusun, yaratıcısın. Herkesle empati kurabiliyorsun, çok vefalı ve sadık bir dostsun! Fakat herkesi kendin gibi sanmak o yumuşak kalbine yaralar açabilir. Kendi dünyana çekilmek yerine hayatın gerçekleriyle yüzleşmeyi denemelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1078
344
318
186
129
116
70
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Swiftie Girl

Kendi burcum çıktığğğ

Melike Ay

OĞLAK BURCU OLARAK OĞLAK ÇIKMASI MUTLU ETTİ.