Görüş Bildir
Haberler
Yalnızca Evcil Hayvanını Ailenin Bir Üyesi Olarak Görenlerin Anlayabileceği 10 Kalp Isıtan Detay

Yalnızca Evcil Hayvanını Ailenin Bir Üyesi Olarak Görenlerin Anlayabileceği 10 Kalp Isıtan Detay

Bu içerik evcil hayvanını ailenin bir ferdi olarak görenlere özel! Senin de tüylü dostun ailenden biriyse bu içerik çok tanıdık gelecek. Köpeğini ya da kedisini ailesinden görenlerin anlayabileceği durumları merak ediyorsanız içeriğe buyurun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tüylü dostun senin için ailenden biriyse onu asla geride bırakmazsın.

O olmadan hiçbir yere gitmeyi düşünmezsin bile. Dışarısı veya ev fark etmeksizin hep berabersinizdir. Tuvalette bile seni yalnız bırakmayan bu can dostlar sen tuvalete gittiysen seni kapıda heyecanla bekler.

2. Ev alışverişi için markete gittiğinde evcil hayvanını da unutmazsın!

Her market alışverişinde tüylü dostunun ihtiyacı olmasa da sepete onun için de bir şeyler atmayı ihmal etmezsin. Eve geldiğinde aldıklarını ona göstermek için de çok heyecanlanırsın.

3. Tüm paranı ona yatırır, asla da pişman olmazsın.

Hayvanının rahatı senin için her şeyden önemli. Bu yüzden ona evde en rahat olacağı yeri verirsin. Rahatı için de elinden geleni yapar ve ona en güzel yastıkları alırsın.

4. Yapmazsın da velev ki dışarı onsuz çıktığınız düşünelim... Dışarıda için içini yer ve hemen eve dönmenin yollarını ararsın.

Dışarıda onsuz huzursuz hissedersin ve sürekli evde şu an ne yaptığını düşünürsün. Kavuşacağın anı heyecanla beklersin ve kavuşmanız herkesi ağlatacak yoğunlukta olur. 🥺

5. Kendininkini kutlar gibi evcil hayvanının da doğum gününü kutlarsın.

Ama onların doğum gününü kutlarken bir yanımız hep buruk. Geçirdiğimiz anlar azalıyor diye üzülürken doğum gününü kutlamak için ona en güzel pastayı almayı da ihmal etmiyoruz tabii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tatile onsuz gitmeyi aklından bile geçirmezsin.

Tatil demek senin için dinlenmek demek ama tüylü dostun olmadan senin için tatil sadece eziyet olur. O yüzden tatile giderken mutlaka pet dostu otelleri ve mekanları ararsın.

7. Kedin ya da köpeğin arada bazı eşyalara zarar veriyor olabilir.

Senin de evcil hayvanın arada böyle yaramızlıklar yapıyordur eminiz. Böyle durumlarda anlık sinirlenmen doğal. Ama senin sinirin hemen geçer. Çünkü sen tüylü dostuna asla kıyamazsın.

8. Can dostun, senin ailenin bir üyesi ve onun sağlığı sana emanet!

Onun hakkında daha çok öğrenmek için elinden gelen her şeyi okursun. Eğitimi için bütün videoları izleyip bilgi için kitaplar okursun.

9. Telefonunun hafızası nasıl doldu desek herhalde cevabın can dostunun fotoğrafları olur.

Onun her anını fotoğraflamak istersin ve bu fotoğrafları herkese göstererek darlarsın. Telefonun ve bilgisayarın tamamen kedin veya köpeğinin fotoğrafları ile dolu olduğunu biliyoruz. Hatta tüm teknolojik cihazlarının ekranında tüylü dostun vardır eminiz!

10. Canın sıkıldığında karşında hep seni güldüren biri var.

Bu dostlar bizi çok iyi tanıyor. Biraz bile moralin bozuk olsun hemen yanına gelip senin yanında olmak isterler. Seni eğlendiren ve güldüren dostun olmadan bir hayatı düşünemezsin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
5
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Özlem

10 da 10.Bütün yazılanları yapıyorum vallahi