Görüş Bildir
Haberler
Yatakta Hangi Kedi Gibisin?

Yatakta Hangi Kedi Gibisin?

Yabani mi? Tembel mi? Estetik mi? Görelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yeni bir ilişkiye başladığın zamanlarda hangisi daha çok senin yapacağın tarzda bir hareket?

2. Seksi bir renk seç.

3. Bir kostüm seç!

4. Bir pozisyon seçmeni istesek?

5. Ne tarz bir cinsel ilişki diğerlerinden daha çekici geliyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir kedi seç

7. Hiç aldattın mı peki?

7. Hiç aldattın mı peki?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aslan çıktı!

Cevaplarına göre yatakta aslan gibisin! Ormanların kralı ne demek? Kuralları koyan demek. Tıpkı yataktaki gibi. Özelliklerin gereği efsane olmayı başarmışsın zaten, alfasın, sözünü dinletiyorsun ve çekicisin. Fakat bu kadar tembel olmasan biraz daha iyi olabilirdi tabii...

Kaplan çıktı!

Cevaplarına göre yatakta kaplan gibisin! Olay sekse geldiğinde ayrıntılara dikkat etmek senin işin. Her zaman memnun etmeyi başardığın gibi memnun kalmayı da başarırsın. Eye of the tiger şarkısı senin için mi yazılmış yoksa?

Jaguar çıktı!

Jaguar çıktı!

Cevaplarına göre yatakta jaguar gibisin! Nihai bir sevgili, anlayışlı bir karakter. Seksi esnek ve enerjik olman seni ve eşini her zaman aktif ve pozitif kılıyor. Yatakta zerafet ve çevikliğin adresiymişsin de haberimiz yokmuş.

Ev kedisi çıktı!

Ev kedisi çıktı!

Cevaplarına göre yatakta ev kedisi gibisin! Tamam belki enerjik ya da yabani değilsin. Ama insan ilişkilerinden anlıyor, onlara istediğin zaman verdiğin sevgiyle kendine hayran bırakıyor ve her zaman majestik olmayı başarıyorsun. Bazı bazı gelen çılgın enerjini iyi kullan ve sonucunda partnerinle birlikte 12 saatlik bir uyku çek. Sana da bu yakışır :3

Çita çıktı!

Çita çıktı!

Cevaplarına göre yatakta çita gibisin! Ne istediğini bilen tavrın, sarfettiğin enerjinin karşılığını almana büyük yardımcı. Fırsatları ve ince detayları görüyor, avını her zaman kıskıvrak yakalıyorsun. Sana sahip olan kişi çok şanslı ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
151
104
59
58
36
24
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sema Evliyaoğlu

kedi diye geldim jaguar çıktı

balimlovatic

Jaguar çıktı!

tobehonest

Aslan ;)