Görüş Bildir
Haberler
Yaratılan'ın Yetenekli Oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil'in İzlemeye Doyamayacağınız Dizi ve Filmleri

Yaratılan'ın Yetenekli Oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil'in İzlemeye Doyamayacağınız Dizi ve Filmleri

Beyza
05.11.2023 - 16:01

Yetenekli oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı, izleyenleri ekran başına kilitleyen dizi ve sinema filmleri, performansıyla hayranlık uyandırıyor. Biz de sizler için Erkan Kolçak Köstendil'in en sevilen dizi ve filmlerini derledik. Şimdiden keyifili seyirler efendim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Melekler ve Kumarbazlar (2009)

15. Melekler ve Kumarbazlar (2009)

IMDb: 4

Özet: Türkiye yakın tarihinin en travmatik olaylarından birisi olan Marmara Depreminden sağ kurtulan insanların hikayesi ilk defa filme alındı. 17 Ağustos 1999 tarihinde olan depremden sonra Adapazarı'nda dört yakın arkadaşın yaşadığı buhranları, geleceğe dair kaygılarını, umutlarını, arayışlarını ve beklentilerini beyazperdeye aktaran Ertekin Akpınar bu defa gerçek bir yaşam hikayesini işliyor. 

Yönetmen: Ertekin Akpınar

Oyuncular: Hakan Meriçliler, Cem Davran, Bülent Şakrak

14. Put Şeylere (2017)

14. Put Şeylere (2017)

IMDb: 5,3

Özet: Bir grup sanatçının hayatı, hayatlarına giren bir el kamerası nedeniyle bambaşka bir hal alır. Kablo ile birbirlerine bağlı iki ev arkadaşı, ölüleri dirilten bir hemşire, bir torbacı, narsist bir yönetmen gibi birbirinden farklı karakterlere sahip olan gruptan kamera sayesinde kiminin şansı dönecekken kiminin de hayatı kararacak. 

Yönetmen: Onur Ünlü

Oyuncular: Türkü Turan, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan

13. İyi Bir Aile Değiliz (2023)

13. İyi Bir Aile Değiliz (2023)

IMDb: 5,8

Özet: İyi Bir Aile Değiliz, babalarının beklenmedik ölümünden sonra kendilerini türlü olayların içerisinde bulan bir ailenin yaşadıklarını konu ediyor. 

Yönetmen: Haki Biçici

Oyuncular: Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Şinasi Yurtsever

12. Yok Artık! (2015)

12. Yok Artık! (2015)

IMDb: 5,8

Özet: Taksici Fikret’ bir sabah her zamanki gibi işe gitmek için evden çıkarken ayağını merdivenlerde burkar. Seke seke taksi durağında, arkadaşlarının yanına gider. Müşteri gelmeden önce laflarken muhabbet muhabbeti açar ve Fikret Almanya'da yeni evlenen amcaoğlunun komik hikayesinden başlayarak binbir türlü, Yok Artık! dedirtecek öykü anlatır, kimisini şöforlere, kimisini müşteriye, bazısını da karısına...

Yönetmen: Caner Özyurtlu

Oyuncular: Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu, Murat Akkoyunlu

11. Gönül (2022)

11. Gönül (2022)

IMDb: 5,8

Özet: Piroz, erkek kardeşiyle birlikte köy köy gezip, düğünlerde ve cenazelerde keman çalıp, şarkı söyleyerek geçimini sağlayan genç bir adamdır. Onun hayatı, bir düğünden önce Sümbül adındaki eline aşık olmasıyla bambaşka bir hal alır. Sümbül de aynı şekilde Piroz'u gördüğü an aşık olmuştur. Düğünün iki aile arasında çıkan çatışmayla sonlanmasından sonra Sümbül istenmeyen gelin haline gelir ve öldürülmesi düşünülür. Sümbül'ü kurtarmak için her şeyi göze alan Piroz, onu kaçırıp kendi köyüne getirir. Yıllar önce aynı sorunları yaşayan Piroz'un babası Mirze ve köylüleri onun en büyük destekçisi olur. Sümbül'ün ailesi de bu durumu kabullenemeyip, silahlanarak kızlarının peşine düşer. Piroz ve Sümbül, peşindekilerden kurtulmak için büyük nehri aşıp, köyden uzakta başka bir yere taşınır. Mirze ise arkada kalarak kötü adamlara karşı koymaya çalışır.

Yönetmen: Soner Caner

Oyuncular: Erkan Kolçak Köstendil, Hazar Ergüçlü, Bülent Emin Yarar

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Takım: Mahalle Aşkına (2015)

10. Takım: Mahalle Aşkına (2015)

IMDb: 5,9

Özet: Gökdelenlerin arasında kalmış bir mahallede halı saha işleten Turgay ve eski bir futbolcu olan ağabeyi Tufan, fazlaca borçları olmasına rağmen sahanın bulunduğu araziyi almak isteyen inşaat firmasına direnirler. Maddi krizden kurtulmak için ise bir fikir bulurlar. Yakın zamanda yapılacak olan ve kazanana büyük bir ödülün verileceği sokak futbolu turnuvasına katılmaya karar veren iki kardeşin sağlam bir takım kurması gerekir. İmdatlarına ise babalarının keşfettiği yenetekli futbolcuları not ettiği defter yetişir. Birbirinden farklı ve eğlenceli karakterlerden oluşan ekip bir araya gelip büyük bir hayali gerçekleştirmeye çalışacaklardır.

Yönetmen: Emre Şahin

Oyuncular: Fırat Tanış, Yağız Can Konyalı, Beyza Şekerci, Erkan Kolçak Köstendil

9. Bir Deli Sevda (2017)

9. Bir Deli Sevda (2017)

IMDb: 6,2

Özet: İstanbul'un kenar mahallelerinden birinde hasta annesi ile birlikte yaşayan Bahar'ın tek amacı, annesine daha iyi bir hayat sunmaktır. Babasını öldü bilen Bahar, mahalaleden arkadaşı Kemal'in on a olan aşkını görmezden gelir ve kendini bir anda karşısına çıkan Mehmet'e kaptırır. Mehmet'in hayatına girişi, Bahar'ın sırlarla dolu geçmişinin örtüsünün kalkması anlamına gelir.

Yönetmen: Hakan İnan

Oyuncular: Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener

8. Türk İşi Dondurma (2019)

8. Türk İşi Dondurma (2019)

IMDb: 6,4

Özet: Türk İşi Dondurma, Çanakkale Savaşı sırasında Avustralya'da yaşayan iki Türk'ün ülkeleri için verdikleri mücadeleyi konu ediyor. Avustralya’da yaşayan iki Türk, geçimlerini devecilik ve el arabası ile dondurma satarak sağlar. 1915 yılında memleketlerinde savaş çıktığını öğrenen ikili, Çanakkale’ye cepheye gitmeye karar verir. Ancak, yetkililer onların adadan çıkmalarına izin vermez. Bu sırada Avustralya’da Türkler aleyhine propaganda yapılmaya başlanır. İngilizler’in Avustralya’da asker devşirmek için broşür dağıttığını öğrenen iki Türk, ülkelerinde veremedikleri mücadeleyi Avustralya’da vermeye karar verir.

Yönetmen: Can Ulkay

Oyuncular: Ali Atay, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu

7. Kara Bela (2015)

7. Kara Bela (2015)

IMDb: 6,7

Özet: Hayatı hep kuralına göre yaşamış Kudret’in düzeni yaşadığı sürpriz olaylarla tepetaklak olur. O da çok sevdiği arabasına atlayıp Antep’e doğru yola çıkar. Yolculuk boyunca hem arabasının hem de Kudret'in başına gelmeyen kalmaz. Kudret yüzlerce kilometrenin sonunda hem dostluğun önemini keşfedecek hem de kuralsız yaşamın keyfini öğrenecektir.

Yönetmen: Burak Aksak

Oyuncular: Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil

6. Yaratılan (2023)

6. Yaratılan (2023)

IMDb: 6,9

Özet: Maceraperest, heyecanlı ve zeki bir tıp talebesi olan Ziya’nın en büyük isteği iyi bir helim olup, çaresiz birçok hastalığa çözüm bulabilmektir. İhsan adında dahilik ve delilik arasındaki sınırda duran hekim ile tanışan Ziya, onu kendisini anlayabilen tek kişi olarak görür. Birlikte gizli ve yasaklı bir deney yapan Ziya ve İhsan, ağır bir bedel ödemek zorunda kalır. Birlikte kodlarını çözmeye çalıştıkları kadim bir yazı, onları felakete sürükler.

Yaratıcı: Çağan Irmak

Oyuncular: Taner Ölmez, Erkan Kolçak Köstendil, Şifanur Gül

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Babam (2017)

5. Babam (2017)

IMDb: 7,1

Özet: Yusuf Tunalı sardalya konserve fabrikası sahibidir. Batmakta olan fabrikayı kurtarmaya çalışan Yusuf Tunalı, karısı vefat edince, zihinsel engelli oğlu Arif'le baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullenememiş Yusuf için, bu durum büyük bir sınav olacaktır. Genç öğretmen Feride ise atanamadığı için Yusuf’un fabrikasında çalışmaya başlar. Arif, Feride’nin ilgisiyle kabuğundan çıktıkça, Yusuf’un da Arif’e olan bakışı değişir. Yusuf, Feride ve Arif’in yaşadıkları, çevrelerinde olup bitenler, bu üç insanı birbirine daha da yakınlaştırır. Yusuf içinde saklı olan iyi insanı Feride ve oğlu Arif’in etkisiyle gün yüzüne çıkarmaya başlar. Dertleri ve sorumlulukları Yusuf'un sürpriz kararlar almasına yol açar.

Yönetmen: Nihat Durak

Oyuncular: Çetin Tekindor, Melisa Şenolsun, Berker Güven

4. Ulan İstanbul (2014)

4. Ulan İstanbul (2014)

IMDb: 7,2

Özet: Temel felsefeleri 'adaletli çalmak' olan bir dolandırıcılık çetesinin lideri Kandemir, yetiştirdiği ekibiyle beraber, kendilerine özgü tarzı ve ilkeleri olan soygunlar yapmaktadır. Ferdi, Karlos, Yaren ve Bahadır'dan oluşan ekip son anda davetsiz misafir Derya'nın da aralarına katılmasıyla beş kişiye çıkar. Kandemir'in eski bir dostundan aldığı üzücü haber, ekibin amacı değiştirecek zaten sıkı dost olan bu insanları bir aile yapacak ve sessiz sakin sandıkları bir mahalleye Nevizade Ailesi olarak yerleştirecektir.

Yaratıcı: Uğraş Güneş

Oyuncular: Şebnem Bozoklu, Uğur Polat, Sevtap Özaltun

3. Müslüm (2018)

3. Müslüm (2018)

IMDb: 7,6

Özet: Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziğine, çocukluğundan ölümüne kadar geçen zamanda yaşamına etki eden kişilere, çok sevdiğini her fırsatta dile getirdiği eşi Muhterem Nur’a odaklanılıyor.

Yönetmen: Ketche, Can Ulkay

Oyuncular: Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl

2. Çukur (2017)

2. Çukur (2017)

IMDb: 7,6

Özet: İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçovalı ailesinin elindedir. Suçla bu kadar içli dışlı olsa da ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz, satılmaz. Fakat oyuna yeni dâhil olan gruplar yasağı delmeye çalışırlar.

Yaratıcı: Gökhan Horzum, Damla Serim

Oyuncular: Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş

1. İtirazım Var (2014)

1. İtirazım Var (2014)

IMDb: 7,7

Özet: Selman Bulut, bir zamanlar antropolojiyle ilgilenmiş eski bir boksör, şimdilerdeyse bir camide görev yapan sıradışı bir imamdır. Bir gün camide namaz kıldırdığı sırada caminin içi silah sesleriyle yankılanır. İçeride bulunan kişilerden biri yere yığılır ve hayatını kaybeder. Olay yerine gelen polis ilk delilleri toplar ve araştırma süreci başlar. Selman Bulut bu olay sonrasında harekete geçer ve şüphelendiği kimi kişi ve durumların üzerinden davayı çözmeye karar verir. Her ipucu işleri beklemediği bir noktaya götürür ve olaylar gittikçe daha gizemli bir hal almaya başlar...

Yönetmen: Onur Ünlü

Oyuncular: Serkan Keskin, Hazal Kaya, Büşra Pekin, Erkan Kolçak Köstendil

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın