Görüş Bildir
Haberler
Yanlış Duymadınız: Çiftlik Bank Mağdurları İkinci Kez Dolandırıldı!

etiket Yanlış Duymadınız: Çiftlik Bank Mağdurları İkinci Kez Dolandırıldı!

Yasin Arslan
19.03.2018 - 16:01 Son Güncelleme: 20.03.2018 - 08:22

Bir kısım Çiftlik Bank mağdurunun ikinci defa dolandırıldığı aktarılıyor. Bu defa  'Paralarınızı geri alırız' diyen dolandırıcılar tarafından kandırılan 1.650 kişi, ortalama 500-1000 TL kaptırdı...

CNN Türk'den Büşra Cin'in haberine göre, dolandırıcılar sosyal medya üzerinden ulaştıkları kişilere 'paranızı geri alacağız', diyerek mağdurlara gerçeği yansıtmayan vaatlerde bulundular.

Paralarını geri alacaklarına inanan mağdurlar, bu kişilerle buluşarak 500 ila bin lira arasında değişen tutarı elden teslim etti.

Paralarını geri alacaklarına inanan mağdurlar, bu kişilerle buluşarak 500 ila bin lira arasında değişen tutarı elden teslim etti.

Dolandırıcılar ise parayı aldıktan sonra telefonlarını kapattı ve kayıplara karıştı. İddialara göre dolandırıcılar sadece İstanbul'da 1.650 kişiyi dolandırdı.

Avukat Serdar Öktem, Çiftlik Bank mağdurlarını uyardı.

Bazı sosyal medya sitelerinde avukatların bile 'Paranızı şu meblağ karşılığında geri alırız, Uruguay hükümetiyle görüşürüz' dediğini dile getiren Öktem, bu iddiaların saçma sapan olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Yaşanan son dolandırıcılık olayı sosyal medyanın da gündeminde👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
744
174
57
32
27
27
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
_hayalet_

Bundan sonra mağduruz falan demesinler. Başlarına gelen her şeyi hak ediyorlar.

Emin Boztepeli

Ki bundan sonra daha çok sürünürler. Güdülecek koyun çok oldukça her köşebaşında bir çoban bulunur. Akıllı insan yalnızca kendine boyun eğer, cahil insan ise... Devamını Gör

Kemal Demir

Koyunun çok bulunduğu yerde çiftliğinde olması gayet normal :)

Cem Yıldırım

bi videoda bu kadar insan aptal olamaz diyen teyze vardı bencede sonuna kadar hak veriyorum aptallık bile bi yere kadar tdk bunlara yeni isim bulsun