Görüş Bildir
Haberler
TV
Yalnız Kurt 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yalnız Kurt Yeni Fragman ve Son Bölüm Özeti

Yalnız Kurt 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yalnız Kurt Yeni Fragman ve Son Bölüm Özeti

GNS
23.05.2022 - 22:51

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Yalnız Kurt 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Altay, her şeyi gözden çıkartmıştır. Ahmet, Altay'ı sakinleştirip her şeyin bir karşılığı olduğunu söylerken, Altay artık durmamaya kararlıdır. Cehennemi göze aldığını söyleyen Altay, bu yolda tek olduğunu da belirtir. Mira ise Altay'ı kendine cephe almıştır. Peki Yalnız Kurt yeni bölümde neler olacak? İşte Yalnız Kurt 18. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV'nin Osman Sınav imzalı dizisi Yalnız Kurt, her cuma akşamı 20:00'da ekranda izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Yönetmenliğini Çağatay Tosun'un üstlendiği dizide senaryoyu Murat Koca ve Ali Alper Erze kaleme alıyor. Başrollerinde Cihan Ünal, Hasan Denizyaran ve Damla Colbay gibi isimlerin yer aldığı Yalnız Kurt yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Yalnız Kurt yeni bölümde neler olacak? İşte Yalnız Kurt yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Yalnız Kurt 18. Bölüm Fragmanı @atv

Yalnız Kurt Son Bölüm Özeti

Yalnız Kurt Son Bölüm Özeti

Hakim'in intiharı esnasında orada bulunan Altay durumu 5 numara ve diğer ekip arkadaşlarına açıklamak zorunda kalır. Durumu açıklamak üzere Halit'in evine gelen Altay, geçmişinde hayatını değiştiren insanlardan bir tanesi ile karşılaşır.

Paraları kaybolan Nizam, yeniden para bulmak zorundadır. Yapılanmayı işin içine dahil etmeden Kuzey Irak'ın yolunu tutar. Bunu duyan Viking ise Nizam'ın peşine düşer.

Ahmet'i öldürmekle görevlendirilen Doğan ise son derece gergindir. Gerçekleştirmesi gereken suikast için kendisine geçerli sebepler bulmaya çalışır. Sare ise Doğan'ın infaz emri aldığından emindir ve kimin peşinde olduğunu görmek için her şeyi yapar.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın