Görüş Bildir
Haberler
Yaza Yakışan Hafif Ama Etkili En İyi Yaz Parfümleri

etiket Yaza Yakışan Hafif Ama Etkili En İyi Yaz Parfümleri

Kübra
25.04.2022 - 10:00

Parfüm seçiminde etkileyici ve tarzınıza yansıtacak kokuyu bulmak kadar mevsime uygun bir kokuyu bulmak da çok önemli. Kış aylarında daha yoğun ve baskın kokular teninize çok yakışsa da yaz aylarında fresh ve yumuşak dokunuşlu kokuları tercih etmemiz gerekiyor.

Peki fresh kokular da kış parfümleri kadar kalıcı olabilir mi? Biz de sizin için bu sorunun cevabını araştırdık, yaz aylarında hem yaz kadar güzel kokusu ile kendine aşık edecek hem de etkisi uzun süre kaybolmayan kalıcılığa sahip en beğenilen yaz parfümlerini sizin için seçtik. Gelin birlikte bakalım.

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz!

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Estee Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche

1. Estee Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche

Notalarında amber ve vanilya olmasına rağmen oldukça hafif, yaz meltemlerini anımsatan ferah bir kokuya sahip. Kokusunu aldığınız an zihninizde uçsuz bucaksız bir deniz ve içinizi ısıtacak güneşli günler canlanacak.

Buradan ulaşabilirsin.

Yaz kış gece gündüz fark etmeksizin kullanabilirsiniz. Açılışında hindistan cevizi kokusu alıyorum. Sıktıktan 1 saat sonra vanilya, kehribar, Sandal ağacı kokusu teninizle bütünleşiyor. Adeta ikinci ten gibi hissediliyor. Kalıcılık tende 5 saat civarı . 12 saat sonra vanilya kokusunu hala hissediyorum ❤️ 🌸

2. Gucci Bloom Ambrosia Di Fiori

2. Gucci Bloom Ambrosia Di Fiori

Gucci tarzını yeni bir yorumla sunan bu parfüm adeta kadınların özel ve zarif hissetmesi için yaratılmış. Bloom'un zarif notaları olan çin hanımeli, tomurcuk yasemin ve sümbülteber, şık ve ince bir buket sunan iris ve Isparta gülleri ile zenginleştirilmiş. Notalardaki farklı kokuların benzersiz uyumu onu eşsiz bir parfüme dönüştürmüş.

Sen de buradan inceleyip alabilirsin.

3. Michael Kors Gorgeous

3. Michael Kors Gorgeous

Çiçek ve odunsu koku stilini, beyaz çiçek buketi, sümbülteber, yasemin ve portakal çiçeği ile birleştirerek üst notalarda iddialı bir koku amaçlayan Gorgeous, taban notalarında rahatlatıcı guaiac ve ahşap sedir ağacı ile dingin bir sadelik sunuyor. 

Sadelik ve şıklığı bir arada taşıyabilen kendinden emin bir koku.

Buradan ulaşabilirsin.

Koku güzel ve kalıcı, hoşuma gitti set olduğu için de iyi tavsiye ediyorum 😍

4. Givenchy L'ınterdıt

4. Givenchy L'ınterdıt

Beyaz çiçek ve odunsu notaların birleşiminden oluşan parfüm, zıtlıklardan doğan zarif bir koku. 

Cesur ve özgür kadınların tarzını yansıtan bu kokuyu hemen almak istersen linkini buraya bıraktım.

Ya bakin o kadar güzel bir parfüm ki harika bir çiçek kokusu tam kışlık veya yaz akşamları için.

5. Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal

5. Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal

Çiçeksi kokusu, güneşi yakalayan sıcak kalp notaları ile teninizde ferahlatıcı rüzgarlar estiren La vie est belle soleil cristal, gülümsemeden ilham alınarak tasarlandı. 

Kokusunu her içinize çektiğinizde sizi deniz kıyısına alıp götürecek bu parfüme ulaşmak için tıktık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

6. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Tepe notasındaki greyfurt, ahududu ve armut yaz meyveleri tazeliği verirken; kalp notasındaki yasemin, gül, menekşe ve liçi alışılmışın dışında bir yaz kokusu sunuyor.

 Dip notasındaki misk ve sedir ise kokuya kendinden emin bir kimlik kazandırıyor.

Linkini buraya bıraktım.

Çiçeksi temiz kokulardan hoşlanıyorsanız bayılacağınız bir koku olacaktır. Hep dönüp dönüp kullandığım canım mis parfümüm.

7. Dior Kadın Joy

7. Dior Kadın Joy

Üst notalarında bergamot ve mandalinanın destansı uyumu bizi karşılarken derinlerden gelen gül ve sarhoş edici yasemin bahar kokusunu teninize taşıyor. 

Alt notalardaki sedirin hassas dokunuşu paçulinin gizemiyle zenginleşerek kendine özgü bir imza ile teninizde tatlı bir dokunuş hissi uyandırıyor.

Buradan ulaşabilirsin.

Harika bir parfüm resmen efsane!

8. Giorgio Armani Si

8. Giorgio Armani Si

Aynı anda şık, zarif, yoğun ve yumuşak etkisiyle kadınların ikonikleşen kokusu haline gelen bu parfüm, yaz için güzel bir seçenek olabilir. 

Frenk üzümü nektarı etrafında şekillenen, modern şipre ve sarışın ahşap misk dokunuşları ile tamamlanan eşsiz kokusu herkesi büyüleyecek.

Linki burada.

9. Prada Candy Night

9. Prada Candy Night

Gecenin karanlığına aydınlık katan bu koku, portakal çiçeğinin beyaz misk ile harmonisi, çikolata ve karamel ile çekici bir hal alıyor.

Vanilyayı anımsatan bu koku, sıcak ve tatlı notalardan oluşuyor.

Linkini buraya bıraktım.

10. Burberry Her Blossom

10. Burberry Her Blossom

Köpüklü mandalina, kremsi sandal ağacı ve rahatlatıcı misk notaları ile içinizdeki bahar gelişi heyecanını teninizde yaşatacak.

 Cesur ve ilham verici kokusu ile kendinden emin tarzınızı tamamlayan bu parfümün etkileyici şişe tasarımı ise Burberry'nin ilk ikonik parfümünden ilham alıyor.

Buradan ulaşabilirsin.

3 yıldır vazgeçilmez kokularımdan muhteşem tam yaz kokusu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tom Ford Soleil Brulant

11. Tom Ford Soleil Brulant

Güneşten esinlenerek tasarlanan bu sihirli parfüm, mandalina ve bergamotun  uyumunu portakal çiçeği ile birleştirerek güneş etkisi ile tatlı baharat kokusunun teninize yayılmasını sağlayan davetkar bir koku sunuyor. 

Ulaşmak için tıktık.

12. THE BODY SHOP Japanese Cherry Blossom

12. THE BODY SHOP Japanese Cherry Blossom

Alt notalarındaki kiraz çiçeği, yasemin, çilek ve mango kokuları adeta yazın habercisi. Meyve ve çiçek kokularını olağanüstü harmanlayan bu parfüm, sıcak yaz günlerinizde modunuzu hep yüksek tutacak!

Buradan ulaşabilirsin.

Kokusuna bayılıyorum, bana huzur veriyor. 'Şiir sürmek gibi 'tabirini hak ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deborah Crimson

bir parfüme ortalama 3000 veriyosun ya çok pahalı. Gerçi baktığın zaman her gün fasır fasır sıkmazsan bi 6/7 ay idare ediyo da yine de pahalı