Görüş Bildir
Haberler
Yaptıkları Fedakarlıklarla Aşkın Hala Varolduğunu Kanıtlayan 11 Harika İnsan

etiket Yaptıkları Fedakarlıklarla Aşkın Hala Varolduğunu Kanıtlayan 11 Harika İnsan

Öykü Parlak
21.12.2015 - 22:31

Hangimiz harika bir aşkın hayalini kurup, filmlerde gördüğümüz o efsanevi aşkın karakterleri yerine kendimizi koymadık ki? Antoine Bret'in 'Aşkın ilk soluğu; mantığın son soluğudur' sözünü haklı çıkaran ve içimizi ısıtıp, bizi gerçek aşkın varlığına inandıracak fedakarlıklarla dolu 11 hikayeyi sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ölen Eşi İçin 100 Tane Mektup Yazıp Aşkını Anlatan Adam

1. Ölen Eşi İçin 100 Tane Mektup Yazıp Aşkını Anlatan Adam
  • Hyong Yi isimli genç adam geçtiğimiz yıl kanser yüzünden eşini kaybetti. Eşinin ölümünden sonra uzun süre kendini toparlayamayan genç adam karısına olan aşkını ve geçirdikleri güzel zamanları anlatmak için 100 tane mektup yazdı ve bu mektupları evlilik yıl dönümlerinde sokağa çıkıp insanlara dağıttı.

  • Hyong Yi yaptığı şeyle ilgili olarak 'iyi yaşanmış bir hayat nedir? Bana kalırsa aşkla dolu yaşanmış olandır' diyor.  Hyong Yi'den esinlenen binlerce insan sosyal medyada #100lovenotes etiketini kullanarak sevgilerini dile getiriyor.

   Hyong Yi'nin yazdığı notlara buradan ulaşabilirsiniz

2. Eşi Islanmasın Diye Sandalyelerle Yol Yapan Adam

3. Karısına Özel Ambulans Yapan Adam

3. Karısına Özel Ambulans Yapan Adam

Çinli bir adam karısını kent merkezindeki diyaliz merkezine götürmek için özel ambulans yaptı. Bu ambulansta oksijen tüpü ve acil müdahale çantası bile var. Çinli adam,'Karımın ayakları kırık olduğu için yürüyemiyor. Ben de böyle bir araç yaptım. Her hafta karımı hastaneye götürmeye devam edeceğim. Çünkü onu çok seviyorum' dedi.

4. Kanserden Kaybettiği Karısının En Sevdiği Çiçekleri Kocaman Bir Araziye Eken Koca

4. Kanserden Kaybettiği Karısının En Sevdiği Çiçekleri Kocaman Bir Araziye Eken Koca

Babbette ve Don Jaquish birbirine tutkulu bir aşkla bağlı olan bir çiftti. Ne yazık ki kanser belası Babbette'yi Don'un elinden alıp götürmüştü. Don karısı henüz hayattayken büyük bir arazi satın alıp o araziye karısının en sevdiği çiçek olan ay çiçeği ekti. Araziden elde edilen geliri de kanser araştırmalarında kullanılması için bağışlıyor.

Kim bilir, ay çiçekleri yüzlerini güneşe döndüğünde belki de Babbette ile göz göze geliyordur.

Kaynak

5. Evlilik Yıl Dönümünde Kocasına Böbreğini Veren Kadın

5. Evlilik Yıl Dönümünde Kocasına Böbreğini Veren Kadın

Konya'da yaşayan Gülay Güneş eşi Asla Güneş'in böbrek hastası olduğunu öğrendiğinde böbreğini vermek istedi ve yapılan tetkikler sonucunda doku örnekleri uyumlu çıktı. Gülay Güneş böbreğini evlilik yıl dönümünde hediye olarak vermek istedi ve hazırlıklar başladı. Ameliyattan çıkan Asla Güneş 'eşimin bugün bana yaptığı fedakarlık, ayrıca evlilik yıl dönümü olarak verdiği böbrek, artık bana yeni bir hayat verdi. Ondan Allah razı olsun, çok teşekkür ediyorum.' dedi ve yıl dönümünde eşine hangi hediyeyi alacağı sorulduğunda 'ben önceden ona kalbimi vermiştim' diyerek eşini mutlu etti

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşkı İçin 3000 Kilometre Bisiklet Süren Adam

6. Aşkı İçin 3000 Kilometre Bisiklet Süren Adam

Polonyalı Sebastian Niemeczek, Marmaris'te çalışan sevgisi Eva Mras'a kavuşmak için Polonya'dan Marmaris'e kadar 30 günlük bisiklet yolculuğu yaptı. Eva Mras 'benim için hem zor hem heyecanlı bir bekleyiş oldu. Sonunda kavuştuğum için çok mutluyum. Yaptığı jest çok güzeldi' dedi

7. Aşkı İçin Beşiktaş Resmi Web Sitesini Hackleyen Genç

7. Aşkı İçin Beşiktaş Resmi Web Sitesini Hackleyen Genç

15 Ocak 2015 günü Beşiktaş'ın resmi web sitesine girenler inanılmaz bir şeyle karşılaştı. Ana sayfada bir aşk şiiri vardı. Burak Beyzadeoğlu isimli genç sayfayı hackleyerek, ana sayfaya sevgilisine yazdığı şiiri yüklemişti.

8. Eşi Uğruna 65 Yaşında Ehliyet Alan Kadın

8. Eşi Uğruna 65 Yaşında Ehliyet Alan Kadın

Çorumlu Mehmet Zorlu yaşadığı kalp rahatsızlığı sebebiyle araba kullanamıyordu. Ancak hastaneye gidip gelmesi için birinin arabayı kullanması şarttı. Eşi Ferihan Zorlu ehliyet sınavlarına girip başarılı olarak 65 yaşında ehliyet aldı ve eşini hastaneye o götürüyor.

9. Aşkı Uğruna Dağın Zirvesinde Ölümü Bekleyen Adam

10. Aşık Olduğu Kadın Uğruna Tahtından Vazgeçen Kral

10. Aşık Olduğu Kadın Uğruna Tahtından Vazgeçen Kral

1936 yılında İngiltere tahtına geçen Kral Edward, Amerikalı Warfield Simpson'a tutkulu bir aşk besliyordu. Ancak kraliyet sakinleri ve kilise bu aşka izin vermedi. Aşkı uğruna tahtından vazgeçen Kral Edward'ın şu sözleri tüm kadınları kıskandıracak cinsten: 'sevdiğim kadının yardımı ve desteği olmaksızın sorumlulukların ağır yükünü taşımayı ve krallık görevimi hakkı ile yerine getirmeyi imkansız bulduğumu söylersem bana inanınız.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Aşkı için Anamur'dan Ankara'ya Yürüyen Adam

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
560
319
51
27
26
25
3