Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltının Derinliklerine İnerek Ne Kadar Tehlikeli Biri Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bilinçaltının Derinliklerine İnerek Ne Kadar Tehlikeli Biri Olduğunu Söylüyoruz!

Acaba benliğinin derinliklerinde ne kadar tehlikelisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak şununla başlayalım; hangisi senin yaşam felsefen?

1. İlk olarak şununla başlayalım; hangisi senin yaşam felsefen?

2. Kişiliğin bir renk olsa bu hangi tonlarda olurdu?

3. Bu filmlerden hangisini daha çok seviyorsun?

4. Genellikle kafana taktığın şeyler bunlardan hangisi hakkında oluyor?

5. Şimdi dürüstçe cevap ver! İnsanları yargılar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekii bu görsel sana ne hissettirdi?

6. Pekii bu görsel sana ne hissettirdi?

7. Son olarak; diyelimki Ahmet isimli bir arkadaşın sana ait önemli bir sırrı sevgiline yetiştirdiği için ilişkinin bitmesine neden oldu. Aradan uzun bir zaman geçti ve bu defa sen; Ahmet'in kız arkadaşını aldattığını öğrendin üstelik sevgilisini de tanıyorsun.. Ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İçinde Oldukça Tehlikeli Bir Psikopat Var!

İçinde Oldukça Tehlikeli Bir Psikopat Var!

Senin öfken tıpkı bir volkan gibi içinde birikiyor ve sonunda etrafındaki herkesi yakıp yıkacak şekilde patlıyor. Çabuk sinirlenen ve yapılan iyi veya kötü hiçbir şey unutmayan birisin. Bu yüzden sana yapılan iyiliği asla karşılıksız bırakmıyor, yapılan kötülüğün de karşılığını yıllarca beklemen gerekse bile sabırla bekleyip fazlasıyla acısını çıkartıyorsun. Açıkçası içinde oldukça tehlikeli ve korkutucu biri gizli ve bunun ortaya çıkması pamuk ipliğine bağlı sinirlerinin bozulduğu herhangi bir anda bu yanın ortaya çıkıveriyor. Açıkçası sana karşı dikkatli olmakta ve gazabından korkmakta fayda var!

Potansiyelin Oldukça Yüksek!

Potansiyelin Oldukça Yüksek!

Sen aslında genel olarak sakin ve neşeli hatta fazlasıyla da anlayışlı birisin. Ancak damarına basıldığında içinden adeta bir canavar çıkıveriyor. Hayatta pek konuda kırmızı çizgilerin var ve bunların geçilmesine asla tahammül edemiyorsun. Bu çizgilerden en önemlisi ise; sevdiklerin ve özellikle de ailen. Kendine yapılandan ziyade onları üzecek, kıracak herhangi bir harekette bulunan birine karşı kontrol edilemez bir öfke duyuyor, o kişiyi adeta ezip geçiyorsun. Açıkçası içinde potansiyeli oldukça yüksek tehlikeli bir canavar var ama sen onu kontrol etmeyi öğrenmişsin!

Pamuk Gibi Bir İnsansın!

Pamuk Gibi Bir İnsansın!

Sabır taşı bile çatlar ama sen çatlamazsın! O kadar kontrollü, sakin ve farkındalığı yüksek birisin ki hayran olmamak elde değil. Evrenin kendisine has bir dengesi olduğuna ve bu dengeyi bozan -birine veya birilerine karşı kötü bir davranış sergileyen- herkesin evren tarafından günü gelince cezalandırılacağına inanıyorsun. Bu yüzden enerjini kötü veya negatif duygularla kirletmek istemiyor, kimsenin seni sinirlendirmesine imkân vermiyorsun. Sana herhangi bir kötülük yapıldığında bunu o kişiyi hayatından çıkarmak için bir işaret olarak görüyor, yoluna devam ediyorsun. Özetle sen; kalbi sevgi dolu, sabırlı, sakin ve sevgi dolu birisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1658
552
350
116
70
51
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Dalbudak

orosbu ,çocuğu ahmet

Emre İşlek

7- Ahmetin kız arkadaşını sikerim

Bahar

İspiyoncu pislik Ahmet, sürüm sürüm süründüreceğim seni :D