Görüş Bildir
Haberler
Yaşar Kemal Uğurlu Kimdir? Galatasaray-Beşiktaş Derbisinin VAR'ı Yaşar Kemal Uğurlu Nereli ve Kaç Yaşında?

Yaşar Kemal Uğurlu Kimdir? Galatasaray-Beşiktaş Derbisinin VAR'ı Yaşar Kemal Uğurlu Nereli ve Kaç Yaşında?

Süper Lig’in 29. haftasında futbolseverler Galatasaray-Beşiktaş derbisinin heyecanını yaşadı.Galatasaray-Beşiktaş derbisinin VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu oldu. Penaltı pozisyonda tepki çeken Yaşar Kemal Uğurlu'nun kim olduğu merak ediliyor. Peki Yaşar Kemal Uğurlu kimdir? Yaşar Kemal Uğurlu nereli kaç yaşında? Yaşar Kemal Uğurlu hangi takımlarda hakemlik yaptı? İşte Yaşar Kemal Uğurlu hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray-Beşiktaş derbisinin VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu futbolseverler tarafından merak edilerek araştırılıyor. Peki Yaşar Kemal Uğurlu kimdir? Nereli? Mesleği ne? Kaç yaşında?

Yaşar Kemal Uğurlu Kimdir?

Yaşar Kemal Uğurlu Kimdir?

Yaşar Kemal Uğurlu, 1981 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Hakemlik kariyerine 2002 yılında Düzce’de katıldığı hakemlik kursu ile profesyonel hakemlik kariyerine ise 2004 yılında başlamıştır. Ankaragücü takımının çeşitli kategorilerinde futbol oynayan Uğurlu, Gazi Üniversitesi iktisat bölümü mezunudur. Yaşar Kemal Uğurlu izlediği bir maç sonrası hakemin kararlarını beğenmemesi üzerine hakem olmaya karar verdi. 2012 tarihinde bir bankada müdür yardımcısı olan eşi Özlem Uğurlu ile evlendi. Çiftin bu evlilikten Deren isimli bir kızı bulunuyor.

Yaşar Kemal Uğurlu hakemlik başlangıcı olarak ilk adımını 2002 yılında Düzce’de hakemlik kursunda attı. Profesyonel olarak ilk kez 2004 yılında görev almaya başladı. Yaşar Kemal Uğurlu günümüze kadar maçlarda görev almaya devam etmektedir. Yaşar Kemal Uğurlu üst klasman ve Ankara bölgesi hakemidir.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın