Görüş Bildir
Haberler
Yatırımını NFT'den Yana Kullandı! NBA İkonu Stephen Curry, Bored Ape NFT'yi 180.000 Dolara Satın Aldı

etiket Yatırımını NFT'den Yana Kullandı! NBA İkonu Stephen Curry, Bored Ape NFT'yi 180.000 Dolara Satın Aldı

Ali Aydemir
13.09.2021 - 15:00

Şakacı, eğlenceli ve benzersiz maymunlardan oluşan Bored Ape NFT'leri her hafta yeni haberlerle kripto dünyasında gündem olmaya devam ediyor. Sırada ise bu NFT'lerden satın alan dünyaca ünlü basketbol oyuncusu Curry var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bored Ape Yat Kulübü, kulüp üyeleri arasına ünlüleri eklemeye devam ediyor!

Bored Ape Yat Kulübü, kulüp üyeleri arasına ünlüleri eklemeye devam ediyor!

Steph Curry'nin satın aldığı Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonu ona tam 180.000 dolara mal oldu. Dünyaca ünlü basketbol oyuncusu maymunların peşinde! Curry bu furyaya mavi bir Bored Ape satın alarak katıldı. Zombi gibi gözleri, tüvit bir İskoç takım elbisesi ve benekli kravatıyla bu Ape çok havalı görünüyor!

İşte haberi duyuran tweet! Curry'nin profil fotoğrafı da değişmişti.

Bored Ape #7990 uykulu gözlerle Curry'e sarı laleler almaya hazır!

Bored Ape #7990 uykulu gözlerle Curry'e sarı laleler almaya hazır!

Başlangıçta, Bored Ape Yacht Club her NFT'yi 0.08 Ethereum veya yaklaşık 300 dolar karşılığında sattı. Her biri tükendikten sonra, fiyatları astronomik seviyelere yükselen ikincil bir piyasa haline geldiler. Curry, bir tane APE satın alarak büyüyen Bored Ape'li sporcu listesine katılıyor. Bu da kesinlikle Bored Ape taleplerini artıracak. Sporcu

Discord sohbetlerinden de geri kalmıyor!

Oldukça nadir bir maymun satın aldı!

Oldukça nadir bir maymun satın aldı!

NFT'nin profiline göre Curry'nin maymunu oldukça nadir. Koleksiyondaki 10.000 kişiden sadece %1'i İskoç tüvit takım elbise giyiyor, %3'ü zombi gözlü, %5'i mavi kürklü, %13'ü sarı arka plana sahip ve %23'ü sıkılmış görünüyor. Curry'nin satın alma işleminden sonra gerçekleşen The Sotheby’s müzayedesindeki rekor rakamların görülmesiyle anlaşılıyor ki Bored Ape NFT'lere ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

NFT'lere ilgi gün geçtikçe büyüyor!

NFT'lere ilgi gün geçtikçe büyüyor!

NFT'lerin popülaritesi bu yıl içerisinde oldukça arttı. The Block verilerine göre OpenSea, yalnızca Ağustos ayı için 2 milyar dolarlık işlem hacmi gördü. Tipik olarak Ethereum üzerinde bir blok zincirine bağlı sanat eserleri, spor kartları veya diğer koleksiyonların dijital temsilleri olan NFT'ler halka açık defterde doğrulanabilen ve kopyalanamayan veya düzenlenemeyen bir imzalara sahip benzersiz varlıklardır. İnsanlar NFT satın aldıklarında, sanat eserlerinin değil, blok zincirindeki benzersiz jetonun haklarını kazanırlar. Ancak bir blok zincirindeki bilgilerin değiştirilmesi neredeyse imkansız olduğu gerçeği, NFT'leri özellikle koleksiyoncular ve sanatçılar için çekici kılıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın