Görüş Bildir
Haberler
“Ya Şimdi Ne Desem?” Diye Kara Kara Düşünenlerin Flörtüne Karşı Kullanabileceği 11 Yaratıcı Hitap

etiket “Ya Şimdi Ne Desem?” Diye Kara Kara Düşünenlerin Flörtüne Karşı Kullanabileceği 11 Yaratıcı Hitap

luna
28.01.2022 - 22:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Flörtleşmek de zor be azizim! 'Ne diyeceğim, nasıl hitap ederim, yanlış anlar mı beni?' diye derin düşüncelere daldıran bir konu. Tabi bu durum, konuşmaların yönüne göre nasıl iletişim kurulacağının yollarının bulunmasıyla bir zorluk olmaktan da çıkabiliyor, o ayrı bir konu...

'Ya şimdi ne desem?' diye kara kara düşünenlerdensen, seni aşağıya alalım!

1. Selvi boylum/ Al yazmalım

1. Selvi boylum/ Al yazmalım

Kültleşen bir Türk filminden atıfla klasik ama etkisini hiç yitirmeyen bu hitap şeklini sevginizi belli etmek için kullanabilirsiniz! Flörtünüze, filmin sonunda kavuşamayan İlyas ve Asya'yı değil herkesin dilindeki o “Sevgi neydi; sevgi iyilikti, dostluktu, sevgi emekti.” cümlesine atıfta bulunduğunuzu belirtmeyi unutmayın!

2. Var olma sebebim

Oldukça iç titreten bir anlama sahip olan bu hitap biçimi hem flörtünüzü oldukça şaşırtacak hem de etkileyecektir!

3. Aslan yelesi saçlım

Fiziksel bir özelliğe yönelik bir atıfta bulunmanın yollarından birisi de hiç kuşkusuz saçlara olandır. Ayrıca bunun bir iltifat olduğunu karşı tarafa hissetirecek şekilde söylemenin faydalı olacağının altını çizmekte fayda var! Sonuçta herkes kendi saçını beğenmiyor olabilir...

4. Ömrüm

Bazı ilişkiler ömürlük olur. Fark ettiğiniz an çekinmeden söyleyin deriz. Düşün düşün nereye kadar zaman eyleme geçme zamanı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Yaşam kaynağım

'Bir flörte de bu söylenmez.' diye düşünüyor olabilirsin ama kim bilebilir ki o flörtün ileride gerçekten hayatına neşe ve mutluluk verip vermeyeceğini? Yani eğer flörtünün hayatında önemli bir anlamı olduğunu düşünenler varsa bu hitap şekli, kulağa o kadar da absürt gelmiyor...

6. Kalbimin sahibi

6. Kalbimin sahibi

Flörtünüzden çok etkilendiğinizi ve onun kalbinizi ele geçirdiğini göstermek için iyi bir seslenme yöntemi. Bir denenir bence!

7. Kurt bakışlım

İlk bakışta bu seslenme biçimi çok garip gelebilir ama bazı insanların gözleri ve bakışları bir kurdu andırabilir. Bu nedenle kurt bakışlım hitabını kullanmak oldukça doğal olmakla birlikte flörtünüzün öne çıkan bir özelliğine vurgu yapmanızdan dolayı flörtünüzün hoşuna da gidebilir.

8. Cennet kokulum

Flörtünüzün kokusundan gerçekten hoşlandığınızı anlatmanın en etkili yollarından birisinin de bu hitap şekli olduğunu söylesek çok da abartılı olmaz diyebiliriz.

9. Yarım elmam.

Öbür yarını bulduğunu belli etmek için bu hitap şeklini kullanarak hem içtenliğini hem de sevgini belli edebilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Üzümlü kekim

10. Üzümlü kekim

Çocukluğunu 2000'lilerde yaşayan ya da yaşamayan neredeyse tüm bireylerin bir yerden duyduğu Cedric animasyonuna ilişkin bu seslenme biçimi bir yandan dokunaklı bir yandan da oldukça etkileyici bir anlama sahip.

11. Aşk böceğim

Eğer bir flörtünüz varsa aşkın böceği de olunuyor. Bu, hayli eğlenceli ve güldüren seslenme şeklini flörtünüze söylemeniz ilişkinizi farklı bir aşamaya taşıyabilir!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
12
5
3
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yağız Ok

Dur okey kardeş mevzuyu hücum yeleğine bağlıyosun eyvallah da meselenin anlam ve önemine yakışır bir minvalde hitap olarak senin de çok seveceğin bir kalıp ... Devamını Gör