Görüş Bildir
Haberler
Yaşam Alanlarınız İçin Daha Zinde Hissettirecek 10 Dekorasyon Fikri

Yaşam Alanlarınız İçin Daha Zinde Hissettirecek 10 Dekorasyon Fikri

Radlands
28.02.2024 - 23:21

Yaşam alanlarımızı olduğundan daha ferah ve enerjik hale getirmek tamamen bizim elimizde! Nasıl mı? Bu içeriğimizde bunun yollarını anlattık...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Ferah renkleri kullanın.

1. Ferah renkleri kullanın.

Duvarları açık renklerle boyadığınızda oda çok daha ferah bir görüntüye sahip olur. Böylece hem içiniz açılır hem de oda daha ferah görünür.

2. Minimalist mobilyalar tercih edin.

Sade mobilyalar ile yaşam alanı çok daha düzenli ve ferah görünür. Evinizin illaki gösterişli eşyalara ihtiyacı olduğunu düşünmenize hiç gerek yok!

3. Bitkilerle evi yeşillendirin.

Eve canlılık katmanın yolu yeşil bitkilerden geçer. Evde yeşil alanlar oluşturarak kendinizi çok daha iyi hissedebileceğiniz bir şey elde edin.

4. Evin çeşitli yerlerine ayna yerleştirin.

Odalara büyük aynalar yerleştirmek ışığı yansıtır. Işık yansıdığında oda çok daha geniş bir görünümle içinizi ferahlatır, çok daha estetik bir hal alır.

5. Rahat oturma alanları oluşturun.

5. Rahat oturma alanları oluşturun.

Rahat minderler veya pofuduk koltuklar ile oluşturulan dinlenme köşeleri, sizin için zihninizi rahatlatabileceğiniz bir alana dönüşebilir. Her evde bu köşelerden bir tane olması şart!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Rahatlatıcı kokular kullanın.

Evin genelinde hoş kokular olursa hem zihniniz hem de ruhunuz sakinleşir. Bunun için mum veya aroma difüzöründen faydalanabilirsiniz.

7. Evin ufak da olsa bir alanında imzanız olsun.

Yaşadığımız alanı kişiselleştirmenin birçok yolu bulunuyor. Ancak bunu yapmanın en tatlı yollarından biri de kendi elimizin değmesi. Bir duvarı boyayın, gördüğünüz bir DIY projesini gerçekleştirin... Ne yapacağınız tamamen size kalmış!

8. Sanat eserlerine yer verin.

8. Sanat eserlerine yer verin.

Duvarları güzel tablolar veya sanat eserleriyle süslemek, yaşam alanını kişiselleştirmenin bir başka yoludur. Evi kendinize özel hale getirdikçe çok daha zinde hissedersiniz.

9. Aydınlatmayı en güzel şekilde kullanın.

Her odada farklı bir aydınlatma seçeneği kullanmak ambiyansı değiştirir, evin tüm havasını etkiler.  Ortamı daha sıcak bir hale getirmek sizin elinizde.

10. Evi her zaman temiz tutun.

Evin temiz olması, yaşam alanınızda daha mutlu olmanızı sağlar. Ayrıca eşyaların dağınık olmaması da bu açıdan önemlidir. Temiz ve düzenli bir ev, mutluluktur!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
2
2
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın