Görüş Bildir
Haberler
Yazar Ergün Poyraz Kimdir, Kaç Yaşında? Ergün Poyraz Neden Gündemde?

Yazar Ergün Poyraz Kimdir, Kaç Yaşında? Ergün Poyraz Neden Gündemde?

Yazar Ergün Poyraz, Aydın Kuşadası’nda bulunan evinin önünde saldırıya uğradı. Bir grup tarafından darp edilen Ergün Poyraz’ın kafasında çatlak olduğu ve yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi. Saldırı haberi sonrasında ‘Ergün Poyraz kimdir?’ sorusu gündemde. Refah'ın Gerçek Yüzü ve Takunyalı Führer gibi kitaplarıyla tanınan yazar Ergün Poyraz’ın hayatı ve kariyeri haberimizde…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son günlerde muhalif yazar ve siyasetçilere yapılan saldırılara bir yenisi daha eklendi. Kayseri'de, yerel bir televizyon kanalında program yapan gazeteci Azim Deniz ile geçen günlerde MHP'den istifa eden Kocasinan Meclis üyesi Sedat Kılınç, yumruklu saldırıya uğramıştı. Dün akşam saatlerinde ise yazar Ergün Poyraz evinin önünde bir grup saldırgan tarafından darp edildi.

Ergün Poyraz Kimdir?

Ergün Poyraz Kimdir?

31 Ocak 1963 yılında dünyaya gelen Ergün Poyraz’ın Refah'ın Gerçek Yüzü adlı kitabı 28 Şubat sürecinin önemli kitaplarından biri olarak dikkat çekmişti. 

Yazar Ergün Poyraz, sonrasında AKP’nin parti kurucuları hakkına yazdığı Takunyalı Führer, Hilafet Ordusundan Arap Kürt Partisine, Patlak Ampul, Musa'nın Gül'ü, Musa'nın Çocukları, Musa'nın Mücahiti, Musa'nın AKP'si, AKPapa'nın Temel İçgüdüsü kitaplarıyla çok ses getirdi.

Ergenekon davasında tutuklanan Ergün Poyraz, 29 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. 2014 yılında tutuklulukların azami süresinin 5 yıla inmesinin akabinde 6 yıl 9 aylık tutukluluk süresinin ardından 11 Mart 2014 tarihinde tahliye edilmişti.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın