Görüş Bildir
Haberler
Yeni Android One Telefonlar Geliyor

Yeni Android One Telefonlar Geliyor

onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Google'ın çok ucuz akıllı telefon projesi Android One'ın yeni parti telefonları ortaya çıktı. Üstelik cihazlar Android 5.1 sürümü yüklü olarak gelecek.

Google'ın geçtiğimiz sene dikkatleri çeken projesi Android One devam ediyor . Farklı ülkelerde satın alımı kolay, bütçe dostu, ekonomik fiyatlı Android telefonlar olarak karşımıza çıkan Android One projesi ikinci seri ürünler ile geri döndü . Google'ın beklediği patlamayı yapamayan projesi bu kez farklı akıllı telefonlar ile şansını aramak niyetinde.

Hindistan'da satışa çıkan ilk parti Android One telefonlar ilginç bir şekilde ilgi görmemiş ve dağıtımcıların elinde kalmıştı. Moralini bozmayan Google şimdi de Endonezya pazarında satışı deniyor . Gelen haberlere göre yeni Android One'lar Evercoss One X , Mito Impact, ve Nexian Journey adlarını taşıyor.

Telefonların tümünün de donanımsal özellikleri aynı. 4.5 inç FWVGA ekran (480 x 854 piksel), 1.3 GHz dört çekirdekli Cortex A7 işlemci, 1GB RAM , 32GB'a kadar genişletilebilen 8GB'lık dahili depolama alanı, 2 adet microSIM girişi, 5 megapiksel ve 2 megapiksel kameralar ve 1.700mAh batarya cihazınların belli başlıklı özellikleri arasında.

En çok dikkat çeken detay ise her üç akıllı telefonun da Android 5.1 sürümü ile piyasaya çıkacak olması.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0